Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Statskuppet var vel for lenge siden. Finanskrisen har jeg sagt fra første stund er et styrt planlagt ran av verdens folk. Ser nederst i artikkelen du linker til at finansfolkene spør om hvor pengen er blitt av. Merkelig, - vi har da i det siste hatt verdenshistoriens største utbyttefest, overskudd og bonusutbetalinger til herskerne på toppen.

Den som enda tror på dette økonomiske systemet minner meg om orkesteret på dekket til Titanic i det den er i ferd med å synke.

Men nå kommer snart noen her og forteller vi er splitter pine gale og går til angrep på kilden din. Nei, vi må heller diskutere en norsk politiker som har vifta med tissen sin i Riga enn å grave i systemets kjerne. Folk i dette systemet mster til og med eiendomsretten til underlivet sitt!!

Så blir det vel en UFO tur , fest beltene.. :)

3

Ja, er mange som ler av Nyhetsspeilet. Jeg lo også i bjynnelsen.

Men nå ler jeg av TV2 og VG i stedet. . . . :)

1
ondoro Statskuppet var vel for lenge siden. Finanskrisen har jeg sagt fra første stund er et styrt planlagt ran av verdens folk. Ser nederst i artikkelen du linker til at finansfolkene sp...

Nei, vi må heller diskutere en norsk politiker som har vifta med tissen sin i Riga enn å grave i systemets kjerne.

Akkurat HER kan jeg være enig med deg i din dom:Europa kan risikere nærmest å gå under økonomisk/sosialt ,og våre journalister er mest ivrige til å finne ut hvem som kliner med hvem.

Føler det somTitanic:orkesteret forsatte å spille underholdningen helt ut til the bitter end...

2
jakoline [sitat…] Akkurat HER kan jeg være enig med deg i din dom:Europa kan risikere nærmest å gå under økonomisk/sosialt ,og våre journalister er mest ivrige til å finne ut hvem som kline...

Europa kan risikere nærmest å gå under økonomisk/sosialt ,og våre journalister er mest ivrige til å finne ut hvem som kliner med hvem.

Det har vel med at vi har blitt forbrukere mer enn deltakere som det stilles krav til. Men om det er del av en konspirasjon eller del av en samfunnsutvikling som har sporet av...?

1

Forsøk å se virkeligheten i vår tankegang.

Jøder er farlige

Jøder er tyranner

Jøder er onde

Jøder er barbarere

Europa fra slutten av 1800-tallet til begynnelsen av 1900-tallet.

Muslimer er onde

Muslimer er terrorister

Muslimer er kvinneundertrykkende.

Muslimer vil infiltrere vesten demokrati og ytringsfrihet.

Europa og USA i dag.

Klarer dere ikke å se parallelen ?

Vi legimenterer kriger og tortur med bakgrunn i dogmatiske konspirasjoner om muslimer.

Dette er ikke alt annet enn farlig og skremmende.

Det virker som USA og Europa kommer til å lande som et slags jordens Tyskland etter aggresjonen mot Kina og resten av Asia og midt-østen har kulminert i akkurat nok kriger til at begeret faller over.

Tysklands økonomi , slik den var i mellomkrigstiden er en realitet i USA idag , og vestlig virkemidler som står igjen er krig og atter krig.

Dette hundreårets kriger er blitt synlige og de kommer til å kulminere i en kjempemessig eksplosjon utenfor egen fatteevne.

2
FrP-medlem Ja, er mange som ler av Nyhetsspeilet. Jeg lo også i bjynnelsen. Men nå ler jeg av TV2 og VG i stedet. . . . :)

Lo i starten jeg og. nå synes jeg synd på folk som blindt tror på hva politikere sier og den sannhet som fremstilles i vg, dagbladet tv2 nrk.

Personlig frihet tilsier at vi må følge opp politikere og se etter at de holder ord og handler for fellesskapets beste og ikke maler sin egen kake og multinasjonale storselskapers kake. i tillegg til ertresvåg, les bøker av john pilger. ex frihet neste gang.

1
rogerramjet Lo i starten jeg og. nå synes jeg synd på folk som blindt tror på hva politikere sier og den sannhet som fremstilles i vg, dagbladet tv2 nrk. Personlig frihet tilsier at vi må følg...

Lo i starten jeg og. nå synes jeg synd på folk som blindt tror på hva politikere sier og den sannhet som fremstilles i vg, dagbladet tv2 nrk.

En ting er å være kritisk, men alt du finner på nyhetsspeilet er piss, ganske enkelt. Jeg er vanligvis ganske forsiktig når det kommer til å ordlegge meg såpass, men du finner ikke en nettside som er mer gjennomført hyklersk enn den møkkasiden der. Jeg har tidligere gått inn der for å få meg en god latter (og samtlige artikler om folk som løper ut og tar bilder av kondensstripene bak fly er fort favoritten), men når man tenker over det, er konspirasjonsteorier farlige om de bare får grobunn nok. Tenk på Hitlers taktikk om å samle folket mot en felles fiende i jødene.

De (nyhetsspeilet) skal fremstå som så jævlig kritiske til alt som er i samfunnet, ja, det virker som om ingenting er tilfeldig, men de er alikevel overhodet ikke kritiske til sine egne kilder. Denne artikkelen er vel selve kroneksempelet på hva slags søppel det er som setter sammen disse makkverkene av noen artikler som faktisk (dessverre) blir lest av folk. Nei, konspirasjonsteorier på det nivået den nettsiden der serverer oss er farlige greier, men man skal jo selvfølgelig være kritisk.

Forslaget mitt til dere som tror at den komplekse verden vi lever i i dag er til hver minste detalj styrt av They, Illuminati, Rockefeller, sionister eller noen andre stakkars syndebukker, er at dere heller bør bruke tiden på å lese dere opp innen realisme i internasjonal politikk.

2
Motstrøms Ertresvåg srev for noen år siden en kob som må sies å være full av konspirasjonsteorier. Men harn kan selvsgt ha rett i de evt fakt han bringer til torgs. Det er jo bruken av fakta...

Men her er en som kanskje er inne på noe:

Helt enig med Reichelt: Jeg har registrert at svært mange VGD-debattanter synes det er f. eks. er smart å veksle inn kraftverkaksjer, som har evigvarende realverdier i bunn, i usikre papiraksjer med minimale realverdier i bunn. Og som begrunnelse har de vist til at utbyttet i investering i aksjer med høy volalitet i 5-6 år har gitt høyere utbytte enn kraftverkaksjer....!

1
jakoline [sitat…] [Slettet]

Vel. Den har vel strengt tatt ingen paralell, og er heller ikke hele sannheten. Og den omfatter heller ikke alle hvite vestlige. Men i store trekk så er det nok en god del fakta der, Jakoline.

Men for en Frepper føles det nok godt å kaste ut regla, for å kjenne offerrollas tilfredstillelse.I god FRP tradisjon.

Alle er mot meg.

Hei hvor godt det føles!!!

1
Hercule Forsøk å se virkeligheten i vår tankegang. Jøder er farlige Jøder er tyranner Jøder er onde Jøder er barbarere Europa fra slutten av 1800-tallet til begynnelsen av 1900-tallet. Mus...

Vi legimenterer kriger og tortur med bakgrunn i dogmatiske konspirasjoner om muslimer.

Dette er ikke alt annet enn farlig og skremmende.

Det virker som USA og Europa kommer til å lande som et slags jordens Tyskland etter aggresjonen mot Kina og resten av Asia og midt-østen har kulminert i akkurat nok kriger til at begeret faller over.

Tysklands økonomi , slik den var i mellomkrigstiden er en realitet i USA idag , og vestlig virkemidler som står igjen er krig og atter krig.

Dette hundreårets kriger er blitt synlige og de kommer til å kulminere i en kjempemessig eksplosjon utenfor egen fatteevne.

Vesten er fæl, det lyser av alle dine innlegg. Her tøyer du strikken enda lenger og sammenligner vesten med nazi-Tyskland i 30-årene og spår at dette fæle vesten vil bringe krig og elendighet som er utenfor vår fatte-evne.

Dette virker du som om du gjerne vil se. Og du vil gjerne se en vestens skjebne ala nazi-Tyskland: vesten går under i et ragnarokk utført av hevngjerrige, utnyttede og trakasserte folk fra midt-østen, afrika og kina eks.

Dette ragnarokket har vesten godt av, virker det som om du mener. Restene av vesten kan f.eks. feies inn under folden til det nye mektige Kina og bringe verdenssamfunnet et stort skritt i retning av den altomfattende og lykkelige kommunisttilværelsen.

1
blackline Vel. Den har vel strengt tatt ingen paralell, og er heller ikke hele sannheten. Og den omfatter heller ikke alle hvite vestlige. Men i store trekk så er det nok en god del fakta de...

Men for en Frepper føles det nok godt å kaste ut regla, for å kjenne offerrollas tilfredstillelse.I god FRP tradisjon

Det bør være lov å kritisere sosialistenes Untermensch-propaganda. Uten å bli hamret ned med skrik om OFFERROLLEN!. Untermensch-propagandaen forteller nemlig alt om sosialismens menneskesyn. Der noen er verdiløse undermennesker. Som sosialistene har rett til å hate som de vil. Vi freppere mener at alle mennesker er verdifulle. Og ingen bør hates.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
26 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Laster...