Nye VGD er lansert! Mer informasjon

For min egen del så gjenstår det 4 ting i prioritert rekkefølge som jeg savner.

  1. En liste over "mine bokmerker" med ett ikon for om det er nye enkelt tilgjengelig i margen ala "Dine temaer" og "populære temaer" .

  2. Sortering på "nyeste først" bør sorteres etter tidspunkt på siste innlegg i tråden, ikke på når tråden ble opprettet.

  3. En oversikt over egne innlegg og svar på egne innlegg.

  4. Bytte ut "stem opp og ned" med kun stem opp som tilsvarer det gamle tommelsystemet

5
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fazz

En ting til jeg saver. Mulighet for å utheve eller få tekst i kursiv. Eventuelt sette inn sitater.

1

VGD

Hei, dette er mulig. Teksteditoren støtter markdown, slik at de som vil kan skrive utheve eller få tekst i kursiv (samt mye annet, bla. tabeller). Se her for guide: https://www.markdownguide.org/basic-syntax/#italic

2

KjetilHelle

Burde dette ikkje vere intrigert i selve siden her? Man slipper å vere et IT geni for og kunne skrive habile innlegg? (Nå er ikkje dette vanskelig sånn egentlig, men er ikkje alle som setter seg inn i markdown og koder for og kunne skrive et ok innlegg.

2

VGD

En liste over "mine bokmerker" med ett ikon for om det er nye enkelt tilgjengelig i margen ala "Dine temaer" og "populære temaer" .

Tar dette som et eget punkt. Hvis du bokmerker et innlegg eller et svar, så får du automatisk notifikasjon ved nytt innhold. Vil dette løse utfordringen for deg?

1

fazz

Jeg tror det vil bli enklere å holde oversikten og mindre klikking dersom det kunne vært mulighet for å vise hele listen med "mine bokmerker" i venstre margen hele tiden i stedet for slik som det er nå hvor jeg må klikke på "Bokmerker" knappen og aktivt åpne den siden for å se om det er noe som har skjedd i de trådene jeg bokmerker.

3

VGD

Hei, og takk for tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre sorteringen for dere, og det kommer en oversikt over innlegg og svar på profilen din.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...