Da er det bekreftet at hverken Nadal eller DelPo stiller i London. Trist, og det gjør vel at Djokovic nesten kan spasere til tittelen med mindre Federer virkelig finner formen.

1

Guga Kuerten Group:

Novak Djokovic

Alex Zverev

Marin Cilic

John Isner

Lleyton Hewitt Group:

Roger Federer

Kevin Anderson

Dominic Thiem

Kei Nishikori

3
LittleSteven Da er det bekreftet at hverken Nadal eller DelPo stiller i London. Trist, og det gjør vel at Djokovic nesten kan spasere til tittelen med mindre Federer virkelig finner formen.

Vel, vel - Novak imponerte vel ikke veldig i Paris - tette tresettere mot både Cilic og Federer og etter hvert spilt av banen av Khachanov.

Jeg tror dette blir jevnt og at både Fed, Thiem og Cilic kan ta hjem tittelen i tillegg til favoritten Djokovic. Har også en følelse av at Zverev våkner igjen etter en relativt tam høst.

Morsomt blir det uansett!

3

Meget spesielt at Khachanov, som er på stand by, har lavere odds (16,0) for å vinne turneringen enn John Isner (21,0), som stiller til start. Ellers har Novak bare 1,67 i odds for turneringsseier, mens Roger har 3,50 i odds for å løfte bøtta.

2

For en rævva kamp! Begynner å lure på om det er alderen som har innhentet han nå, har jo ikke vært god helt siden finalen i Indian Wells.

1

Ja, den kampen var god. Men når siste seier mot en topp 10-spiller kom i februar, har det ikke vært mye å rope hurra for...

1

Kan vel ikke si at Federer har spilt særlig bra siden han herja i januar og februar. Egentlig begynte det å gå downhill med tapet mot Del Potro i Indian Wells, og det var vel midt i mars. Syns egentlig at han har fått en del ut av sesongen med såpass dårlig spill; semifinale i både Shanghai og Paris var jo egentlig ok, og han vant i Basel uten å imponere. Så alt i alt fornøyd med det.

Kan uansett gå videre fra denne gruppa. Helt åpent.

2

Synest Federer gjer mange feil, er ikkje der han var for eit par år sidan. Kjem vel av alderen. Men ser ganske javnt ut, og han flyt vel på rutinen. Spørst kven som held forma så seint på år. Mest tru på Djokovic.

1

Novak ruller over Isner 6-4, 6-3 etter tre breaks. Klasseforskjellen er nesten latterlig. Isner server og server og slår inn en og annen monsterforehand, for øvrig er han hjelpeløs og sjanseløs mot den store, serbiske mester.

2

Nishikori som slo Federer ganske greit på søndag, blir rundspilt av Anderson i første sett her. 6-0 og smultring for Kei.

1

Seks kamper spilt, alle i strake og stort sett til terningkast to. WTF dere, for en tennisfest.

1

Denne turneringen hadde trengt en Nadal i slag, og forsåvidt Delpo.

Rimelig blodfattig for å være et ATP sluttspill. I og med at Khachanov også akkurat ikke kom med, blir nok dette en parademarsj for Novak. Får håpe på et par underholdene kamper ila turneringen om ikke annet.

1
Laster...