Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spørsmål vedr. Dietmar Wolfs treningsprinsipper

Hei,

Jeg har nylig startet å trene Nybegynner-programmet til Dietmar Wolf som ligger ute på hjemmesiden til Norges Styrkeløftforbund. Det er kun tre programmer som ligger ute på styrkeløft.no; ett nybegynnerprogram, ett mengdetreningsprogram og ett program for viderekomne. Jeg har trent styrke seriøst i ca 2.5 år, veier 90 kg og er 186 cm høy. Basert på det jeg har lest på nettet har jeg bestemt meg for å trene programmene i følgende rekkefølge: Nybegynner -> Mengdetrening -> Viderekomne. Jeg har også et par spørsmål vedrørende programmene til Dietmar Wolf:

Når jeg skal trene mengdetreningsprogrammet skal jeg da bare legge inn maxen min? Er det ikke forventet at jeg skal øke noe i knebøy, benk eller markløft i løpet av disse åtte ukene?

Jeg har lest mye bra om disse programmene i flere år, og jeg har derfor lyst til å trene disse programmene i lang tid fremover. Men ettersom det kun ligger tre programmer ute på nettet skal jeg da bare trene programmene flere ganger etter hverandre? Eventuelt begynne på nytt med Nybegynner -> Mengdetrening -> Viderekomne når jeg har trent alle tre programmene?

Setter stor pris på om noen tar seg tid til å svare!

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Laster...