Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som liker å jogge midt i byen/sentrum? Jeg får meg ikke til å gjøre det, og tar store omveier for å unngå det. Ganske teit, egentlig (bortsett fra at jeg løper flere km da). Tror jeg er litt for introvert til å drive med denslags.

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

RogerMaar

Jeg ser ikke poenget med å jogge midt i sentrum av en by, det gir jo bare masse forstyrrende elementer. (Folk, biler, trafikklys, bråk, fotgjengeroverganger, eksos, osv.)

Byene i Norge er uansett ikke større enn at du raskt kommer deg inn i en park eller ut i marka selv om du bor usedvanlig sentralt.

3

Oslogg123

I disse koronatider bør man absolutt ikke jogge i byen. Lei av å bli passert på kloss hold av pesende joggere når jeg er ute å går. Hvorfor i all verden må de løpe på polulære gangveier f.eks? Er jo nesten så de dunker borti deg når de passerer!

2

Frank.N.Steen

Kanskje løpe på nattetid i byen, om en da har anledning/tid til det. Ettersom sjansen for å støte borti folk, burde være meget liten.

Uansett, dette med pesende, siklende, svettende, og pustende joggere og oppblussing av en ny "krig i løypene", som enkelte virket å fremheve for alt det var verdt i fjor vår. Det er kanskje ikke helt umulig at man vil få noe lignende oppslag, fra tid og annen. Men inntrykket når en har ferdes på tider og steder med langt flere mennesker, og smalere avstand/veier, har vært at folk flest oppfører seg skikkelig, og spurter ikke rundt som noen besatte gærninger, eller trår hverandre ned, alt for å sette nye fartsrekorder.

Klart, det er alltids unntak, både blant joggere, turgåere og syklister. Men leter man etter noe å irritere seg over, ja da vil en som regel finne det også, om ikke de finner deg først.

Selv er jeg sjeleglad for å ha Oslomarka som nærmest nabo, bare knyte på meg løpeskoa, og sette i gang, knapt ett menneske å se på flere timer, klart, nå er det jo fortsatt snø/is i løypene, men deilig følelse å vite at en har så mye flott natur og løyper å boltre seg på, og savner ikke treningssenteret særlig mye. Men klart, det har jo sine fordeler det også, men blir nok en stund til de gjenåpner, med det første.

1

return_of_drakkar

Enig med deg.

1

utenforallfarvei

Tulleballeri,haha..

Det 1.aaret jeg bodde i Chengdu, en liten kinesisk landsby med. ca. 16 mill. inng. - saa maate jeg begynne aa trene opp den nye fine hofta jeg hadde faatt "innmontert", haha. Da var det ingen utvei, jeg maatte bruke gatene, og gangveien langs elva. Ingen andre jogget i byen, alle syklet -saa mange lurte paa raringen, utlending og det hele... Men aldri noe problem de faa mnd. jeg holdt paa. Da vi flyttet var jeg heldig, en stadion som er aapent for alle hele degn 1 km. fra leiligheten.

Der ble jeg bla. kjent med en av landets beste sprintere som deltok i OL. Og en jevnaarig mosjonist som jeg motiverte til vektnedgang og det funket bra. Hver gang det var fotballkamp hadde vi publikum, vi kunne loepe som vanlig i banene. Hoeyt nett omkring banen gjorde at ballen aldri kom uttenfor. Aapent og gratis til kl.23 hver kveld. God saervis ! Bare tull ikke aa proeve hvis det er lang vei til park eller utmark.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Laster...