Tennis esc

Innlegg

Tennis

LittleSteven

2021 Wimbledon

Jordbær med fløte. Champagne. Royal box. Hvitt antrekk. Tennisens mekka. Sommerens store høydepunkt etter fjorårets store skuffelse med avlysning. Blir vel knapt bedre :)

Wimbledon starter på mandag. Får se om det blir fulle tribuner som lovet på finalene, men uansett herlig med Wimbledon tilbake.

Djokovic soleklar favoritt, men magefølelsen min sier at han ikke vinner (kanskje mer mentalt i Tokyo allerede). Federer blir jeg overrasket om klarer å komme til kvartfinalen. Medvedev er mitt tips.

Kvinnene har jeg lite peiling på, men ser at Serena er oddsfavoritt hos Unibet med hele 7 i odds! Så det er en god indikator på hvor åpent og uforutsigbart det er på kvinnesiden (dog er det vel rimelig uforutsigbart på herresiden også, sett bort fra Djokovic).

Sendes på Eurosport. Håper ikke Tour de France og andre sendinger tar for mye av sendetiden til Wimbledon.

God sommer!

3
354 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For å oppsummere trekningen for herrer:

- Øvre halvdel ser mye enklere ut enn nedre halvdel - Djokovic har en god trekning, men med et mulig bananskall i andre runde mot tidligere finalist Kevin Anderson - Federer har fått en forholdsvis tøff trekning og møter en tricky Mannarino i første runde - Medvedev har fått den verste trekningen av alle, og har potensielt tøffe matcher i hver eneste runde - Casper Ruud har fått en ok første runde mot Jordan Thompson, men skal være fornøyd om han vinner den kampen

Føler at Wimbledon er den turneringa som er vanskeligst å spå, da det er veldig mye rart som kan skje i de første rundene. Så derfor skal jeg ikke spå foreløpig.

2

Gøy med Wimbledon igjen. Føles mer høytidelig enn vanlig grunnet fjorårets avlysning.

Alt annet enn Djokovic-seier vil være en ganske stor overraskelse, i mine øyne. Den første uka kan det noen ganger skje overraskelser på det raske gresset, også med toppspillerne, men jeg kan ikke se at noen i Djokovic' seksjon kan true han. Anderson har ikke levert på evigheter. Tror han er så godt som videre til kvartfinale allerede. Rublev så brukbar ut i Halle, så kan sikkert gi en fight i kvarten om han når dit.

Federer har jeg ingen forventninger til, alle seire blir en bonus. Har en tricky motstander i første runde, men ellers synes jeg for så vidt trekningen er brukbar.

Casper skal være fornøyd med hver kamp han ev. vinner. Thompson er en bra gresspiller, jeg blir imponert om han slår han egentlig.

1
drazyc Gøy med Wimbledon igjen. Føles mer høytidelig enn vanlig grunnet fjorårets avlysning. Alt annet enn Djokovic-seier vil være en ganske stor overraskelse, i mine øyne. Den første uka...

Anderson har ikke levert på evigheter.

Wimbledon er jo serve-kanonene sin store anledning, men regner heller ikke med Anderson. Er det noen andre man kan forvente noe av blant disse folkene som dundrer inn ess etter ess, men har fint lite annet å bidra med?

1

Meldt en del regn også på langtidsvarselet. Men de holder vel fast ved spillefri søndag og at man aldri starter kamper, i hvert fall ikke på hovedbanene, før langt ut på dagen.

1

England har vært flinke til å utvikle idretter (tennis, cricket) som ikke tåler værforholdene de skal spilles under.

1

Leste at dette er siste året med spillefri på søndagen og Manic Monday. Dette begrunnes med at gresset er så bra nå at det ikke trenger hvile. Kanskje de allerede i år kjører på med søndagsspill.

1

Er vel ingen fra nextgen som har vist noe som helst på gresset i Wimbledon enda? Ganske pinlig egentlig. Spent på Medvedev da. Tror han være the shit også her

1

Fra 5-0 til 5-5 i tredje sett mellom Murray og Basilashvili. Må jo bære en av tidenes snuoperasjoner hvis Basilashvili tar dette.

1

Lignende innlegg

Laster...