Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lag en GUIDE som pinnes på Forside

En del av problemene som oppleves er veldig klassisk etter min erfaring.

Opplegget nå er veldig nytt for mange og vet ikke hva man skal gjøre. Man finner ikke ting igjen, man vet ikke om en kommentar blir besvart osv. Det blir litt kaotisk.

Så man bør tenke på å lage en GUIDE for effektiv, smart og god bruk av forumet. En GUDIE som er lett å komme igjen, så tror jeg mye kan komme på gli for mange.

For eksempel vil jo bokmerker med varsling hjelpe mange til å få organisert for seg selv. Enkelt for en del nå, men mange vil nok famle i et slags mørke ennå.

Erfaringsmessig må og bør man ha rettledninger som er enkle og klare. Jeg har før undervist i bruk av avanserte verktøy for datahåndtering, avansert analyse osv. Og - noen tar tingene kjapt, andre trenger tid og bli guidet nærmest i bånd. Men - senere ser man at de sistnevnte ofte blir minst like flinke.

Så poenget blir - tenk på å få i gang de som ikke tar alt intuitivt. De andre klarer seg alltids.

4
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sulfat

Vel og bra med en guide. Men i det man har laget et forum der man trenger å nilese en guide for å finne ut av ting, er man på ville veier, spør du meg.

Har vært innom mange forskjellige forum opp igjennom, og aldri har jeg hatt behov for en bruksanvising for å finne frem/forstå.

Brukervennlighet er prioritet nummer 1 for enhver nettside. Om man trenger å ha geeket på reddit i 3 år for å forstå VGD, er 97% av de potensielle brukerne allerede tapt.

2

sesare

Dette er ikek et forum lenger det er blitt et kommentarfelt. Jeg ønsker å finne informasjon raskt og enkelt. Her har de bommet totalt.

1

return_of_drakkar

Joda, jeg er enig i ditt prinsipp. Men hvis det nå først er slik, så burde det det, etter mitt syn. Det blir jo ikke reversert heller (all erfaring med påkostet utvikling tilsier det).

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...