7 tomler opp er vel en bekreftelse på det. Men da er det vel bare til å gi opp VGD. Selv om jeg mot formodning skulle klare å venne meg til det nye forumet, så har det jo ingen hensikt å være her når 90-95%++ av brukerne og innlegg er borte!

5

Skrevet innlegg i går. Det er pensjonistene som er igjen. De er godt vant med å ikke få svar. Så de har kanskje ikke oppdaget at folk har forlatt forumet, hehe.

4

lite aktivitet her nå ja, i tillegg flytter VG selv innlegg på eget initiativ fra forumet og inn i tilbakemeldingstråden som er halvveis skjult dersom de ikke liker det som skrives :) Her bedrives det sensur på høyt nivå av VG for tida :)

3

OK. Men da er det jo bare til å flytte seg til det nye forumet. Flyttet for noen timer siden. Har tru på at det kan bli bra. Kanskje tom. bedre enn VGD. Var vel ikke mange tusen brukere igjen på slutten uansett!

4

Deg er steindødt i nye VGD. Alle brukerne har flyttet til det nye og mye bedre forumet. De som utviklet VGD hadde tydeligvis som oppgave å lage et så dårlig og lite brukervennlig forum som mulig, og de har lykkes godt. Litt i tråd med avisa for øvrig, også derfra flytter leserne nå. Produktet er rett og slett i fritt fall.

1
VivaLV OK. Men da er det jo bare til å flytte seg til det nye forumet. Flyttet for noen timer siden. Har tru på at det kan bli bra. Kanskje tom. bedre enn VGD. Var vel ikke mange tusen br...

Joda, flytte og flytte fru Blom. Når et diskusjons media styres, men en haug av regler mot fri tale/skrivefrihet, blir det etter min mening noe ala kommunisme. Hvis vi ikke kan tåle fri tale, får det heller være, uansett hva forumet måtte hete. Vi er tydeligvis blitt så såre med tiden, på en måte , man tåler ingenting lenger...selv om det som sies er riktig. Det er da slett ikke spennende med politisk korrekthet? Nå er allt krydderet fjernet fra maten......en flau smak...

1
Laster...