Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Eg skulle ønskt dykk hadde gjort dette om eit forum og ikkje til eit kommentarfelt. Det funker rett og slett ikkje om man ynskjer å diskutere i større tråder eller gjennomføre tippekonkurranser på ein god måte. Layout er fortsatt tung og vanskeleg (Spesielt på PC)

Man får fortsatt ikkje vete kor mange som har likt eit innlegg man har skrevet og derfor har man ingen erfaring med kven som setter pris på innsatsen folk gjer når man skriver kamptråder, OL Øvelser eller andre hendelser som folk diskutere

Vidare får eg stadig populært på alt eg går inn på og kun det eg følgjer får eg opp nye sider. Det gjer til at eg fysisk må følgje ganske mykje for å vete kva folk skriver. Dessutan at det som er nytt må eg sjølv manuelt trykke på kvar gang.

Det kan godt være at dette er uvant, men eg som har vært aktiv sidan 2006 valte VGD fordi eg ville diskutere med andre på eit forum og ikkje eit langt kommentarfelt. Då bruker eg heller facebook. Det har vært det fine med VGD at man kan gå inn ulike tema og både diskutere med folk og gje folk tomler og få tomler for ting man er interessert i. Man har dessutan mulig til å kun trykke på Norsk Fotball og få 50/100 tema om norsk fotball. Nå må eg fysisk trykke ned for å sjå innlegg etter innlegg.

Det kan godt være at gamle vgd ikkje var helt oppdatert, men det gav værtfall meg og mange andre det vi var ute etter. Kanskje dykk burde brukt meir penger på marknadsføring og mindre penger på å utvikle nokre nesten ingen vil ha. Man får opp aktiviteten på eit forum gjennom at folk blir kjent med VGD og kva det kan tilby folk. Einaste plassen eg finner noko om VGD er meny feltet og vg debatt. Ingenting på forsida og heller ingenting som framhever at dykk har eit debattforum

17
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

JODDEMM

Nattestengt??? Bør dere ikke ønske ethvert innlegg Velkommen nå om dagen?

Istedet gjeninnføres nattestengingen nå- når bla.a OL i Tokyo akkurat har begynt (!)

2

VGD

Hei, det er gjort pga. arbeidstidene til moderatorene og fordi vi vil sikre best mulig debattflater. Vi beklager for ulempene dette medfører, særlig når for dere som diskuterer større events som skjer på nattestid.

1

VGD

Hei, og takk for tilbakemeldingen. Vi ser på muligheter for å forbedre layout for de som ønsker et mer tradisjonelt utseende, men trenger litt tid på det - og innspill. I dag økte vi antall temaer som listes opp i venstre meny for pc-brukere, i tillegg til at man kan velge standardsortering. Har det vært forbedringer som har hjulpet deg?

Tommel ble erstattet med "pluss opp", og per nå har innlegget ditt fått 12 pluss fra andre brukere.

Vi har også planer om å bygge flere integrasjoner opp mot VG-universet for å få inn flere brukere og øke rekrutteringen.

1

ms_8

Vel det har gått frå terningskast 1 til ein svak 2. Problemet er at det fortsatt er eit kommentarfelt og ikkje eit forum. Så lenge dykk heldt på den ideen, så vil nok eg vurdere andre alternativ i mellomtida.

Det er sjølvsagt fint at dykk skal styrke marknadsføringa, men litt rart å gjere det etter at dykk endrer heile forumet og derfor ødelegger eit godt tilbud for veldig mange lojale brukere. Det er sjølvsagt fint at dykk vil ha tilbakemeldinger og innspel, men når hovudgreia skal være det samme som er problemet. Så kjem man dessverre ikkje langt :(

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...