Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tilbakemelding, sannsynligvis den siste

  1. Det går ikke an å redigere innlegg.
  2. Det finnes ikke søkefunksjon.
  3. Har funnet igjen tråder ved bruk av Google, men disse er helt håpløse å lese gjennom kronologisk, og man må scrolle seg ihjel.
  4. Det finnes ikke oversikt over alle trådene.
  5. For 100.gang, et snev av likhet med det gamle formatet må det være om dette fortsatt skal kalles et forum.
  6. Legg av dere litt av stoltheten deres, det er lov å gjøre feil, men dette har dere åpenbart svært vanskelig for å ta til dere.
  7. Mest sannsynlig er dette noe av det siste jeg skriver her. Det er null aktivitet her etter denne skivebommen av en oppgradering, og deres manglende vilje til å høre på erfarne brukere av forumet hjelper heller ikke på.
26
13 svar

13 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Rainmaker

Mest sannsynlig er dette noe av det siste jeg skriver her. Det er null aktivitet her etter denne skivebommen av en oppgradering, og deres manglende vilje til å høre på erfarne brukere av forumet hjelper heller ikke på.

http://vgd.no/t/Tilbakemeldinger/2000433-om-aa-ta-til-seg-tilbakemeldinger

3

PEF_1973

Kan jo søke opp gamle tråder med Google, men det er jo håpløst å lagre alt som bokmerker og det er jo nesten like håpløst å huske navnet på hver spesifikk på hver tråd. Nye innlegg er forsåvidt greit, men det er rimelig dødt her inne. Problemet blir å bruke gamle "samle-tråder" for alt fra generelle TV-relaterte tråder, løpende tråder for fotballklubber. Irriterende at man ikke kan redigere egne innlegg, men som sagt det finnes nok alternativer en eller annen plass på Internettet, siden det ser ut som om VG driter i hele vgd.no...

2

PEF_1973

At man må trykke

to ganger på enter for å få avsnitt, tenkte jeg først på nå... Fantastisk!

2

VGD

Hei, og takk tilbakemelding. Redigering av innlegg kommer. Du finner igjen søkefunksjon ved å trykke på "meny" i topp. Da kan du søke etter kategorier (tema) og innhold. Du finner oversikt over alle tråder inne på temaene, f. eks. her: https://vgd.no/t/Fotball-Norsk - Merk at du må følge temaene for å få nytt innhold på Forsiden, og få listet dem opp på venstresiden.

Vi jobber med flere, større forbedringer som vi tror vil gjøre opplevelsen bedre. For det trenger vi litt mer tid. Inntil da takker vi for tålmodigheten.

2

Small_boi

Flere av de nyeste og mest populære innleggene er i temaet "Tilbakemeldinger" og de vises ikke på "Forsiden". Siden flere av disse er både interessante og relevante for mange av oss andre, så ville det vært fint om dette temaet ikke ble skjult.

6

reybr1

Beklager, men dere har ikke tid. For hver eneste dag som går så mister dere brukere som finner seg til rette på andre plattformer. Disse kommer ikke tilbake. Den lojaliteten brukere har til nettsteder kan nok holde noen dager, til og med uker, men det punktet er dere dessverre langt forbi.

4

HeskeyTime

Tenk at de brukte uttrykket "legacy-brukere" etter Super League-fiaskoen, sier mest om hva de tenker om oss.

2

Rainmaker

Vi jobber med flere, større forbedringer som vi tror vil gjøre opplevelsen bedre.

Hva er disse?

3

St.Unix

Den eneste forbedringen jeg kan komme på, annet enn å gå tilbake til et design som minner mer om det originale, er å åpne for at alle fritt kan skrive navnet på det nye forumet uten straff, sånn at man slipper å lage rebuser og puslespill for å komme rundt sensuren. Alle fortjener samme mulighet til å emigrere til det grønnere gresset.

RIP VGD, og takk for meg. Dette blir mitt siste innlegg her, så lenge det nye designet vedvarer. Kan ikke forstå at noen trodde dette var en god idé.

3

Rainmaker

Og tausheten rundt "de store linjene" fortsetter...

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

VG Debatt

Annonseringer fra VGD

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Laster...