UFO og Alternative Teorier

Kul_Djevel

Da er vi igang!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10098551

Ja, når borgerne i dette landet opplever slike tragedier som vi opplevde i sommer, så kommer ulvene frem fra skapet og skal innføre ting som angriper vårt personvern. Nå vet de at borgerne er redde og er mere åpen enn noen gang tidligere til å bli strippet for rettigheter. De onde planene som alltid har ligget i skuffen blir alltid børstet støv av når de ser at saueflokken er mere medgjørlig enn noen gang.

Dette advarte jeg mot allerede 2 dager etter 22. Juli. Jeg skrev den gang at vi må være på vakt for at 22. Juli kommer til å bli utnyttet på spekulativt vis. Jeg hater å ha rett. Nå er vi igang dere.

Hva synes dere debunkere om dette?

Nei, ikke si det. Dette er flott selvsagt!

4
47 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva synes dere debunkere om dette?

Nei, ikke si det. Dette er flott selvsagt!

Det kan være problematisk, og det kan være uproblematisk, alt vil jo avhenge av hva evt regler rundt dette vil bli. At dette er å utnytte 22 juli på spekulativt vis kan jeg overhode ikke se, det er vel snarer du som gjør det for å forsøke å score et poeng.

1
Olgundo [sitat…] Det kan være problematisk, og det kan være uproblematisk, alt vil jo avhenge av hva evt regler rundt dette vil bli. At dette er å utnytte 22 juli på spekulativt vis kan je...

At dette er å utnytte 22 juli på spekulativt vis kan jeg overhode ikke se, det er vel snarer du som gjør det for å forsøke å score et poeng.

Score poeng?

Dummeste jeg har hørt. Jeg har vel vært synlig motstander av overvåkningssamfunnet og en aktiv tilhenger av personvern og ytringsfrihet hele min levetid her på VGD. Det vet du.

Selvsagt så utnytter man slike tragiske skjebner politisk. Utøya-tragedien har blitt utnyttet politisk, både positivt og negativt, nå i etterkant.

Dette som vi i denne tråden er av det negative. Politikere vet at folk mister klarsynet etter slike tragedier og da utnyttes dette på det groveste. Dette svekker personvernet, men personvernet har ikke overvåkningskåte politikere aldri vært opptatt av.

1

Nå er vi igang dere.

Huttemeitu...

Det er bare å innse det kul, din id i fremtiden vil ikke være et bankkort, pass ol men din biologiske kropp.. Ditt DNA er ditt ID kort og dette har ikke noe med onde makter, kjetterske politikere eller politistat å gjøre.. En naturlig utvikling og bruk av allerede eksisterende teknologi.

Kan tenke med det går noen engstlige voldtekts menn rundt om nå når de leser dette.. De har jo fått holde på fritt.

1

dette åpner jo opp for at uskyldige dømte eller mistenkte ogs vil bli brukt som forsøkskaniner i fremtiden, og siden alle er mistenkte til det motsatte er bevist, så ja, velkommen til laben gutter og jenter

2

Desto mer dna som blir lagret, desto større er sjansen for at dette kan havne i feile hender, som kan skreddersy et biologisk angrep etter ditt dna eller en bestemt sekvens i dnaet.

1
yardsale [sitat…] Huttemeitu... Det er bare å innse det kul, din id i fremtiden vil ikke være et bankkort, pass ol men din biologiske kropp.. Ditt DNA er ditt ID kort og dette har ikke noe...

Kan tenke med det går noen engstlige voldtekts menn rundt om nå når de leser dette.. De har jo fått holde på fritt.

Ja, der kom den ja. Typisk argument som blir brukt av folk som skal bagatellisere overvåkningssamfunnet og forsvarer alle mulige angrep på personvernet.

Jeg gjør ikke noe galt likevel liksom. Dette rammer bare de skyldige.

En meget farlig tanke som blir prentet inn. Tror du på dette selv, så er det et kraftig signal om at du har blitt lurt.

2
yardsale [sitat…] Huttemeitu... Det er bare å innse det kul, din id i fremtiden vil ikke være et bankkort, pass ol men din biologiske kropp.. Ditt DNA er ditt ID kort og dette har ikke noe...

Kan tenke med det går noen engstlige voldtekts menn rundt om nå når de leser dette.. De har jo fått holde på fritt.

for å dra denne litt lengre må jeg si at dette sexfokuserte samfundet pluss selvstendige jenter som kler seg i veldig utfordrene klær her og der er medskyldige i dette, hvis jentene har mulighet for å gå i flokker, ta med tazer eller pepperspray osv. så hjelper dette. Kansje litt mindre sexfokusering på tv og blader radio nett osv kan hjelpe.

1

Hva synes dere debunkere om dette?

Dette er jo bare den naturlige utviklingen av mer kunnskap om arvestoffer. Tidligere var det kun religionene som satte på håndbrekket for fremskridt innen vitenskap. Nå også vanlige mennesker.

Det er jo hjelp til alt, absolutt alt. Ikke minst kartlegging av sykdommer og immunitetsforsvar. Idag finnes ingen komplett DNA database men vi må ha en.

Dette ville kommet uansett om Storberget stoppet det eller om Utøya ikke hadde skjedd.

Og det vil komme mye mer. Alt i beste vitenskapelige ånd.

Dumme situasjoner kan jo oppstå hvis du tryner med sykkelen i fylla og legger igjen en del av pannelappen et sted det skjer en alvorlig kriminell handling 2 timer etterpå, OG du ikke husker noe.

Eller du spytter en svær klædd på en sti der det skjer en mord voldtekt en time etterpå...

Men ingen ting er feilfritt alene. Sammen med andre ting som mobilen din og GPS info så skulle du klare deg allikevel.

1

ja eller at du har vært på en fest, og noen har blitt drept nedi kjelleren eller no, dem finner dine hårstrå, ja tilogmed ditt dna under neglene hennes, ja tilogmed ditt dna i morrohula hennes, men joa kan sikkert brukes til noe, men det er overvurdert.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, der kom den ja. Typisk argument som blir brukt av folk som skal bagatellisere overvåkningssamfunnet og forsvarer alle mulige angrep på personvernet. Jeg gjør ikke noe...

Ja, der kom den ja

Ja, merkelig kom det en som var uenig med deg.. Rart det der..

Jeg ser jo fra hovedinnlegget ditt at du ikke er ute etter debatt(Hva synes dere debunkere om dette?Nei, ikke si det. Dette er flott selvsagt!), men ute etter å spre ut dine tanker for så å håne og kalle folk sauer ol for å ikke støtte dine syn..

2
yardsale [sitat…] Ja, merkelig kom det en som var uenig med deg.. Rart det der.. Jeg ser jo fra hovedinnlegget ditt at du ikke er ute etter debatt(Hva synes dere debunkere om dette?Nei, ikk...

Ja, merkelig kom det en som var uenig med deg..

Nei, feil. Jeg kommenterte din måte å bagatellisere angrep på personvernet på.

Kjør debatt. For all del. Men majoriteten av befolkningen (debunkere) har som tendens til å kjøpe ukritisk udemokratiske forslag fra sine ledere, da de blir oppdradd til å tro at alt er til deres eget beste.

Så det må da være legitimt å påpeke at jeg vet hvordan dere stiller dere til dette. Dere er som en åpen bok når det kommer til slike forslag. Sier deres ledere at det er bra for dere, ja da er det bra.

Kudos til Olgundo som hadde en litt mere kritisk tilnærming til det hele. Det kunne være problematisk, men uproblematisk hvis de rette reglene lå til grunn. Litt kritisk da, men likevel positiv.

Ja, dere er enkle mennesker å forstå når det kommer til udemokratiske forslag fra deres ledere.

Jeg hadde også rett. Det er en uforbeholden positiv støtte fra saueflokken som vanlig. Det er ingen evne overhodet å sette seg inn i negative konsekvenser av et slikt forslag.

1
freewill Er ikke på krigsstien jeg ihvertfall, hehhe jeg bare mente det var en uheldig start. vi gjør alle feil. Siden du var såpass menneskekjenner at du tilogmed ba debunkerne ikke å svar...

Siden du var såpass menneskekjenner at du tilogmed ba debunkerne ikke å svare, og heller gjorde det for dem, blir som en ferdig skrevet debatt.

Ja, tenkte vi kunne gjøre oss fort ferdig med temaet denne gangen :)

Det var kanskje litt frekt av meg å svare på vegne av de. Jeg ser den, men av og til så må man være frekk for å få frem et poeng.

Jeg skal skjerpe meg. Skal ikke svare på vegne av debunkere heretter, selv om de selv gjør det på vegne av oss kritisk tenkende støtt og stadig i alle andre tråder

1

Ja, når borgerne i dette landet opplever slike tragedier som vi opplevde i sommer, så kommer ulvene frem fra skapet og skal innføre ting som angriper vårt personvern. Nå vet de at borgerne er redde og er mere åpen enn noen gang tidligere til å bli strippet for rettigheter.

Dette er interessant. Vi så det gjennom valget og på resultatene. Vi snakker/skriver ikke mere. MAn kan undres om de som styrer har rett? Om vi er tiet ned og under teppet. For hvor lenge?

Hvem av oss har rett?

1

Planene som alltid har ligget i skuffen blir alltid børstet støv av når de ser at saueflokken er mere medgjørlig enn noen gang.

Jeg tror det er akrobat dette som provoserer flere. Tantene og unklene som vet best for alle oss andre. De er myndigheter som styrer slik min mor gjør.

2

En annen ting som man kan undres over!

Skulle likt å høre NRKs journalistfaglige begrunnelse for å markere tiårsdagen for verdenshistoriens blodigste terrorangrep 911 med å sende konspirasjonsteorislageren Loose Change i riksdekkende media, når de samtidlig klager på fora som her.

Det er ti år siden 11. september 2001. Jeg paff over hvordan NRK og Klassekampen velger å markere dette.

NRK har sendt flere dokumentarer. Noen av dem er både gode og interessante, men NRK valgte også å sende konspirasjonsteorislageren.

Jeg håper at jeg i juli 2021 slipper å se filmen om at Arbeiderpartiet planla Utøya-massakren skriver kronkkforfatteren i Dagbladet.

Man kan undres over dette forum Ufo og alternative teorer. Hvem skriver her? Hvem får konspirerer her?

Min konspirasjon er: (Min opphavsrett)

Se filmen "From Hell" med Johny Depp. Jack the Rpper London 1888. Konspirasjon fra det 20 århundrede. Neste århundrede er det 21. Anders Behring Breiviks massakre. Når man tenker på dokumentaren og påstandene som National Geographic sendte, "Secrets of the freemasons". Søk Google videoer.

Jeg tror journalister er de største konspirasjonsteoretikerne. Jeg bare gjengir her fra det de selv offentlggjør til lesere.

1

Hva synes dere debunkere om dette?

Nei, ikke si det. Dette er flott selvsagt!

Som forkjemper for personvernet er jeg selfølgelig motstander av dette.

Avsporing:

Men jeg er nesten mer bekymret for at journalister og politikere fra venstresiden var kjapt på banen for å utnytte 22. juli for alt det var verdt, ved å forsøke å innføre et de facto meningstyranni. Enda et slag vunnet av motstanderene av ytringsfriheten.

[truther]Dette beviser at det var en innsidejobb.[/truther] :-)

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
5 svar

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måne...
1
6 svar
Laster...