Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ønskeliste til nye VGD

Skjønner at det er litt innkjøring, men om dere skal gjøre noen quickfix så er følgende ønskelig:

*Enklere å finne de gamle trådene/temaene/innleggene

*Mulighet til å endre innlegg (ok med 10-minutters regelen)

*Mer muligheter på profilen. Nå finner jeg kun de eldste trådene mine som standard. Er ikke interessert i å lese innlegg om at Kjetil Rekdal var mulig som ny trener for Molde i 2006...

*Muligheter for å se hvem som gir "tommel". Dette var det absolutt beste med gamle VGD, og som jeg tror mange vil savne.

*Bokmerker i høyre felt, istedenfor "følg tema"

Ellers tror jeg selve designet vil gå seg til etter hvert, men nå mangler det en del ting som gjør forumet oversiktlig. Det er ingen som blir sure om dere reverserer forumet i noen uker mens dere lager en beta hvor folk kan teste ut. Tror mer testing ville ha gjort at endringen ble mer sømløs.

Tror jeg snakker for mange her.

3
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Jonasar

ta en rollback til forrige oppdatering, eneste som hjelper...

2

RamGuy

Et par ting som må på plass er følgende:

  • Mulighet til å velge hvilken sortering som velges automatisk. Per nå så står denne alltid til "Sorter etter: Populært" og det er ingen måte å endre denne på. Du må endre manuelt hver gang og tar du en refresh av siden så spretter den rett tilbake til Populært og det duger jo faktisk ikke.

  • Det må være mulig å endre hvor mange kommentarer som lastes inn som standard. Per nå lastes det så få kommentarer at du må trykke "flere kommentarer" nærmest umiddelbart for å henge med på klubbtråder osv. Med mindre du sitter her 24/7 så vil popuære tråder gjerne ha 20+ innlegg siden du var der sist og nå må du sitte å trykke flere kommentarer x-antall ganger for å se alle.

  • Flere kommentarer kan jeg bare trykke på tre ganger. Etter det så forsvinner knappen. Ergo kan jeg så vidt jeg ser kun se de siste 20 kommentarene i en tråd. Så hva om det har kommet 80 kommentarer siden sist? Hvordan skal jeg klare å henge med? Det går jo faktisk ikke an sånn som det er løst nå. Jeg kan kun velge å sortere etter populært, topp, eldste og nyeste. Og når jeg kun kan se de siste 20 kommentarene basert på sorteringen jeg velger så er det faktisk ikke mulig å få lest alt sånn som det fungerer nå.

2

RamGuy

Et kanskje enda større problem er hvordan det å svare på et eksisterende innlegg (eller kommentar som det jo nå er med det nye systemet) så blir jo dette innlegget fastlåst under det innlegget/kommentaren du svarer på.

Det er jo faktisk helt umulig å holde følge eller oversikt her. I en klubbtråd så er det beste og eneste valget vi har å sortere etter "nyeste først", men den sorterer bare etter hovedkommentarr/innlegg og ikke underkommentar/svar så så fort noen eventuelt svarer på en eksisterende kommentar så ser du aldri den når du sorterer etter nyeste først...

Himmel og hav for ei suppe...

2

norball

VGD la ut skjermbilder for mange uker siden. De fikk kritikk da, men de bare ville ikke høre på tilbakemeldingene.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...