Nye VGD er lansert! Mer informasjon

15.juli 2003 registrerte jeg meg på VGD. I går var det 18 år siden. VGD har alltid vært mitt forum for å diskutere norsk fotball. Alltid! Jeg har aldri klaget på formatet, som jeg alltid har opplevd har vært ryddig. Jeg har elsket å diskutere norsk fotball i 18 år på VGD. Men nå er det slutt. Dette greiene her... nei, dette orker jeg ikke.

Jævlig kjipt at det skulle ende på denne måten her.

114
31 svar

31 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Thecokeman

Ble nesten 11 år på meg da. Hadde ikke i min villeste fantasi forestilt meg at det skulle bli så uoversiktlig og elendig etter oppdateringen. Skulle det noen gang bli reversert kommer jeg kanskje tilbake, men dette her er bare håpløst. Takk til alle for en fin tid her inne. Kanskje sees vi en annen plass.

16

Fritz_

Føler med deg. Vil takke alle meddebattanter for årene her. Har vært moro, men nå er det altså slutt.

15

lsklars

Bke 16 år her, men med dette formatet så er det bare å trekke ut ledningen. Håpløst.

11

chatin

Dette er bare trist, så mange fine folk å diskutere med. VGD var et fantastisk forum og det en grunn til at mange av oss brukte VGD og kun det forumet. Så kjører de hele greia i dass med en ubrukelig nedgradering. Det gamle VGD var ryddig, oversiktlig og fungerte tilnærmet optimalt for oss brukere. Jeg har gått fra å være forbannet til å bli trist i løpet av dagen.

7

aegi2

Skal tru om de øverst i vg veit hva undersåttene har stelt i stand.... det er så forbanna håpløst. Kan da overhodet ikke være folk som ser løsninger som har gjort den jobben her

3

Spradebassen

Dette forumet er ikke liv laga. Veldig trist. Forsvinner nok jeg også etterhvert. Jeg har hatt stor glede av å diskutere norsk fotball generelt over "klubbgrenser" og med stor interesse fulgt med hva som skjer i andre klubber, landslag, fotballkamper etc. Noe av det verste er at de som gjennomfører dette sitter og overbeviser seg selv om at dette kommer til å gå seg til og at det alltid er slik når noe er nytt. BREAKING NEWS til VGD-teamet; Dette er ikke noe som vil gå seg til! Endringene som nå er gjort vil medføre nedlegelse av dette forumet....garantert! Snakk om skivebom. Dere hadde noe helt genuint som det bare var å finpusse på for å gjøre produktet enda mer suverent. Shame on you. Håper dere tar til vettet og gjenoppretter den gamle løsningen.

6

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...