Tipping, Odds, Spill og Poker

mr3000

Champions League 27.09

Hei alle gamblere, hustlere, grindere og VGDlesere. Synes ikke akkurat dette forumet florerer over av saklig oddssnakk og synsing, dessverre.

I dag er det duket for ny CL-runde. Jeg er en ivrig spiller og liker å spekulere og finne spill med god verdi. Håper også at dere vil være med å komme med innspill og egne tips.

Jeg spiller i hovedsak på Unibet, en sjelden gang også på Nordicbet

Første kampen jeg har sett meg ut er Man Utd - Basel, der det forventes United seier etter at de spillte uavgjort borte mot Benfica sist, som vel kan sies å være den vanskeligste kampen i gruppa deres.

1.18 på hjemmeseier er vel for safe-bet å regne, men ikke særlig attraktivt, ser heller ikke store verdien i HC-seier ti 1.64 med nøkkelspillere so Rooney, Vidic, Chicharito samt Smalling og Cleverly ute.

Derimot en spiller som har vist seg verdig å bære den røde trøyen, nemmelig Ashley Young, er nok mer enn klar for sin Champions League debut. Unibet tilbyr 9 i odds på at Young scorer fra utenfor 16-meteren. Jeg ser det ikke som veldig usansynlig at Young skjærer inn fra venstre siden og curler den opp i høyre kryss.

Neste kamp jeg tar for meg er Bayern München - Manchester City. To lag som begge er i kjempeform. Personlig tror jeg på en U eller en knapp H, men det er ikke dette jeg kommer til å sette penger på i dag. Det interessante her er at tidligere toppscorer i Bundesligaen Edin Dzeko returnerer til Tyskland, en spiller som kjenner Allianz Arena og jeg ser ikke bort fra at han scorer et mål i noe som kan ende i et 2-1 eller 1-1 resultat. Unibet tilbyr 3,8 i odds på at Edin Dzeko scorer "når som helst" i kampen. Forøvrig tilbyr de 10 i odds på at han blir første målscorer og 10 i odds på at han blir siste. Jeg går for den "sikre" "når-som-helst-scoringen".

Siste matchen jeg har tatt for meg så langt i dag er Napoli - Villareal hvor jeg personlig tror på Napoliseier, men setter heller ikke penger på det foreløpig. Det mest interessante spillet jeg fant her er at Unibet tilbyr 7 i odds på at storscoreren E. Cavani scorer to eller flere mål.

Her kan dere se hvordan jeg tippet disse inn i et system.

Beklager den lave innsatsen, men jeg er tross alt student :) .

Så da spør jeg, har dere lignende spill å anbefale til i kveld? Det kan selvfølgelig være HUB, over/under , hva som helst, som dere har tro på.

Håper det er såpass aktivitet på denne delen av forumet at vi kan få til en lignende tråd for CL-runden i morgen og EL-runden senere i uken.

Mvh Mr 3000

2
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hei ! ettersom du er Unibetter, og "fattig student", saa boer du delta i vaar gratis odds-konkurranse, med store sjanser til aa vinne en tusenlapp eller mer...

Ellers er det jo flere traader om odds-spill, men det er selvsagt greit aa lage en egen for CL ...

Lykke til med dine bonger! og velkommen til Unibets oddskamerater..

1

Takk Valdriss, jeg leste infoen i din nyeste Unibet-tråd, vi snakkes nærmere 5 november :)

1

Da er det bekreftet at både Ashley Young og Edin Dzeko starter så vi krysser fingrene. Virkelig så dødt her inne at ingen har noen tips til kveldens kamper?

1
mr3000 Da er det bekreftet at både Ashley Young og Edin Dzeko starter så vi krysser fingrene. Virkelig så dødt her inne at ingen har noen tips til kveldens kamper?

For i dag syns jeg oddsen på Man City (4.8 på Betfair) så kurant ut.

For i morgen: Vet ikke hvordan nivået til Olympiakos er for tida, men over 3 ganger pengene på UB er vel ikke så ille? Spørsmålstegnet er der som sagt fordi jeg ikke kjenner til Olympiakos sitt lag og form godt nok.

1
Johnsli For i dag syns jeg oddsen på Man City (4.8 på Betfair) så kurant ut. For i morgen: Vet ikke hvordan nivået til Olympiakos er for tida, men over 3 ganger pengene på UB er vel ikke s...

For i morgen: Vet ikke hvordan nivået til Olympiakos er for tida, men over 3 ganger pengene på UB er vel ikke så ille? Spørsmålstegnet er der som sagt fordi jeg ikke kjenner til Olympiakos sitt lag og form godt nok.

Ser de tapte 0-1 for Marseille i første kamp. Så veldig attraktiv odds er det nok ikke, selv om Arsenal ikke er helt i støtet for tida.

Ellers har Betfair et spennende spill. Hvor mange mål kommer i CL-runden i mårra? Forrige runde kom det 17 mål. 18 eller flere mål får man nå solgt til 1.23, 20 eller flere til 1.44.

Milan har ikke gjort mer enn 4 mål på 3 hjemmekamper i serien i år, møter Plzen. Blir hjemmeseier, men hvor mange mål gidder Milan å score? Arsenal - Olympiakos er allerede nevnt, Arsenal sliter ofte med å skape mange sjanser når motstander ligger lavt. BATE - Barcelona tror jeg ikke blir veldig målrikt, Barca "nøyer seg" ofte med uavgjort eller småseire i bortekamper i CL. Her bør de kanskje vinne iom. at de kun spilte uavgjort hjemme i første kamp. Leverkusen - Genk kan bli litt av hvert. Leverkusen er stort sett tett bak på hjemmebane, Genk ikke involvert i de helt målrike kampene i hjemlig serie, trolig H. Marseille, ofte målfattig, Dortmund er mer målrikt, men kanskje ikke like angrepsrettet på bortebane? Shahktar - APOEL, kan kanskje bli en av de som trekker opp. Valencia - Chelsea, meget åpent i utgangspunktet, det blir nok noen mål her også, men hvor mange avhenger kanskje litt av når første målet kommer.

2

Bra at du kommer med innspill Johnsli. En målfattig Milan seier er noe jeg kommer til å vurdere i morgendagens spill. Selv tror jeg på handicap Arsenal-seier, men aldri godt å si med den gjengen. Har tapt penger på de to helger på rad nå.

Spillet til Betfair høres interessant ut, men har ikke konto der og vet ikke om jeg orker å opprette kontoer hos flere bookies for øyeblikket.

Shakthar tror jeg stikker av med en storseier i morgen.

Valencia - Chelsea er en interessant match som jeg skal sette meg mer inn i. Kanskje Mata som målscorer? Ellers kjenner jo Torres Spania godt samtidig som han begynner å få tilbake formen. Valencia viste forøvri klassespill mot verdensener Barcelona forleden dag.

Over til mine tips:

Cavani startet friskt, men det ble med det ene straffesparket. Young klarte desverre ikke goalle utenfore 16-meteren , hadde håpet på et frispark eller noen curls som vi så i 8-2 seieren mot Arsenal.

Ellers kan jeg nevne at jeg ble sykt irritert da Mancini tok ut Dzeko til fordel for De Jong når de sårt trengte en scoringer.

Skal gjøre litt research på morgendagens kamper og prøve å få stablet en ny CL-tråd på beina. Håper dere deltar med tips og råd!

Mvh Mr 3000

2

Lignende innlegg

Sjakk oeao Publisert

Noe som kan lønne seg

Spiller man sjakk på nett kan man bevisst tape. Sette de mest rare trekkene ut, så motspilleren skjønner at du er så dårlig at han ho ikke gidder å spille mot deg mer og går ut, på den måten vinner du...
1
0 svar

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.
Bilde

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

BERGEN/OSLO (VG) Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

Carlsen verdensmester etter ny russisk giganttabbe

Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i klassisk sjakk. Dette er 13. gang Carlsen tar en VM-tittel.
Bilde

Maktdemonstrasjon av Carlsen - verdensmester etter ny russisk giganttabbe: – Hårreisende spill

DUBAI/OSLO (VG) (Jan Nepomnjasjtsjij-Magnus Carlsen 0–1, totalt 3,5–7,5) Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i kla...


Bilde www.vg.no
3
0 svar
Sjakk Script Publisert

VM

Så mywe må Magnus ha lært av denne matchen, hvor sterk han er fordi han gjør så få tabber. Dernest det avgjørende partiet. Magnus er verdenshistoriens beste spiller med få brikker på brettet, Magnus...
1
0 svar
Laster...