Trening og Kosthold

7CR

Stangroing i smithmaskin

Er det noen som har prøvd dette? Virker å være en brukbar øvelse.

Noen med erfaring som kan anbefale denne?

Bare for å gjøre det klart (fordi jeg vet at det vil komme opp):

Dette er ikke en tråd om hvorfor smith er dårlig Dette er ikke en tråd om hvorfor man skal trene fri stangroing.

1
43 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er det noen som har prøvd dette? Virker å være en brukbar øvelse.

Ja, men dersom jeg ikke skal sensuerer meg selv ender jeg fort opp på det nederste punktet.

1

Virker å være en brukbar øvelse.

Kanskje det blir enklere å argumentere og hjelpe dersom du kan fortelle hvorfor du syns det virker brukbart. Så kan de som er flinke på dette, evt avkrefte eller bekrefte teorien din.

1
Navnebruker [sitat…] Damer blir ikke så veldig imponert av sånt, for så og si alle menn er sterkere enn dem uansett. Det er nok heller for å imponere gutta...

Nå satset jeg på at de fleste enset ironien i innlegget mitt også ;) Hadde jeg vært dame, ville jeg ikke blitt imponert over at gutta boys skulle vist frem muskelkraft som om det var den eneste positive egenskapen de har. Hadde nok heller hatt øye på de som er der for å trene og holder blikket og treningen sin for seg selv.

Ser mange ganger de som absolutt skal begynne med det tyngste arbeidssettet akkurat idet en flott dame farer forbi. Uavhengig om de nettopp har tatt et sett for 10 sekunder siden eller ei. Morsomt for oss andre som ser hvor pinlig gjennomskuelig det er.

1

Takk til alle deltakere.

Ble absolutt ikke overrasket over seriøsiteten i svarene her. Etter å ha lest de fleste nye tråder på dette delforumet fikk jeg nøyaktig samme type svar av de forskjellige brukerne som forventet.

Det eneste som produereres er spydige kommentarer av selverklærte treningseksperter, som i de fleste tilfeller ikke engang er basert på egen erfaring. Jeg driter i hva dere har og si, og hold dere unna min tråd.

Folk som ikke trener i smith. eller tar markløft bare for å kunne skryte av det, er mer patetiske som de som trener 3x12 med 40kg i benkpress uke etter uke uten å skjønne hvorfor de ikke får fremgang.

Dra på trening og tren stangroingen deres med ryggen i 90 grader fra gulvet. Jeg får vel vente på Tenbagger eller et seriøst innslag. I mellomtiden kan jeg komme med et eksempel:

"Det er ikke en dårlig øvelse for å isolere, men jeg ville ikke lagt treningen min rundt denne øvelsen. Uten at jeg vet hvordan du ligger an erfaringsmessig, kan jeg si at øvelsen har hjulpet meg med teknikk. Det finnes bedre øvelser for styrke, men ikke en dårlig isolasjonsøvelse"

Kom dere til Backstage, eller avintegrer mentaliteten derifra.

2
7CR Takk til alle deltakere. Ble absolutt ikke overrasket over seriøsiteten i svarene her. Etter å ha lest de fleste nye tråder på dette delforumet fikk jeg nøyaktig samme type svar av...

Det eneste som produereres er spydige kommentarer av selverklærte treningseksperter, som i de fleste tilfeller ikke engang er basert på egen erfaring. Jeg driter i hva dere har og si, og hold dere unna min tråd.

Unnskyld?

Jeg stilte deg spørsmål, for å gi et bedre utgangspunkt til å diskutere.

Jeg tar forresten knebøy i smiths-maskin, har kun det der jeg trener. Har aldri blitt mobbet for det, heller.

1
Navnebruker [sitat…] Unnskyld? Jeg stilte deg spørsmål, for å gi et bedre utgangspunkt til å diskutere. Jeg tar forresten knebøy i smiths-maskin, har kun det der jeg trener. Har aldri blitt mo...

Jeg stilte deg spørsmål, for å gi et bedre utgangspunkt til å diskutere

Du er selvsagt ekskludert. Virker som er veldig grei type.

Jeg siktet spesielt til folk som ErikJm, som søker e-aksept fordi man ikke får det andre steder. "Hehe, jeg har fet bil." "Jeg har 5000,- til å kjøpe klokke" "Jeg har peiling, gjør som meg, eller gjør feil."

Alle klarer å reprodusere fakta de har spamlest fordi de ikke er i stand til å bygge tanker rundt personlige erfaringer. Det som krever kvaliteter som INNSIKT er å skrive reflekterte innlegg hvor meninger begrunnes.

Når jeg tar turen utenfor BS er det ikke for å komme til det samme miljøet, med retardkommentarer som "cry me a river", "umad" eller andre kreative originaliteter.

Det er ikke er vanskelig spørsmål. Har du ikke erfaring, så trenger du ikke å svare. Er du interessert, så spør/sett i gang en seriøs diskusjon. Hvis ikke, så hold deg unna, for faen.

1
7CR [sitat…] Du er selvsagt ekskludert. Virker som er veldig grei type. Jeg siktet spesielt til folk som ErikJm, som søker e-aksept fordi man ikke får det andre steder. "Hehe, jeg har...

Du er selvsagt ekskludert. Virker som er veldig grei type.

Nja. Jeg er vel hverken grei eller en type, men.

Ok. Da gjenstår det at du svarer på spørsmålet mitt, da? :)

Et tips: ikke ta alt som skrives helt alvorlig. Ofte er det skrevet med et glimt i øyet, noe som kan være litt vanskelig å tolke.

1
Navnebruker [sitat…] Kanskje det blir enklere å argumentere og hjelpe dersom du kan fortelle hvorfor du syns det virker brukbart. Så kan de som er flinke på dette, evt avkrefte eller bekrefte...

Kanskje det blir enklere å argumentere og hjelpe dersom du kan fortelle hvorfor du syns det virker brukbart

Stangroing er jo udiskuterbart en bra øvelse for de fleste med ambisjoner om å bli sterk.

Dersom den utføres i smith vil det være lettere å holde balansen og løftebanen er nesten identisk. Kan utføres med bredt grep + skikkelig fremoverlent, eller smalt grep med litt større vinkel mellom under og overkropp.

Satt bare å funderte på det etter å ha sett en gjøre det på studio. Leter ikke etter den optimale ryggøvelse, men en til å krydre programmet med.

1
Navnebruker [sitat…] Nja. Jeg er vel hverken grei eller en type, men. Ok. Da gjenstår det at du svarer på spørsmålet mitt, da? :) Et tips: ikke ta alt som skrives helt alvorlig. Ofte er det sk...

Et tips: ikke ta alt som skrives helt alvorlig. Ofte er det skrevet med et glimt i øyet, noe som kan være litt vanskelig å tolke.

Haha, tro meg. Det taes ikke alvorlig, men jeg er ikke en som sitter tilbake med meningene mine heller.

Det er forskjellig på en enkelthendelse og en tendens. Spesielt ErikJm klarer ikke å la vær dersom han ser en slik mulighet. Det visste jeg når jeg lagde tråden. Det finnes hundrevis av eksempler på treningsforum også, uten at jeg gidder å oute brukeren hans.

Forresten mener jeg ikke gutt når jeg skriver type.

1

Jeg har prøvd det noen ganger, faktisk den eneste øvelsen jeg syns har føltes bra i smith-maskin.

Forøvrig delvis enig i det du skriver om mentaliteten på dette delforumet.

1

Lignende innlegg

Laster...