Nye VGD er lansert! Mer informasjon

det er så fette irriterende(syting igjen ja!!)

det er så jævla irriterende når man gjør riktig etter riktig call. for å bli dratt ut på rivern! må ha skjedd 10-15 ganger i løpet av det siste døgnet! leder stort før river( motstander har 2-3 outs) og de treffer faen bestandig!

tror jeg tar en liten pause jeg!

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

StevieY

Det er så forbanna morro å gjøre latterlig dårlige calls, og gang på gang dra ut motstanderen på riveren. De blir småforbanna ja!!! Sikkert gjort det 10-15 ganger i dag...

;-)

1

motto

fisk! Men problemet er at jeg spiller såpass høyt at fisker ikke skal finnes, men de finns visst overalt! det er greit på microlimits, der kan man ikke vente noe annet. men når man begynner med sitngoes 20 dollars, da mener jeg at bunnslammet skal være borte!

1

motto

kan adde til mens jeg spiller jeg: 30 manns turnering: 10 dollar inngang. 99 raiser, en reraise en call og jeg caller. (raise på 300 og reraise 500) 962 to ruter. jeg bestemmer meg for å slowplaye. en raise til 120, jeg er med og en annen er med. turn noe dritt jeg checker, han all in. jeg caller. han andre caller.

ene viser KK(puh tenker jeg) andre viser j2 i ruter!!

gjett hva som kommer på rivern! jauda, ruter A.

er det mulig?

forresten. denne tråden er bare ment for meg og de som har litt sympati for meg:) men alle andre kan pelle seg bort. lagde tråden for å få ut litt fortvilelese.! uff..

1

Wes24

motto skrev: fisk! Men problemet er at jeg spiller såpass høyt at fisker ikke skal finnes, men de finns visst overalt! det er greit på microlimits, der kan man ikke vente noe annet. men når man begynner med sitngoes 20 dollars, da mener jeg at bunnslammet skal være borte!

$20 SNGs er veldig lavt nivå, ikke forvent at fisken er borte her, da er du laaaaaaaaangt på jordet! ;)

Edit: Loooooooool -------------------------------------------------------------------- We've got Wes Brown, bigger than your ground!

1

LiquidDarkness

motto skrev: "men når man begynner med sitngoes 20 dollars, da mener jeg at bunnslammet skal være borte!"

Jeg spiller selv hovedsaklig $5, $10 og $20 sngs, og synes det som regel ikke er stor forskjell på nivået på disse 3. Jeg vet ikke hvor høyt man må for å bli kvitt de aller dårligste spillerene, men tror jeg trygt kan si at $20 er altfor lavt til at man kan ha noen forhåpninger om at mesteparten av motspillerene vet hva de gjør.

Det er nok noen flere gode spillere pr. bord i snitt på $20 i forhold til $5 eller $10, men for min del satser jeg på å spille veldig tight til å begynne med (og følge med) inntil jeg har en viss oversikt over hvem som virker som noenlunde oppegående og hvem som ikke er det.

Etter 15-30 hender er ofte de dårligste spillerene enten slått ut, eller de sitter med en stor stack.

1

Lignende temaer

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Trav

Trav

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...