Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Venter med totalslakt med dette forumet, men håper virkelig at dette bare er en dårlig versjon av hva planen er. Det er jo rett og slett utrolig tungvint å finne frem slik det er nå. Om det skal forholde seg slik, så bør personen som har ansvaret sparkes. Terningkast 1 så langt. Klarte ikke å dy meg, ble totalslakt allikevel.

12
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

steponit

90% av plassen på skjermen tas opp av hvit bakgrunn og reklame. Terningkast 1 fra meg og, på en 20-sidet terning.

3

RamGuy

Elendig optimalisering av plassen på skjermen er vel faktisk det minste problemet. Måten ting alltid går tilbake til å sortere etter hva som er mest populært. Hvor håpløst det er å finne innhold. Det at du bare kan trykke last mer et begrenset antall ganger så du kan kun se de siste 15 innleggene i en tråd osv gjør jo at funksjonaliteten er tilnærmet ubrukelig.

Dette er jo bare en re-skin av Disqus. Kan si hva man vil om Disqus, men det var aldri myntet som en løsning til et dedikert debattforum. Det er en løsning myntet på små kommentarfelt plassert direkte under nettartikler. Og det kommer temmelig tydelig frem her da selve grunn strukturen og oppbyggingen her ikke fungerer med måten et debattforum fungerer på.

Klubbtråder som har flere hundresider hvor hver side har 50 innlegg går det jo faktisk ikke an å benytte eller følge på noen som helst logisk måte med måten Disqus bygger opp ting på. Hva verre er så respekterer ikke siden innstillingene du velger. Står du inne i en tråd og har valgt "sorter etter nyeste først" og du tar en refresh for å se om det har kommet nye nytt så spretter den rett tilbake til sorter etter populært...

4

aegi2

terningkast 1 ? Får ikke det engang - og dette har noen fætt lønn for å forandre på vg , utrolig

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...