Tipping, Odds, Spill og Poker

mr3000

Europa League 29.09

Starter med de engelske lagene som er i aksjon denne runden.

OB - Fulham B 2,35 @ Unibet (2,45!! @ NT)

De engelske lagene gjorde det ikke utpreget bra i CL-rundene tidligere i uken. Mulig Fulham sparer troppene til helgen, men de skal alikevel ha et bra nok mannskap til å slå et "middelmådig" dansk lag, særlig med en del nordmenn i troppen som kjenner den skandinaviske spillestilen

Stoke - Besiktas H 1,75 @ Unibet

Vanligvis når Engelske lag reiser til Tyrkia og Øst-Europa blir arenaene de besøker omtalt som heksegryter. I dette tilfelle er det motsatt. Brittania Stadium har englands, om ikke verdens, beste publikum og lydnivået er høyere enn på noen annen engelsk stadion. Publikum kommer til å gi Stoke en utrolig støtte i og med at dette er Stokes første EL-kamp på hjemmebane og jeg tror Tony Pulis vil stille med et sterkt mannskap siden EL er viktig for Stoke denne sesongen. Handicapspill til 3,10 frister meg og litt, mem til tross for Stokes fysiske kraft er de ikke akkurat det mest målfarlige laget på balløya.

Tottenham - Shamrock Rovers

Oddsen på hjemmeseier er på fattigslige 1,14 , HC-seier til Spurs ligger på 1,44.

Ikke akkurat fristende spilleobjekter, særlig med tanke på at Tottenham kommer til å spare nøkkelspillere til helgens prestisjetunge Nord-London derby. Men Tottenham stikker nok ganske sikkert av med 3 poeng her. Skal dog nevnes at Tottenham har scoret 14 mål i sine to siste kamper mot Irsk motstand. Et over 2,5/3,5/4,5 spill kan være aktuelt her hvor oddsen henholdsvis ligger på 1,48/2,25/4 men er ikke sikker på om jeg går for noen av disse. Shamrock Rovers vet jeg svært lite om.

Noen som har noen innspill på målscorerspill her?

2
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De neste kampene jeg har tatt for meg :

Rennes - Atletico Madrid UB @ 1,36

Atleico Madrid kommer fra et 0-5 tap mot Barcelona og er nok revansjlystne, samtidig er hjemmelaget avhengig av å ta poeng for videre avansement. Madrid har mistet både Forlan og Agüero, men hentet inn Falcao som er i storform om dagen. Dette er en svært åpen kamp og jeg tror spanjolene vil være misfornøyd med mindre enn et poeng.

og

Atletic Bilbao - PSG UB @ 1,56

Bilbao er er et godt hjemmelag nesten utelukkende bestående av Baskiske spillere. PSG har et enda bedre lag, men det spørs om de tar EL så seriøst i år. De har nok større fokus på å kvalifisere seg til CL neste år og det spørs om spillere som Pastore blir spart.

Jeg velger å spille safe, men rene U'er her er heller ikke dumt med henholdsvis 3,25 i Bilbao - PSG kampen og 3,15 i Rennes - Madrid kampen.

PSG seier er lagt ut til 3 i odds

Madrid seier er lagt ut til 2,35 i odds.

Andre atraktive spill i disse kampene kan være: Falcao 1 mål @2.10 eller 2 eller flere mål @ 6,50

Spiller Pastore så utbetaler Unibet 12 ganger innsatsen om han skulle score 2 eller flere mål og 4,30 ganger innsatsen for 1 mål

1

Tok en kjapp titt på Celtic - Udinese nå. Unibet tilbyr 8.30 i odds på handicapseier til Udinese. Det må være god verdi spør du meg!

Hørte også at man kunne få 10 i odds på at Udinese vant og Di Natale som målscorer, men klarer ikke finne det spille på Unibet.

Glemte forresten å nevne a RvanP tipset meg om at blandt de engelske lagene så reiser Birmingham , som sliter i championsship, til Slovenia for å møte den slovenske serielederen NK Maribor. Men hvor god er egentlig den slovenske ligaen og NK Maribor i forrhold til championship?

Ser at Rekdal har hjemmeseier il NK Maribor på bongen sin, han har jo forøvrig veldig god peiling .

Men bongene hans har gått i vasken de siste gangene jeg har prøvd de, selv om jeg også har dratt inn noen kroner på de tidligere i år Er det verdt et forsøk, tenker å spille noen høyoddsere i systemspill i kveld + et par "safe".

.Men nå må jeg lage middag og fylle ut oddskupponger.

Kom gjerne med innspill og forslag til disiplin og målscorerspill..

1

Vaslui fra Romania har vunnet sine kamper hittil i år med 3-1, 8-0 og 2-0. Spilte uavgjort 2-2 borte mot Lazio sist i Europa League, og har et tap i hjemlig serie mot CFR Cluj. De tar imot Zürich som har alt annet enn imponert, og som tapte 2-0 hjemme for Sporting CP i sist EL-kamp. I forrige ligakamp tapte Zürich for Young Boys. Hjemmeseier spilles til 2.05 i odds hos Betsafe. Celtic tar imot Udinese hjemme. Udinese reiser til Skottland med en 17 år gammel spiss, that's it. Antonio di Natale blir hjemme, og Flores er skadet. Celtic med en sesongstart det ikke lukter svidd av, og tap borte for Atletico i første kamp i EL. Må nok ta seg inn igjen her, og det kan fort skje mot et italiensk lag som ikke prioriterer EL. Hjemmeseier til 2.25 i odds her.

1
RvanP Vaslui fra Romania har vunnet sine kamper hittil i år med 3-1, 8-0 og 2-0. Spilte uavgjort 2-2 borte mot Lazio sist i Europa League, og har et tap i hjemlig serie mot CFR Cluj. De...
Søderstjerna

Følges på Vaslui.

Celtic derimot er jeg mer usikker på. Etter å ha sett Old Firm mener jeg at årets Celtic utgave ikke er noe å skryte av og er redd for en U her. Italienerne er noen rever til å forsvare seg og jeg tror vi kan se en målfattig kamp. 0-0, 1-1?

1
Søderstjerna

Oddsen har forresten blitt slashet på Celtic etter å ha vært bedre enn 2.25 tidligere. Trist.

1

Lignende innlegg

Sjakk oeao Publisert

Noe som kan lønne seg

Spiller man sjakk på nett kan man bevisst tape. Sette de mest rare trekkene ut, så motspilleren skjønner at du er så dårlig at han ho ikke gidder å spille mot deg mer og går ut, på den måten vinner du...
1
0 svar

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.
Bilde

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

BERGEN/OSLO (VG) Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

Carlsen verdensmester etter ny russisk giganttabbe

Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i klassisk sjakk. Dette er 13. gang Carlsen tar en VM-tittel.
Bilde

Maktdemonstrasjon av Carlsen - verdensmester etter ny russisk giganttabbe: – Hårreisende spill

DUBAI/OSLO (VG) (Jan Nepomnjasjtsjij-Magnus Carlsen 0–1, totalt 3,5–7,5) Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i kla...


Bilde www.vg.no
3
0 svar
Sjakk Script Publisert

VM

Så mywe må Magnus ha lært av denne matchen, hvor sterk han er fordi han gjør så få tabber. Dernest det avgjørende partiet. Magnus er verdenshistoriens beste spiller med få brikker på brettet, Magnus...
1
0 svar
Laster...