Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

1000kr på at Milan vinner serie a til 2.10 i odds på unibet.

Milan har henta greie forsterkninger i år og vinner greit.Nærmeste utfordrern blir Inter,Juve og Roma.

2

Neste spill blir Em kvalik!!

Bosnia vs Hviterussland H 1.65

Finland vs Nederland 0-1 B 1.94

3.20 i odds satser 300kr her.

3

Safe-bet of the week:

Finland - Nederland (2-0) B Romania - Frankrike (1-0) B

Totalodds på ~10.

Nederland er allerede videre, men kommer nok til å stille et slagkraftig lag, som kan danse Finland av banen uansett. Lagmoralen er høy etter 11-0 mot San Marino. Tipper det ender 0-4/0-5.

Frankrike er uslått på 12 kamper, og er i storslag for tiden. De må vinne her for å ta et langt steg mot EM, tap kan faktisk være meget skummelt for stormakten som igjen har fått et vinner-lag stablet på bena igjen under Blanc.

Tipper 0-2/0-3.

1
Gujjar302 Neste spill blir Em kvalik!! Bosnia vs Hviterussland H 1.65 Finland vs Nederland 0-1 B 1.94 3.20 i odds satser 300kr her.

3.20 i odds satser 300kr her.

Hva er hensikten med å si hvor mye du spiller for? Så lenge jeg ikke vet hvor mye penger du har å spille for, så viser ikke dette på noen måte hvor sikkert du mener at tipset er.

Enten må du ha et regnskap for dette prosjektet ditt, ellers så dropper du beløpene du spiller for, da det bare er fjollete.

1

Enda en håpløs "tipstråd" (jeg bruker uttrykket så løst som mulig).

Skal du ha mer enn 0 kredibilitet som noen som vet noe som helst om hva som kreves for å vinne i betting, så er det et par minimumskrav:

1) Tips må være markedsledende odds i det øyeblikket du tipser. Klarer du ikke det engang er det best å holde tipsene dine for deg selv, og ikke kaste bort andres tid og penger.

2) Et minimum av en analyse må inneholde informasjon som tilsier at du faktisk har brukt mer enn 2 minutt på å se på kampen. Det blir litt tragikomisk når du har 20 ord om et sesongspill på serievinner med 3 utfordrere du nevner (og har helt glemt Napoli for eksempel), uten å faktisk si noe om hva disse greie forsterkningene eventuelt gjør for laget, hva utfordrerne har gjort i sommer m.m. Sesongspill krever betydelig mer analyse og vurdering enn vanlige spill.

3) At du setter 1000kr på et spill sier oss ingenting. Du må bruke et innsatssystem som forteller oss noe om hvor stor innsats du bruker. Om det er lite, medium eller stort bet, et unit-system eller lignende er ikke så viktig, så lenge det kommer klart frem hvor mye verdi du ser i spillet.

Går ut ifra at du som de fleste andre her inne neppe vil endre noe på måten du tipser på, men før eller siden må jeg vel støte på en person som faktisk innser at litt mer innsats må inn om man skal legge ut tips til offentligheten, og forbedrer sine metoder.

2
MVBasten3 Enda en håpløs "tipstråd" (jeg bruker uttrykket så løst som mulig). Skal du ha mer enn 0 kredibilitet som noen som vet noe som helst om hva som kreves for å vinne i betting, så er...

Enda en håpløs "tipstråd" (jeg bruker uttrykket så løst som mulig).

Alle som spiller hver helg vet sånn nogen lunde hvordan en lag spiller og form det at du bruker så lang tid på å kritisere sier litt om deg ikke meg.Orker ikke bruke tid på sånt tull så ikke skriv her hvis du ikke d er noe positivt.

2

MVBasten3; Kan vennligst droppe dette tullet ditt hvor du raker ned på Gujjar302?

Skjønner du ikke at han skal gjøre meg rik?

3
Gujjar302 [sitat…] Alle som spiller hver helg vet sånn nogen lunde hvordan en lag spiller og form det at du bruker så lang tid på å kritisere sier litt om deg ikke meg.Orker ikke bruke tid p...

Med tanke på at du gir deg ut for å være noen som har peiling nok til å gi tips til andre, så er det vel på sin plass at noen sier ifra når dette åpenbart er langt unna sannheten. De aller fleste her inne har vært ute en vintersdag før og skjønner at man ikke skal legge noe stor vekt på disse tipsene dine, men de aller ferskeste kan fort bli lurt til å tro det er noe her og legger pengene sine i det i tro om at det er solide tips.

Noen må ta ansvar om å si ifra, og siden du ikke eier noen ansvarsfølelse på det punktet så ble det meg denne gangen. Om du noen gang legger skikkelig arbeid i tipsene dine, så skal jeg være positiv og rose deg, men jeg holder ikke akkurat pusten i vente på at det skjer.

1

Gå å lek Gudfar andre steder!!!

2
papadask Safe-bet of the week: Finland - Nederland (2-0) B Romania - Frankrike (1-0) B Totalodds på ~10. Nederland er allerede videre, men kommer nok til å stille et slagkraftig lag, som ka...

Frankrike er uslått på 12 kamper, og er i storslag for tiden. De må vinne her for å ta et langt steg mot EM, tap kan faktisk være meget skummelt for stormakten som igjen har fått et vinner-lag stablet på bena igjen under Blanc.

Frankrike er litt som Italia er fornøyd med 1-0 eller 2-1 den er litt farlig men Nederland derimot er i bra form og har vel alle stor spillerne med utenom Robben.

1
Gujjar302 [sitat…] Frankrike er litt som Italia er fornøyd med 1-0 eller 2-1 den er litt farlig men Nederland derimot er i bra form og har vel alle stor spillerne med utenom Robben.

Sant nok, så kjører de ikke på med kalassifre hver kamp, men Romania skremmer meg bare ikke. De må angripe for å ha en teoretisk mulighet om å gå videre, og da får Frankrike sitt klasseangrep nok av rom å løpe i.

Ribery, Malouda, Nasri, Benzema.. Klassespillere!

1

Startet på Unibet idag. 150 penger på 4 kamper. 500+ i gevinst. Alle kampene er sikre (Barca, ManU, ManCity), bortsett fra AC Milan - Lazio, som jeg føler kommer til å ødelegge alt :( Jævla Milan.

1
AMaestro Startet på Unibet idag. 150 penger på 4 kamper. 500+ i gevinst. Alle kampene er sikre (Barca, ManU, ManCity), bortsett fra AC Milan - Lazio, som jeg føler kommer til å ødelegge alt...

Unibet er så treige med å sette inn handicap spill vurderer å satse 500kr sjøl på minst 2 mål seier til City og Barca tror det er mere sjanse for at United driter seg ut enn Milan.United spilte mye uavgjort borte ifjor, Milan tror jeg skal slå Lazio greit på papiret er dem bedre i år enn ifjor.Lazio har henta inn Klose og Fransmannen med de rare frisyrene husker ikke hva han heter fortid i Liverpool samtidig har de mista Zarate.

1

Da har unibet kommet med handicap spill på Premier league 1.56 på minst 2 mål seier til City pluss Arsenal minst 2mål seier får mann samlet 3.18 i odds.

1
Gujjar302 Unibet er så treige med å sette inn handicap spill vurderer å satse 500kr sjøl på minst 2 mål seier til City og Barca tror det er mere sjanse for at United driter seg ut enn Milan....

mere sjanse for at United driter seg ut enn Milan.United spilte mye uavgjort borte ifjor, Milan tror jeg skal slå Lazio greit på papiret er dem bedre i år enn ifjor.Lazio har henta inn Klose og Fransmannen med de rare frisyrene husker ikke hva han heter fortid i Liverpool samtidig har de mista Zarate.

Cisse, ja. Frykter Hernanes, Klose og Cisse litt. Milan er kjent for å klare de merkeligste resultater mot antatte dårligere lag. Jeg tror at Manchesterlagene er i såppas form at de vinner greit.

Barca-seier er jo sikkert som banken.

1
AMaestro [sitat…] Turte ikke å tippe på Arsenal, ettersom keeperen til Swansea er så konge :) Samtidig som at Arsenal har spilt rævva

Samtidig som at Arsenal har spilt rævva

Jeg har bare sett kampene dems mot United og Udinese i år.Dem var rett og slett ikke like effektiv som united det var ganske jevnt til 60min dem bomma på straffe og rota bort muligheter mens United scorte på alt nesten.Tror dem skal ta Swansea greit dem har jo fått inn noen nye spillere og spørsmålet er om mann skal spille vanlig hjemme seier eller handicap.

1

Lignende innlegg

Sjakk oeao Publisert

Noe som kan lønne seg

Spiller man sjakk på nett kan man bevisst tape. Sette de mest rare trekkene ut, så motspilleren skjønner at du er så dårlig at han ho ikke gidder å spille mot deg mer og går ut, på den måten vinner du...
1
0 svar

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.
Bilde

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

BERGEN/OSLO (VG) Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

Carlsen verdensmester etter ny russisk giganttabbe

Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i klassisk sjakk. Dette er 13. gang Carlsen tar en VM-tittel.
Bilde

Maktdemonstrasjon av Carlsen - verdensmester etter ny russisk giganttabbe: – Hårreisende spill

DUBAI/OSLO (VG) (Jan Nepomnjasjtsjij-Magnus Carlsen 0–1, totalt 3,5–7,5) Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i kla...


Bilde www.vg.no
3
0 svar
Sjakk Script Publisert

VM

Så mywe må Magnus ha lært av denne matchen, hvor sterk han er fordi han gjør så få tabber. Dernest det avgjørende partiet. Magnus er verdenshistoriens beste spiller med få brikker på brettet, Magnus...
1
0 svar
Laster...