Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som har tips om fettforbrenner (kosttilskudd) som faktisk virker?

Syntes Brenn fra Tech nutrition var bra men den har vært borte ingen år nå.

1
15 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

return_of_drakkar

Noen som har tips om fettforbrenner (kosttilskudd) som faktisk virker?

Fett. Fett er det mest effektive for å bli kvitt fett. Men da bør man være strikt på karbohydrater.

Og aktivitet er aldri dumt, men heller klokt - alt etter det man makter (og ikke hva andre klarer).

1

Passport

Fett er det mest effektive for å bli kvitt fett.

...men det er ikke bare ett fett ;)

Sunt fett har mange gode egenskaper. Det gjør huden smidigere, gir bedre hukommelse, er godt for hormonbalansen (spesielt hos kvinner) og senker risikoen for astma og depresjoner. Umettet fett kan deles inn i tre kategorier:

- Enumettede fettsyrer som blant annet bidrar til å senke kolesterolet. Gode kilder til enumettede fettsyrer er olivenolje, rapsolje, avokado, nøtter (usaltede) og frø.

- Flerumettede fettsyrer som beskytter mot hjerte- og karsykdom, bryst-, tarm- og bukspyttkjertelkreft. Gode kilder til flerumettede fettsyrer er fet fisk, fiskeoljer og vegetabilske oljer.

- Essensielle fettsyrer er fettsyrer som kroppen ikke selv lager og må tilføres gjennom kosten. De fleste av oss får i oss nok Omega-6, så sørg heller for å spise mer mat som er rik på Omega-3. Gode kilder til Omega-3 er linolje, hampolje, rapsolje og valnøtter, samt fet fisk som sardin, makrell og laks.

Fjern søtsuget med fett Spis en solid frokost,følg opp med formiddagssnack og en god lunsj. Sørg også for å få din daglige olje (omegaolje) og fiskeolje. I løpet av få dager vil du merke at søtsuget er borte. I dagene med sukkeravvenning kan du oppleve litt hodepine og muligens også dårlig humør. Tilsett olje i smoothien, det smaker kanongodt og tar sukkertrangen.

1

utenforallfarvei

Fjern søtsuget med fett Spis en solid frokost,følg opp med formiddagssnack og en god lunsj. Sørg også for å få din daglige olje (omegaolje) og fiskeolje. I løpet av få dager vil du merke at søtsuget er borte. I dagene med sukkeravvenning kan du oppleve litt hodepine og muligens også dårlig humør. Tilsett olje i smoothien, det smaker kanongodt og tar

Det med soetsug har jeg aldri merket, det er no veldig ulikt.

Men jeg vil gjerne vite din oppskrift paa en solid frokost - formiddagssnack og en god lunsj.

Gjerne ogsaa evtl. middag og kveldsmat.

1

return_of_drakkar

...men det er ikke bare ett fett ;)

Det er ikke så mye galt med mettet fett som mange har ment. Det viser nok de større studier rundt dette. Men dette er et større prosjekt å vurdere.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Laster...