Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Over 18 år har man holdt på her inne, sikkert altfor lenge, men det ble liksom en hobby da hvor man utveksler meninger. Oversiktlig og greit, og lett brukervennlig var det. Også kommer det her….nei, takk og farvel. På meg virker det nesten som dere gjør dette bevisst for å kvitte dere med masse brukere, slik at det blir mindre modereringsarbeid for dere. Og slik som dere har gjemt bort forumet de siste årene tyder det på at dere ikke vil ha noe forum lengre. Da ser det iallfall ut som dere har knekt koden.

10
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

VGD

Hei, hvordan kan vi gjøre det bedre for deg? Fint hvis du kan gi en beskrivelse på dette, slik at vi kan forbedre tjenesten. Du har de gamle kategoriene til venstre (PC), som viser de kategoriene du følger. Er de til hjelp?

1

Anelka2

Som mange andre har vært inne på, det må være et snev av likhet med hva den gamle varianten var. Feks:Når dere en gang fjerner linken dere har hit til denne tråden, aner jeg ikke hvordan jeg finner den igjen. Alt er bare rot. Klubbtrådene sender meg tilbake til startinnlegg laget for lenge siden framfor der tråden befinner seg i dag. Det mangler i tillegg en side for «mine innlegg». Jeg har måttet bruke google for å finne igjen tråder, det sier det meste. Det er ingen skam å snu, eller og ta til seg det mange av oss viser åpenbar misnøye med.

3

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...