Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gratulerer. VGD blir styrt på en måte som gjør Kim Jong-un misunnelig. All kritikk preller av som vannet på gåsa og utviklerne vet best. Hva? Er brukerne misfornøyd med GUI? Nei, de vet ikke bedre. De skjønner ikke at vi vet best. Får vi kritikk? Nei, slett det, så later vi som det ikke har kommet noe.

Det er slik det føles å bruke VGD. Alle former for produktutvikling har vært kastet på båten(eventuelt så har dere ikke kjennskap til videreutvikling av eksisterende software med så mange brukere). Det er helt ufattelig. Et optimalisert VGD er en gullgruve i reklameinntekter (i den grad noe er det i 2021), men det har aldri vært noen interesse fra de som har styrt VGD å gjøre noe forsøk på optimalisering av reklamen, ei heller nå. Jeg misliker normalt sett Adblock fordi jeg driver selv noen nettsider med reklame, men på nye VGD så er reklamen så altfor inngripende ift. brukernes UX, at Adblock blir totalt essensielt. Kombiner det med et GUI som er optimalisert for utviklerne hvilket igjen gir en verdenshistoriens dårligste UX for brukerne på et forum, og du har VGD i et nøtteskall.

Det er nesten man skulle tro at dere var et offentlig foretak, for en slik dissekering som dere gjør, er noe man normalt sett kun hører om fra det offentlige. Men dere har kanskje ikke tenkt på at det ikke bare er VGD sitt rykte dere ødelegger. Dere tar nemlig med dere VG ned i gjørma i samme slengen for en del brukere som har vært trofaste gjennom mange år.

Hva dere kan gjøre bedre? Plattformen dere har valgt er nok ikke mulig å redde for dagens brukere. Svært få vil ha dette, og på et eller annet tidspunkt i fremtiden vil dere lure på hvordan det kunne gå så galt.

21
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Rainmaker

Størrelsen på annonsene er irriterende stor. De dekker halve "kommentarfeltet".

Skulle jeg ende opp med å fortsette å bruke VGD (dersom de fikser det) blir det med AdBlock når annonsene er så store.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...