UFO og Alternative Teorier

panda46

Tar AP ifra oss vår identitet

I de første tiårene etter krigen styrte AP landet med rent flertall i folket.Partiet ble ledet av langsiktige strateger som Einar Gerhardsen og Haakon Lie. Partiets maktbase var industriarbeideren men mange nordmenn så på AP som sitt naturlige førstevalg.

I dagens globaliserte verden forsvinner industriarbeidsplassene og derved AP sin gamle maktbase til Øst-Europa og det fjerne østen fordi de kan produsere produktene billigere.

For holde på makten velger AP å sette dørene inn til landet på vidt gap og vi får en storstilt innvandring . Hvor en betydelig andel av innvandrerne er fra fjerne himmelstrøk med en annen kultur og historie, og hvor mange er ufaglært arbeidskraft som kan koste Norge enorme summer i årene som kommer.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1348280.ece

Holder AP på å ta ifra oss vår identitet og hva vil dette eksperimentet koste nasjonen.

4
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Holder AP på å ta ifra oss vår identitet og hva vil dette eksperimentet koste nasjonen

Alt for å sanke stemmer.

1

Seriøst... Slike konspirasjonstråder hører hjemme på UFO og alternative teorier....

1

For holde på makten velger AP å sette dørene inn til landet på vidt gap og vi får en storstilt innvandring . Hvor en betydelig andel av innvandrerne er fra fjerne himmelstrøk med en annen kultur og historie, og hvor mange er ufaglært arbeidskraft som kan koste Norge enorme summer i årene som kommer.

1. AP er et av de mer innvandringsrestriktive partiene. Meg bekjent ønsker Venstre, SV, og tildels Høyre mer innvandring enn AP. KRF og SP vil vel beholde omtrent dagens nivå.

2. Å fremsette påstander som at "AP setter dørene inn til landet på vid gap" gjør deg selv useriøs som debattant og ingen vil ta deg/påstanden alvorlig.

3. Vi har et arbeidskraft-problem i Norge, hvor vi er avhengig av innvandring for å få tilstrekkelig arbeidskraft. Hvilken type innvandring og under hvilke former skal selvsagt diskuteres, men at vi trenger innvandring er det ingen tvil om.

4. Dersom AP virkelig var så desperate etter velgere hadde de gjort helt andre grep enn innvandring. Første steget ville være å gå bort fra handlingsregelen, pøse på med oljemilliarder og generelt opptre populistisk. Ooops, hørtes det ut som noen andre du kjenner?

1
KongBob [sitat…] Avsporing?....

Avsporing?....

Der fikk vi dokumentasjonen på at VG så langt derifra er en politisk uavhengig avis.

Åpenbart problemer med å få servert sannheten på et fat.

AP hadde aldri vunnet valget i 2009 uten et betydelig innslag av innvandrerstemmer

1

AP hadde aldri vunnet valget i 2009 uten innvandringsstemmer.

De har byttet ut industriarbeideren med innvandreren for å holde på makta

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måne...
1
6 svar
Laster...