Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Og blir det en hvit taper incel loser igjen?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

kristofferbd

Det blir nok en ny, sint mann i 20-30-årene.

1

Bantor

Det er vanskelig å si. Det er fremdeles relativt lett for tapere å skaffe våpen i Norge.

Nå blir det riktignok begrensninger på halvautomatiske jaktvåpen. - Som langt på vei kan være en hindring for galninger. Jegerprøven er nok det enkleste alternativet hvis du vil kjøpe skytevåpen i Norge.

Men f.eks. pistoler med 20 skudds magasin vil fremdeles kunne kjøpes relativt lett. - I forhold til mange andre land.

Sprengstoff vil alltid være en trussel. Mange av de kjemikalier som terrorister bruker til dette, er ting som egentlig skulle vært brukt til å gi folk mat på bordet, til biler osv. Ikke så lett å forby....

Det kommer kanskje også "miljø- ammunisjon" bestemmelser etter hvert. Vi må anta at de fleste ulovlige våpen i Norge er laget for blyammunisjon. Dersom kun blyfri ammunisjon blir tilgjengelig, vil de ulovlige våpnene ofte ikke kunne brukes lenge uten å bli slitt ut. Mange gamle våpen, av typer som ofte eies ulovlig, kan heller ikke avfyre store mengder blyfri ammunisjon uten å bli ødelagt.

1

Noreger

Alt dette er kun avsporinger for å fjerne fokuset fra at den Vestlige liberalkapitalismen synger på siste verset. Nå har vi klimafascister som jobber overtid for å rasere Norsk natur slik at godhetshyklerne i Tyskland kan tjene penger samtidig som de kaller seg "grønne"!

Det er til åfor lengst passert den tiden hvor dette har noen mening. 

Ethvert drap eller overgrep imot et annet menneske er urett, Men selvsagt fokuserer Schibsted på sine favoritter, mens pensjonisten som ikke har råd til sukker i kaffen er en "ekstremist" om han/hun ikke synes analsex er like viktig som å bekjempe kreft; eller at masseimport av "somaliske flyktninger" er Norges nye måte å skaffe inntekter nå som oljen blir lagt ned.

   Uansett, dette forhindrer selvsagt ikke Norske "soldater" fra å bombe kvinner og barn "terrorist" blir truffet i samme slengen. 
1

TheJedi

Spørs hva du mener med "neste smell" og om det gjelder Norge eller verden. Det smeller jo daglig i USAs største demokratiske byer, og der er det en herlig blanding av misforståtte hvite marxister og sinte svarte. Daglig dør det jo flere enn KKK klarte å ta av dage.

Om du menter Norge isolert, så vil jeg tro du har mer rett, det vil bli en incel loser. Enda en sinna gutt i mors kjeller som føler han er forbigått på arbeidsmarkedet eller er misforstått på sosiale nettverk. Men, det kan godt også vel være at det neste i Norge er en venstreaktivist som ikke tåler USAs valgresultat i november.

Tiden vil vise.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...