Tilbakemeldinger

oyssol

Nye VGD

Som mange nå merker, så har vi oppgradert VGD i dag. Vi har fått svært mye tilbakemelding, og jeg vil forsøke å gå inn og svare der jeg kan. Vi vet at alle umiddelbart ikke er fornøyd, og synes det er vanskelig å navigere og opprette innhold. Andre er bekymret over de gamle trådene.

Vi lytter til dere for å finne ut hvordan vi kan forbedre og gjøre opplevelsen enklere. Formålet vårt har alltid vært å bygge en fri og åpen debattplattform som er åpen for alle. VGD er fremdeles et nytt produkt som endrer på en del av det gamle, og nå begynner jobben med å forbedre og bygge nye tjenester til dere. Vi setter pris på alle konstruktive tilbakemeldinger, men ber dere om å holde det konstruktivt og høflig.

Vi har også oppdatert regelverket vårt. De kan du lese her: https://vgd.no/info/regler-og-verdier

Hvor er klubbtrådene?

Klubbtrådene ligger der, og kan søkes frem. Klikk det blå kompasset i topp for å finne søkefeltet. Det blå kompasset gjemmer også en del hendige snarveier, som bokmerker og snarvei til tema. Bilde

Men med nye VGD vil det i større grad gi større mening å opprette et eget tema enn å bruke samletråder. Ønsker du å finne alle tema som er relatert til fotball? Se her: https://vgd.no/groups/popular/fotball

Her er det blant annet allerede opprettet egne tema for:

Manchester United: https://vgd.no/t/Manchester-United-FC Viking: https://vgd.no/t/Viking-FK Molde: https://vgd.no/t/Molde-Fotballklubb Odd: https://vgd.no/t/Odds-Ballklubb

Rådet mitt er å dele innhold i tema som nye tråder. Da vil andre som er interessert i det aktuelle temaet få det opp i feeden sin. Husk at du også kan bokmerke favorittråder ved å trykke på de tre knappene ved siden av innlegget. Da får du også varsel ved ny aktivitet.

**Finner du ikke et eget tema for favorittlaget ditt (eller hobbyen, interessen din osv.), så kan du opprette et eget tema for det. Det gjør du her: https://vgd.no/groups/create

Du velger selv hvilke tema du er interessert i å lese, og står fritt til å opprette nye. Vi tror og håper at mange vil se flere fordeler med den nye plattformen ettersom man har blitt vant til navigasjonen og funksjonene.

6
62 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Dette var helt jævlig, grusomt uoversiktlig. Vi ses! Håper jeg kan få slettet brukeren min her.

15

Tror du mente nedgradert. Om dere virkelig hadde hatt lyst til å forbedre, så hadde dere gått tilbake til den gamle layouten

31

Tror virkelig ikke du skjønner hvor elendig dette forumet er å navigere på.

 1. Jeg vil se tråder etter nyeste innlegg i tråden, ikke når trådene ble opprettet, det vil jeg ha som default
 2. Jeg vil ha innlegg på sidevisninger som før hvor jeg kunne ha 10-20 innlegg pr. side og starte med første innlegg først, og siste innlegg på siste side.
 3. Jeg vil ha som default side liste over alle temaene når jeg logger inn, og da sortert som før.

Er det for mye å forlange?

11

Det må vel være mulig å innse at dette ikke traff helt og at det ikke kommer til å bedre seg? Kan vi få vgd slik det var? Hvis ikke er jeg redd dette er det samme som å stenge forumet.

18

Konstruktiv tilbakemelding: Bytt tilbake til det det gamle VGD, hvis ikke er det ingen igjen her om noen dager.

15

Gamle VGD var som en Corolla 94-modell. Ikke det fresheste, men pålitelig og man visste hva man hadde, samt at brukermassen var fornøyde som det var.

Nå ser det ut som at man har kastet Corolla’n i sjøen og erstattet med en kinesisk sak med elektronisk døråpning og whatnot, og elektronikken svikter ved levering.

Forstår ikke konseptet her…

14

Som mange nå merker, så har vi oppgradert VGD i dag.

Det hadde jeg faktisk ikke lagt merke til. Smooth overgang.

18

I tillegg.

 1. Evne til å redigere innleggene mine etter at jeg har skrevet om jeg har glemt noe.
 2. Muligheter til og gå inn på brukere og finne siste innlegg og poster som de har
 3. Muligheten til og se hvor mange innlegg jeg og andre har postet.

Altså et ordentlig forum, for det er ikke lengre det.

15

Det var ikke kommentarfelt vi var ute etter. Dette er ikke lenger et ordentlig forum. Er det mulig å gjøre en så elendig jobb?

7

Som en annen skrev, så burde dere bruke fjellvett regel nr 8 - Snu i tide, det er ingen skam å snu.

7

Dere har fått tilbakemelding fra flere på VGD nå i hele sommer, vi ønsker ikke dette facebook-opplegget. Jeg er lei av staheten deres. Vennligst slett min bruker!

11
Canucks Tror virkelig ikke du skjønner hvor elendig dette forumet er å navigere på. Jeg vil se tråder etter nyeste innlegg i tråden, ikke når trådene ble opprettet, det vil jeg ha som def...
 1. Takk for tilbakemelding. Det er noe vi kan se nærmere på, at man kan se nyeste innlegg først. Per nå kan man sortere forsiden og tråder som man ønsker. Vi kan se hva vi kan få til. :)

 2. Nå laster kommentarer automatisk under, som blir i praksis det samme som å gå "til neste side". Men tilbakemeldingen er notert.

 3. Tema som du følges listes opp på venstresiden (PC). Går du til https://vgd.no/groups så listes alle tema du følger opp. Stjernemerker du temaene, så løftes de i topp (og vises også på forsiden).

1

Jeg kan jo faen ikke endre innleggene mine engang? Og hvor er tomlene? Kastet i søpla? Helt FORJÆLVIG

6

Synes dere gjør en bra jobb, vi har godt av litt fornyelse. Fyrer igang Donnie Darko fra 2001 og koser meg med Troika og Urge. Det er fredag for svingende. Keep up the good work. Dette blir bra når man blir vandt til det 🙌🤠

1

Vi tror og håper at mange vil se flere fordeler med den nye plattformen ettersom man har blitt vant til navigasjonen og funksjonene.

Tvilsomt..

9
oyssol Takk for tilbakemelding. Det er noe vi kan se nærmere på, at man kan se nyeste innlegg først. Per nå kan man sortere forsiden og tråder som man ønsker. Vi kan se hva vi kan få ti...
 1. Viktig at det er default at man ser tråden med nyeste innlegg, ikke må endre konstant
 2. Det er ikke det samme, jeg vil se ting gå fra eldste til nyeste innlegg på en ryddig måte uten å nøste med ned i masse kommentarer
 3. Dette er ikke hva jeg får så fort jeg logger inn, jeg vet at man kan finne dette, men det er mange ekstra trykk, når jeg logger inn skal denne menyen med alle temaene være det første, og jeg vil se hva slags post som hadde innlegg med aktivitet sist, og når også.
6

Vi lytter til dere for å finne ut hvordan vi kan forbedre og gjøre opplevelsen enklere.

2

Det beste ville vært å skrote dette nye systemet og heller fokusert på å gjere minimale endringer i det gamle VGD.

Å fjerne samletrådene er krise om folk ynskjer å diskutere fotballag, hockey, OL, vintersport osv. Her er samletråder langt meir oversiktleg og lettare å diskutere.

Du skriver vidare at dette vil føre til at det blir lettare for folk å diskutere det du vil lese. Det kunne man allereie på det gamle VGD. Alt man trengte var å trykke på tildømes norsk politikk og så hadde 50 ulike tråder å kunne diskutere på 1 trykk. Skal du diskutere politikk i dag, så må du først finne politikk norsk og håpe at det er lett tilgjengeleg. Eller fleire ganger leite i undertråder.

Vidare har VGD masse annonser som ikkje fanst i det gamle VGD.

Ellers er vel ein god forretningside å lytte til sine kunder. Når kundene over heile linja er misfornøgd, så er det faktisk lov å snu. Viss ikkje kan resultatet bli at VGD vil miste både brukerer og aktivitet på ganske kort tid.

Med all respekt, men dette blir ein slags form for facebook. Det funker overhode ikkje bra for å ha gode diskusjonar med folk om ulike ting man er interessert i.

15

«Lage nye temaer og tråder» er jo stikk motsatt av hva man for beskjed om på omtrent alle forumer. Det blir da for mye, og for unødvendig uoversiktlig. Det er fint med noe endringer, men dette her var da noe veldig til uoversiktlige greier. Det virker nesten som dere ønsker at det skal bli færre som deltar så det blir mindre modereringsarbeid for dere. Meget skuffet.

Hvis det er slik at VGD styres av noen av de samme folk som har Diskusjon.no kunne i det minste dette forumet ligne mer på det da? Der er det iallfall LITT ryddig.

3
ms_8 Det beste ville vært å skrote dette nye systemet og heller fokusert på å gjere minimale endringer i det gamle VGD. Å fjerne samletrådene er krise om folk ynskjer å diskutere fotbal...

Enig. Titta igjennom den gamle tråden om 22. Juli siden det er 10 år siden. Greit nok en gammel tråd. Men den hadde 337 sider med kommentarer i kronologisk rekkefølge, her får man typ 150 kommentarer i helt random order. That's it.

https://vgd.no/t/Terrorangrepet-22-juli/1663299-stort-smell-i-oslo#comments

5

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Blir det krig?

For et dumt spørsmål. Det er hele tiden kriger. Den største trusselen for en storkrig nå er Nato og USA sitt krigsnederlag i Afghanistan. Det er behovet for å holde Nato sitt krigsindustri igang som v...
1
1 svar
Laster...