Nye VGD er lansert! Mer informasjon

livepoker opplevelser

Jeg er en av de mange som er bitt av pokerbasillen.. Jeg tenkte at i denne tråden kunne jeg og andre fortelle om hvordan det har gått i livepoker turneringer.

Spilte min første store turnering i går, det var 200 buy in og litt over 20 var med.. endte opp med at det ble over 6000 i potten etter re buys og add ons. Jeg kom på finalebordet, men røyk der ganske tidlig, rettere sagt 7.plass. Men ganske fornøyd etter å komt lenger enn flere rutinerte spillere. En hadde til og med spilt i 10 år, og jeg i et halvt ettersom jeg bare er 16 år. Handen som tok meg var JJ som slo min 55, surt, men føler jeg blir bedre når jeg taper.

Dagen etter spilte jeg ei lite turnering med noen kompiser, 50 buy in. kom på 1.plass og cashet inn 500 kroner. Fornøyd med det!

tenkte jeg skulle lage en liten statistikk også om fortjenesten i spillet. Men det skal sies at jeg spiller ikke for å tjene penger enda, jeg gjør det for det er kjekt og trenger erfaring.

turnering 200 buy in: spilt: 200 ,- vunnet: 0 ,-

turnering 50 buy in: spilt: 150 ,- vunnet: 500 ,- (1.plass)

cashgame: inn med: 50,- ut med: 0,-

tilsammen: spilt: 400,- vunnet: 500,- fortjeneste: 100.-

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

nikolas1

Var dette turneringen på 3T på fredag, asroma901?

1

asroma901

yepp.. Ken du e da?

1

nikolas1

Heh, jeg skulle egentlig være med, men trakk meg i siste liten. Dro på Rollon-AaFK 2 i stedet. Angrer i grunn litt, i og med en i klassen min stakk av med NOK 3600. Potten kom forresten opp i 7200.

1

Johnsli

Har blitt en god del liveturneringer med kamerater etter hvert, men sånn organiserte greier har jeg bare vært med i to av:

Student-NM i Trondheim og Stavanger.

I Tr.heim ble det 4. plass av 36. Jobba meg fint opp til og begynne med og lå greit an, floppa for eksempel firs i ess, men tapte noen potter etter hvert og klamra meg fast etter første pause når blindsa ble høyere. Første pause etter to timer. Lå omtrent på samme stack helt til neste pause to timer etter, da var det elleve igjen, ni skulle på finalebordet, jeg var bortimot short stack. Fikk dobla opp, og klarte finalebordet. Hadde etter hvert greit med chips, men med fire igjen røyk jeg med QJs. Fikk med en OK sum.

I Stavanger gikk det verre. 31 deltakere, kom på 21. Vant ei fin pott da jeg slo ut første deltakeren med hus (eller var det trips..). Satt med A9 og traff toppar 9 på flop. Men derfra gikk det kun nedover. Røyk til slutt med et ess mot konge, hvor motstander traff.

www.aafk.no

1

ghostfacekillah

spilte du student nm på tiger eller olav's puben i trheim? må nesten ha vært tiger, siden kompisen min ble nr 4 av 36 på olav's :)

1

Johnsli

Stemmer det. Var på Tiger tiger.

//www.aafk.no

1

Acquiesce_4

Jeg har vunnet mer i alle fall. En kar skylder meg 125kr han ikke gidder å betale tilbake da, litt surt siden jeg ikke kan kreve det siden poker er ulovlig. Jaja.

1

Acquiesce_4

Spillt i et halvt år også.

1

Lignende temaer

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Trav

Trav

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...