Tennis esc

Innlegg

Tennis

ChristinaMihaela

Annonse: Spar 81% på tenniskurs med Andre Agassi!

Hei! Ettersom dette er første gang jeg skriver her på forumet - faktisk første gang jeg skriver i et forum noensinne - er en kort presentasjon kanskje på sin plass?

Mitt navn er Christina Mihaela Carare, tennisspiller og gründer av Nordic Tennis, som foreløpig kun er å finne på Facebook. Jeg elsker å spille tennis, å stadig prøve å bli en litt bedre tennisspiller, å skrive, å lære om andre, å dele med andre og å være kreativ.

Derfor har jeg en ydmyk ambisjon om å lansere en nettside for bredden i norsk tennis, for oss som elsker sporten, om oss som elsker sporten - kort fortalt.

Det følgende er riktignok en annonse for et samarbeid, men også et oppriktig tips fra meg til deg som vil forbedre ditt tennisspill, til deg som er fan av Andre Agassi, eller om du vil glede en tennisvenn med en nokså unik gave:

I samarbeid med Udemy, verdens største plattform for online tenniskurs, gir Nordic Tennis alle med interesse for tennis muligheten å sikre seg "lifetime" tilgang til online tenniskurs med en av verdens beste tennisspillere gjennom tidene, Andre Agassi, til hele 81% rabatt!

Andre Agassi lanserte tidligere i år sitt første online tenniskurs, eksklusivt på Udemy. Kurset innholder over 60 videoer, totalt 1 time med videomateriale og Andre sine egne tips til øvelser ("drills") i nedlastbare PDF-er.

Vanligvis koster kurset 100 dollar - men ved å benytte denne linken, og kodeord FEBUDEMY, kan du, i kun 2 dager til, kjøpe kurset til 19 dollar! Du sparer med andre ord kr. 600,- !

Se en nokså inngående forhåndsvisning av kurset og få tilbudet her (husk å skrive kodeord FEBUDEMY for å få tilbudet): http://bit.ly/2mfnq4E

Tilbudet utgår 3. mars. Da vil kurset igjen koste 100 dollar.

I kurset får du:

- 1 time instruksjonsvideoer med Andre Agassi, totalt over 60 videoer, som du kan se i ditt eget tempo, fra PC, tablet eller mobil - Innføring i grunnleggende teknikk for forehand, backhand, serve, volley, overhead, tweener, drop shot og Agassi sine råd om hvordan forbedre disse - Bedre forståelse for racketgrep, hvordan bevege kroppen i forhold til ballen i ulike situasjoner, når det er best å "slå til" og med hvilke slag - Innsikt i hemmeligheten bak Andre Agassi sine signaturslag som tohånds-backhand og serve-retur - Kunnskap om hvordan lese ballen og forutsi hvor motstanderen kommer til å plassere den - Strategier for hvordan holde din motstander i "ubalanse" og uvitende om hva som blir ditt neste slag, og hvor - Nedlastbare PDF-er med drills (øvelser) du kan gjøre alene eller med en partner for å forbedre din teknikk - Innsikt i hvordan vinnerskallen Andre Agassi gjennom en karriere som verdens beste tennisspiller, har lært seg å tenke (og ikke tenke) on- og offcourt - Sertifisering når du har fullført kurset - Livslang tilgang til kurset

Jeg har selv kjøpt kurset og kan ærlig talt si at dette er valuta for pengene. Nå er det slik at jeg har spilt tennis i 3,5 år, og er stadig sulten etter å lære mer om tennis :D Du må ville bli en bedre tennisspiller og være villig til å jobbe bevisst med dette, for å få nytte av kurset. Det er riktignok utrolig gøy å få tips fra legenden selv, og jeg merker at enkelte av rådene han kommer med, tenker jeg plutselig tilbake på når jeg er på banen - men som alt annet i livet som man vil bli god til eller på, må det øves, ikke bare en gang (Man kan heldigvis se videoene om igjen når du ønsker).

1
8 svar

Kurset passer best for deg som har spilt tennis en stund ("intermediate level"), men også for nybegynnere er det mange lure tips og råd å plukke med seg fra legenden!

Du kan også gi kurset i gave til en venn, så lenge du vet e-postadressen til vedkommende, til samme rabatterte pris á 19 dollar, ved å benytte samme link og kodeord FEBUDEMY: http://bit.ly/2mfnq4E

Husk at tilbudet avsluttes til fredag (3. mars!)

Hvis du har lest så langt, takk for oppmerksomheten! Skulle du kjøpe deg eller en venn tilgang til kurset, håper jeg at dere får mye glede og nytte av det! God fornøyelse!

Med ønsker om en tennisfylt uke videre,

Christina Mihaela,

Nordic Tennis

PS: Beklager for den lange tråden! Ble jo hele 6 innlegg...det var ikke meningen. Men nå har jeg lært litt mer om hvordan man skriver i forumet her :D Igjen, takk for oppmerksomheten!

1
waingro Er det noen videoer med Steffi Graf også?

Hei Waingro! Jeg har foreløpig kun sett 10 instruksjonsvideoer i kurset (av 62 totalt), så kan ikke si sikkert - men slik det ser ut, og utfra informasjonen om kurset - er dette "kun" Agassi det handler om: hans tips, råd, drills, erfaringer. Motstanderne som jeg foreløpig har sett, har vært en ung gutt og en mann, kanskje i samme alder som Andre. Så jeg tror neppe Steffi Graf er med i noen av videoene, dessverre :)

PS: Jeg prøvde å trykke "Svar" i ditt kommentar, men ser ikke ut som det fungerte, derfor skriver jeg nok et innlegg :)

1

Lignende innlegg

Laster...