Terrorangrepet 22. juli

startelver

Smiler ABB i cella si nå ?

Dette regjeringsskiftet kom vel som gamma fra himmelen for han ?

FrP i maktposisjon , selv om hans visjoner om Norge er noe helt annet.

1
26 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-3SQX9W

Det er jo litt rart at 2 år etter terroren kaster det norske folk AP og Jens.

AP står ikke høyt i kurs for å si det mildt.

1

Det kommer vel heller som en skuffelse for ham at selv ikke de kan eller vil lage et slik samfunn han er ute etter.

1

Gamma fra himmelen?

Du har vel bommet litt her eller så burde du forklare hva du vil frem til.

Manna fra himmelen er vel kanskje det du egentlig mener?

Men til sak så spiller det vel egentlig ikke noen rolle om klysa smiler der han sitter i sin ringe bolig, det må han få lov til ettersom han blir sittende der for resten av livet.

1

Hehe Manna fra himmelen hørtes mere kjent ut.

Gamma partikler er noe helt annet ja.

Nå får jo ABB jus utdanning i fengselet , han kan spise minst 3 måltider mat på statens bekostning , han kan se på tv , han kan trene osv, så er ikke så synd på han .

Men tipper han smilte når FrP kom til makten .

1

Abb beviste at han var som massemordarar og rovmordarar flest :drapslysten var grassat. Den gav energi i timesvis. Han var borgar av eit godt land, men sjølv hadde hadde han berre for augo å lage eit helvete på på jord. Det klarde han å lage for Norge. Trur ikkje noko ansvarleg parti har bruk for slike onde typer.

1
Slettet-3SQX9W Det er jo litt rart at 2 år etter terroren kaster det norske folk AP og Jens. AP står ikke høyt i kurs for å si det mildt.

Norulven skrev: Det er jo litt rart at 2 år etter terroren kaster det norske folk AP og Jens.

AP står ikke høyt i kurs for å si det mildt.

________________________________________________

Kolliderer ikke siste utsagnet ditt llitt med at AP fremdeles er det største partiet i norge?

Den dagen AP er mindre enn FrP... først da vil ABB ha grunn til å smile, vil jeg tro. Ja, kanskje heller ikke da, for FrP er ikke ekstrem nok sammenlignet med hans syn på hvordan samfunnet bør være.

2

Breivik smiler sikkert av mange ting i cella si, slik han også gjorde det under rettssaken.

Fint for Breivik at han har noe å smile av. Smilet hans under rettssaken var ganske nifst, og det er neppe bedre i dag.

1

gamma fra himmelen

Dette er jo direkte morsomt. Vi har hørt om folk som frykter for å bli styrt av stråler fra outer space, og går med hjelmer for å beskytte seg mot strålene.

Glemte Breivik å ta på seg hjelmen?

1
Slettet-3SQX9W Det er jo litt rart at 2 år etter terroren kaster det norske folk AP og Jens. AP står ikke høyt i kurs for å si det mildt.

Om du ser for deg at finansfyrstenes partier har skrapa med seg mesteparten av norges befolkning med IQ rundt og under 100, er det hele ikke SÅ merkelig.

Vi må faktisk innse at det finnes mennesker som trodde ¨på alle de indignerte talene til Siv Jensen. ALT skulle hun fikse på null komma null. Det er nesten en umulighet å ramse opp alle de vidløftige løftene de ga. Men ett er lett å huske;

Siv Jensen lover på tro og ære, at om hun kommer i regjering vil den første merkbare endringen være ; fra samme øyeblikk vil det settes opp plakater på alle bomstasjoner ; GRATIS:

Bård Hoksrød (Frp) sa faktisk det samme dagen før valget; FRP kan aldri være i en regjering som har bomstasjoner.

Norges fattigste på gods og IQ har faktisk stemt på disse lurendreierne. Personlig synes jeg disse velgerne bør innvilges gratis advokat når de får erfare at det faktisk er milliardærene som er Siv og Ernas beste venner.

1
startelver Hehe Manna fra himmelen hørtes mere kjent ut. Gamma partikler er noe helt annet ja. Nå får jo ABB jus utdanning i fengselet , han kan spise minst 3 måltider mat på statens bekostni...

Men tipper han smilte når FrP kom til makten .

Jeg bryr meg lite om terroristen og massemorderens gjøren og laden. Men hva var det han sa, eller skrev. Han henviste, til enten 2060 eller om 60 år. Da vil Norge se at jeg hadde rett? Må Norge da vente i flere tiår, for bare å konstantere om denne mannen var rett eller gal? Er T.Jagland rett mann på riktig plass? Hvorfor må Norge adlyde Nobel`s ønske?

1

ABB satte, på en ekstrem måte dessverre, lys på en sak mange forsøkte å bagatellisere eller ikke ante noe om. Flere våknet da de undersøkte temaet, og stemte mer blått da de innså at visse temaer viste seg å ha rot i virkeligheten.

1

FrP i maktposisjon , selv om hans visjoner om Norge er noe helt annet.

Breivik er nok ikke så fornøyd med FRP sin innsats i regjering han heller.

1

Gud bedre meg her var det mye patetisk. Bare å avstå fra å diskutere med folk som har skylappene på å ikke forstår hvorfor ikke Rødt er i regjering.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...