Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg tenkte å legge ut det jeg anser som det beste tippeligaspillet hver uke, og så får vi se hvordan det går etter 30 spill. Jeg velger å spille flat innsats siden det bare er et spill hver runde.

Runde 1

Tromsø - Fredrikstad - Under 2,5 mål - Odds 1,87 BWIN

Tromsø har slitt voldsomt både med å produsere sjanser og utnytte de til mål. Mot Lillestrøm i generalprøven så var de aldri veldig nært med å score. Årst har vært skadet i hele oppkjøringen og så ikke ut til å være i matchform, og den nye tsjekkiske spissen skal i tillegg til en ny klubb ikke være i matchform enda. Så det er tvilsomt at det blir mye mål. TIL er fortsatt stødig defensivt, og har ikke sluppet inn mye mål i vinter. Så den gode defensive trenden er god sjanse for at vil fortsette.

Fredrikstad virker å ha et større fokus defensivt i år, og spilte 0-0 i treningskampen mot Vålerenga i helga. Østfold-klubben var plaget av ustabilt keeperspill i fjor og jeg mener de er styrket av å få Knudsen i mål. Offensiv er de svekket, og mye av ansvaret ligger på Tarik - og han skal få det tøft med å markere seg i Tromsø.

Oddsen er nok såpass høy pga Tromsøs gode hjemmesesong i fjor med mye mål, og at FFK er en mulig dumpekandidat. Men jeg ser få argumenter for at det per nå skal være grunn til å forvente en målrik match.

3
1,7k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

GoingKronos

Fredagsunderholdning fra Obos-ligaen og jeg er overraskende uenig med markedet i flere kamper.

Bryne har kommet seg ned på jorden etter en flying start, sist tap borte mot et Jerv-lag med 10 spillere. Det er overraskende at de blir så store favoritter, for før sesongen så var dette to klubber som ble vurdert ganske jevnt og begge har overgått forventningene til nå. Så er jeg litt skeptisk til hvordan Grorud vil takle et så direkte lag og så har hjemmelaget selvsagt en fordel av naturgress, men til den oddsen som tilbys syns jeg det er et autobet på Oslo-laget.

Hva skal man tro om Ranheim? Det er jo skikkelig krise og de har vært stabilt dårlige til nå. Oddsmarkedet sier at det snur nå, jeg syns det er grunn til å syne den selv om KFUM ikke har noe skikkelig hjemmebanefordel og ikke har slått gnister innledningsvis. Raufoss blir som alltid betrodd på hjemmebane, jeg syns de ga et bra tilsvar mot Sandnes Ulf sist etter et par svake matcher. Jerv vet man heller ikke helt hva man får av, de har offensiv power til å ta ned hvem som helst, men jeg sliter med å stole på dem. Om det er noe verdi så er det nok på sørlendingene, men jeg står over siden det er andre bedre spill.

Det som var ventet å være et toppoppgjør mellom Sogndal og Aalesund, nå er det ikke blitt slik foreløpig. Jeg ser ingen verdi her selv om Sogndal virker mer på gang enn Aalesund. Vanskelig å vurdere Start med trenerskifte, men her skal han uansett ikke lede laget mot sin tidligere arbeidsgiver.

Jeg fortsetter å være sterk i troen på Sandnes Ulf, de er et av ligaens beste lag og de bør kunne slå et Stjørdals/Blink som fremstår som hakket for dårlig for Obos-ligaen i år. Oddsen man tilbys er fin selv om den er spilt ned noe. Både ren B og et handikapspill er fornuftig. Åsane har prestert bra uten å ha stjelt overskriftene, og nå møter de bunnlaget Strømmen som også virker hakket for dårlig for Obos-ligaen i år. Oddsen som tilbys er absolutt attraktiv og jeg velger med bergenserne som rundens beste spill. Men det er veldig jevnt verdimessig mellom flere spill og hovedgrunnen til at jeg velger meg Åsane i stedet for Sandnes som hovedspill er at Sandnes er litt mer mentalt skjøre og det er fortsatt et bortespøkelse som skremmer litt.

Kveldskampen er mellom høytflyvende Fredrikstad og høytflyvende HamKam, FFK blir kanskje hakket for stor favoritt - men jeg syns det mest attraktive her er et underspill. HamKam slipper inn veldig lite mål, og det bør bli tett og jevnt her. Så jeg ser ikke for meg noen målfest selv om Østfoldingene er mestscorende i ligaen, for de har vært fryktelig effektive så langt og det kan ikke vare til evig tid. Under 3 eller 3,25 høres fornuftig ut.

Så altså veldig mange godbiter her og bare ønske lykke til.

Hovedspill:

Strømmen - Åsane, borteseier - 2,29 Pinnacle

1

Lignende temaer

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Trav

Trav

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Vintersport

Vintersport

Laster...