Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den beste konkrete tilbakemeldingen jeg kan gi dere....

.... er å gå tilbake til det gode, gamle oppsettet. Jeg ser at jeg ikke er den eneste debattanten som har kommet med dette forslaget. Når dere nå ser den enorme negative tilbakemeldingen dere har fått her inne og på sosiale medier, så burde det kanskje ringe en bjelle på hva brukermassen vil ha?

Dere har allerede med stor sannsynlighet mistet de mest trofaste av brukermassen deres til et nytt, konkurrende forum. Med mindre dere snart innser at "nye" VGD ikke funker, så vil ikke den gjengen komme tilbake. Og hva er et debattforum uten debattanter?

Vær så snill. Innse at "nye" VGD ikke fungerer, og bytt tilbake til det gamle oppsettet før det er for sent.

23
19 svar

19 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ms_8

Helt enig med Lilleborg. Eg er allereie gått over til eit anna forum. Det mest ironiske er at viss eg skriver kva det er, så blir eg nok utestengt. Toppen er at man på VGD ikkje ser ut til å forstå eller vil forstå at det gamle VGD er det folk ynskjer og ikkje denne utgåven her. Folk vil ha eit forum og ikkje eit kommentarfelt.

5

LapinKuIta

Det her opplegget er uoversiktlig og lite brukervennlig. Jeg forstår at det er et nederlag om de må gå tilbake til det gamle forumet, men jeg tror det er eneste redning. For min del er jeg ferdig med VG Debatt om ikke det kommer en endring snarest.

4

madiba

Gå tilbake til det gamle VGD. Dette gidder ikke jeg å bruke tid på. Kunden har alltid rett eller?

2

Taururu

Synes ikke noe om dette. Likte gamle vgd

2

CatchMeIfYouCan

Helt enig med Lilleborg, dette her er et kommentarfelt, ikke noe diskusjonsforum lengre, jeg prøver å rote meg rundt, men det er knotete. Det er ikke et sted for de lange diskusjonene, kun for korte one liners, og kjappe diskusjoner, seriøse diskusjoner i forum-format funker ikke med denne formen for layout.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...