Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det 7CR sa. Jeg følger mange treningskanaler på Youtube, og Mike Chang er ikke en av dem, for å si det sånn. Anbefaler Physiques of Greatness (Chris Jones), Buff Dudes, StrengthCamp, TwinMuscleWorkout med mer.

1

Scooby1961 om Mike Chang i kommentarfeltet på en av førstnevntes videoer: "Mike Chang (sixpackshortcuts), thanks for the ads you are running on my channel - I appreciate the ad revenue because it helps pay to make more videos that mock you and expose your slimy sales tactics."

Hehehe.

1

Sleip dude som tjener på å mislede nybegynnere til å tro at proteinpulver funker like bra som steorider... Har et ekstremt hat mot disse folka, ettersom jeg brukte masse penger og flere år før jeg lærte leksa... Det verste er hvordan de bruker ekte fakta og klarer å tviste dem om til å få dritten deres til å virke sannsynlig.

Personlig er jeg ganske spent på Rich Pianas 5% Nutrition, som ikke skal inneholde proteinpulver og whey tech bullshitten.

Ellers Har du Hall of Shame av Scooby som har flere hylmorsomme produkter, som for eks AB Grater og Magnet Fat Reducing Ring.... What...The...FUCK!

http://scoobysworkshop.com/hall-of-shame/

1

Lignende innlegg

Laster...