Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De burde vel forstå nå at serveren er for svak en Lørdag ettermiddag da de fleste velger å logge seg på?

1

- Nå funker alt som det skal. Vi har jobba jevnt i noen timer, og etter klokka seks begynte ting å løsne opp sier kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping.

Selvsagt løsner det etter klokka seks når tidsfristen for leveringen går ut kl. 17:55. lol

1

Jeg fikk lyst til aa gi NT-kunderservice noen blomster, meget velfortjente blomster, men det kan hende at de stikker litt - for det maa bli en Kaktus !

Har ikke spilt hos NT paa mange aar ettersom jeg har bodd og bor utenlands. Men fikk lyst til aa spille litt paa min favoritt soendags-kupongen. Uten mobil og kortlleser som ikke funket hjemme, og neppe vil gjoere det her, fikk jeg en kamerat til aa kjoepe nytt kort osv. Jeg tenkte foerst paa en kommisjonaer som jeg kjenner meget godt, men NT fortalte at en kommisjonaer kunne ikke hjelpe med med dette..?!?! Ok, den andre kompisen fikset kort og skulle spille for 2.000.- men fikk melding om at det gikk nok ikke, fordi de hadde et annet bankkontonr. paa meg fra tidligere. Han fikk da spille for maks. 1.000.-. Jeg spurte kundeservice hvilket kontonr. de hadde paa meg, ettersom jeg har hatt samme kontonr. i over 20 aar , saa det virket litt merkelig.. Det gamke kortet var tross alt bare 6-7 aar.

Jeg fikk aldri svar, regnet med at de hadde mye aa gjoere, men purret etter 1 uke. Forstatt ikke svar. 4 mail sendte jeg paa 2-3 uker, og fortsatt venter jeg paa aa faa vite hvilket kontonr. jeg var registrert med hos NT. Jeg maa tilstaa at i siste mail gikk jeg over streken, og sa at ettersom jeg som kunde er med paa aa betaler loenna til alle som jobber paa kunde-service, saa synes jeg at jeg har krav paa et svar. Det fikk jeg altsaa ikke.

Er det noen av dere som bor paa Hamar som vil overbringe en kaktus fra meg, takker jeg for hjelpen. Sendt navn og kontonr. til 12safe09good@gmail.com saa sender jeg penger forskudd.

Ha en hyggelig dag.

1

De har vel nettopp lansert kasinoet sitt, så er vel en del trafikk idag. Fikk greit med spilletid ut av femtilappen jeg satte inn ihvertfall.

1

Norsk Tipping er ubrukelig. Skulle levere inn en Lotto-kupong på nett nå nettopp. Tilfeldigvis oppdaget jeg at jeg hadde fått 3 identiske kuponger og dermed blitt trukket 120 kroner istedet for 40... Klaget, men det var ikke noe de fikk gjort. Jeg hadde visst trykket for fort. Helt utrolig...

1

Lignende innlegg

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.
Bilde

Historiske Haaland på årets lag i verden

Erling Braut Haaland (21) er den første nordmannen som er med på årets lag i verden. Storscorer-rival i Bundesliga, Robert Lewandowski (33), stakk av med prisen som årets spiller i verden.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.
Bilde

David Toska om sjakkbråket: – Aldri ønsket å støte noen

BERGEN/OSLO (VG) Ransdømte David Toska sier han er «spent» før sin opptreden på TV 2s sjakksendinger – og sier han ikke var forberedt på den heftige debatten som oppstod da hans deltakelse ble kjent.


Bilde www.vg.no
1
0 svar
Sjakk Script Publisert

VM

Så mywe må Magnus ha lært av denne matchen, hvor sterk han er fordi han gjør så få tabber. Dernest det avgjørende partiet. Magnus er verdenshistoriens beste spiller med få brikker på brettet, Magnus...
1
0 svar
Sjakk VGD Publisert

Carlsen verdensmester etter ny russisk giganttabbe

Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i klassisk sjakk. Dette er 13. gang Carlsen tar en VM-tittel.
Bilde

Maktdemonstrasjon av Carlsen - verdensmester etter ny russisk giganttabbe: – Hårreisende spill

DUBAI/OSLO (VG) (Jan Nepomnjasjtsjij-Magnus Carlsen 0–1, totalt 3,5–7,5) Jan Nepomnjasjtsjij (31) rystet sjakkverden nok en gang. Magnus Carlsen (31) utnyttet russerens tabbe og er verdensmester i kla...


Bilde www.vg.no
3
0 svar
Laster...