Tilbakemeldinger

Northridge

VGD goes full Reddit

Hei.

Jeg ser dere har gjort noen forbedringer som skal få den nye platformen til å være mer lik den gamle. Standardsortering av innlegg ser ut som en godt tillegg, men jeg er usikker på hva slags effekt det har på brukeropplevelsen.

Slik jeg tolker forandringene på VGD, så antar jeg at dere ønsker en helt annen dynamikk her. Dere har nemlig fjernet hva jeg likte med gamle VGD. Det var nemlig de lange, sosiale trådene. Slike tråder, tradisjonell forumdiskusjon, er jo ikke lenger mulig. Eller, plattformen gjør det veldig vanskelig og knotete.

Jeg vil også si at jeg er høyst kritisk til et slikt system for god diskusjon. Med synlig poeng og en algoritme som bestemmer hva som vises av kommentarer/diskusjoner, så blir det fort en veldig ensformig diskusjon. Dette er det som blir kalt hivemind på Reddit. En slik platform tillater i liten grad meninger som er annerledes enn hva folk forventer og er enig i.

Jeg må også si at kombinasjonen bukerstyrt innhold med komersielle interesser(VG) ikke passer veldig bra sammen.

Jeg er nødvendigvis ikke imot en norsk Reddit, men å gjøre om VGD til dette og å tvinge alle brukerne over, synes jeg er feil.

Håper dere kan gjøre slik at gamle tråder også kan vises på fremsiden, men da er jo litt av konseptet borte føler jeg. Personlig har jeg ingen interesse av å være aktiv på nye VGD.

3
5 svar

Hei, og takk for tilbakemelding. Hvilke konkrete tiltak tenker du vi kan gjøre for å forbedre opplevelsen i gamle tråder? Vi har fått en del innspill på å også kunne sette standardsortering i kategorier (tema), og på forsiden.

1
Laster...