Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg ser at den forrige tråden jeg skrev her hvor jeg takket for meg er slettet, så jeg får heller prøve med denne her.

"Nye" VGD funker ikke for meg. Det er rotete og ser mer ut som et kommentarfelt enn et debattforum, Her har dere rett og slett bommet, og dere har samtidig sørget for at svært mange av de trofaste nå har forlatt forumet. Meg inkludert.

18 år har jeg vært på VGD. Fortsetter dere i dette sporet så kommer jeg ikke tilbake.

31
35 svar

35 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Dejan_Stankovic89

Fryktelig trist å se at dere har rasert VGD. Jeg har vært på VGD minst en time hver eneste dag de siste 15 årene. VGD har vært en unik informasjonskilde for meg og det er derfor veldig trist å se at alt dette er nå ødelagt. Det aller beste med VGD var det enkle designet og store brukervennligheten. Ja, VGD var ikke perfekt, men slik det ser ut nå er døden for VGD. Forhåpentligvis vil dere se katastrofal lav trafikk fremover og det burde være et særdeles stort hint at dere bommet på mål. Det er aldri for sent å snu.

PS! Det er ikke poeng å skrive "Hvis du skulle ha innspill til ting vi kan gjøre bedre, så skal vi lytte til det" hvis dere IKKE bytter tilbake til gamle VGD. Det er det VI ønsker mer enn noe annet.

11

VGD

Hei, vi forstår at ting kan virke uvant nå i begynnelsen men tror at med litt tid og testing vil man finne ut at mange av endringene kanskje har medført positive ting. Men vi skal også lytte til konkrete forslag til forbedringer, så fint hvis du kan fortelle litt hva du mener kan bli gjort bedre.

2

xpoolman

Det nytter ikke å unnskylde seg med at "ting kan virke uvant i begynnelsen" ! Når dere får en unison tilbakemelding om at dette funker ikke, slik vil ikke brukerne ha det, så burde dere være ydmyke nok til å godta det, bite i det sure eplet og reversere hele "fornyinga".

14

Kvikkelouis

HVORFOR GJØR DERE DETTE???????????????? Samtlige forumbrukere er jo misfornøyde! Hvorfor ødelegge noe som har fungert i åååårevis? Dere er jaggu noen underlige personer.

8

Investor

Hva i all verden var poenget med å foreta så omfattende endringer? Og vil dere høre på alle de frustrerte og skuffende brukerne, og gå tilbake til gammel versjon?

7

janesaj

Har sjekket ut siden en del den siste uka, også under nedstengingen. Kan fremdeles ikke komme på én eneste positiv ting å si. Det er jo ikke lenger et diskusjonsforum, og hva er egentlig vitsen da? Nei, takke seg til at vi har andre alternativer.

9

Ljot

Endringene er totale og dette kan ikke lengre kalles et diskusjonsforum. Det er en trist avslutning for VGD.

Heldigvis har jeg og mange andre funnet et alternativ som fungerer svært så bra

3

VGD

Hei, hvis du har forslag til forbedringer, så setter vi pris på om du kommer med det. Vi har nå justert opp utlistingen din av kategorier på venstremenyen, og gitt standardsortering av innhold i tråder. Er det endringer i riktig retning?

1

Everenga

Ja jeg har et forslag til forbedringer. Gå tilbake til slik det var før. Jeg hadde et tynt håp om at det var det som var planlagt da dere var nede i noen dager men så var det visst bare finjusteringer av driten dere hadde lansert. Takk for meg og takk til alle de som har gjort dette til en tidvis ganske artig plass til tider.

10

daoooo

Ja dette var ganske dritt, få tilbake det gamle. Dette er så konstruktivt som dere får det, liker dere ikke det får dere finne dere en ny bruker. Detter uoversiktlige sølet gidder hvert fall ikke jeg bli med videre på.

7

Rainmaker

Ser nå at innlegg kalles "kommentarer".

Det er på en måte en bekreftelse på det jeg fryktet; Dette er ikke ment å være et forum men et kommentarfelt.

7

Rainmaker

Ser også at man fortsatt ikke kan redigere det man har skrevet...

7

VGD

Ser også at man fortsatt ikke kan redigere det man har skrevet...

Redigering av innlegg kommer. Hvor lenge forventer dere å kunne redigere innlegg?

1

tooommm

Nye VGD funker ikke for meg heller! Helt elendig i forhold til det "gamle" gode forumet.

7

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...