UFO og Alternative Teorier

Kul_Djevel

US Shutdown - NASA

Det er budsjettkaos i USA og det permiteres i stor skala. NASA har for eksempel permitert 97 prosent av sine ansatte. Det er 17 år siden budsjettkaos forrige gang førte til noe lignende. Ryktebørsen er igang at denne gang så er det et planlagt budsjettkaos pga noen kommende hendelser. Noen som har noen teorier eller hørt noe om hva det kan være?

2
180 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Solstorm og vi er midt i gryta.. De tre nettene må vel komme, men ikke ennå tror jeg.. Man må følge med på "X'en"...

1

En svært misslykket politisk system og superkonservative republikanere er vel det som har skylden her.

2

Det har i den siste tiden blitt kjørt på noe heftig med chemtrails i USA. En anonym kilde høyt oppe i det militære USA har røpet at man skal kjøre noen store tester på HAARP. Før dette kan gjøres, må man sørge for at flest mulig av de som kan avsløre dette, er borte fra sin arbeidsplass. Dermed har man permittert de aller fleste NASA-ansatte samt mange militære folk som kan oppdage styggedommen. Testingen er nødvendig for at de skal kunne bruke HAARP som et middel mot Nord-Korea om det skulle brygge opp til krig der.

Kusehåre på dama stod rett til værs i går, så det kan jo være et tegn på at de har gått i gang med testingen allerede. Frem med foliehattene, folkens!

2
barnimagen Det har i den siste tiden blitt kjørt på noe heftig med chemtrails i USA. En anonym kilde høyt oppe i det militære USA har røpet at man skal kjøre noen store tester på HAARP. Før d...

En anonym kilde høyt oppe i det militære USA har røpet at

Så lenge det kommer fra en ANONYM kilde så har du ingen garanti for at det virkelig kommer fra noen "høyt oppe i det militære USA". Det kan jo likegodt komme fra et rykte som startet på et gutterom på Mysen...

1
KansjeD [sitat…] Så lenge det kommer fra en ANONYM kilde så har du ingen garanti for at det virkelig kommer fra noen "høyt oppe i det militære USA". Det kan jo likegodt komme fra et rykte...

Djeeezzzusss... Kor vanskelig skal det vera:

Det er opplagt at folk høgt oppe i militæret som uttalar seg om UFO vil vera anonyme. At kilden er anonym er jo difor bortimot eit bevis for at kilden er høgt i det militære i USA.

2
InnocentBystander Djeeezzzusss... Kor vanskelig skal det vera: Det er opplagt at folk høgt oppe i militæret som uttalar seg om UFO vil vera anonyme. At kilden er anonym er jo difor bortimot eit bevi...

At kilden er anonym er jo difor bortimot eit bevis for at kilden er høgt i det militære i USA.

Word.

På samme måte som at det at aliens ikke har tatt kontakt er et bevis for at de er på jorda, for hvis de hadde vært på jorda hadde de ikke tatt kontakt fordi vi ikke er klare for det.

3

Denne tilstanden har de jo hatt nesten 20 ganger siden 1977. Intet nytt altså, men gir selvsagt grobunn for sanseløs spekulering hos KTere og andre eventyrere.

2
KansjeD [sitat…] Så lenge det kommer fra en ANONYM kilde så har du ingen garanti for at det virkelig kommer fra noen "høyt oppe i det militære USA". Det kan jo likegodt komme fra et rykte...

Neei, det kommer fra en skikkelig kilde. Men han må være anonym fordi han ikke kan risikere represalier. Media er varslet, men de er kontrollert av New Order, så de får ikke lov til å skrive noe som helst om dette.

I dag er det tjukt med skyer, så det er noe på gang. Nyhetsspeilets proffe journalister er i ferd med å forberede en massiv kampanje med utdeling av foliehatter og flyers. For nå kommer de snart og tar oss! Fy skamme seg!

2

En høytstående anonym kilde opplyser dette:

Det kommer UFO hær med reptil-aliens som styres av NWO. NASA holdes stengt for å skjule dette.

Flyene til NWO-bildreberger-haarper osv har stoppet å spraye chemtrails de siste dagene da dette stenger ute UFO-alien-reptilene.

Helt sant.

2
barnimagen Så hvorfor reagerer du på det når du tross alt legger opp til det i startinnlegget ditt? Eller forventet du noen seriøse teorier fra "proffe" konspirasjonsteoretikere?

Eller forventet du noen seriøse teorier fra "proffe" konspirasjonsteoretikere?

Nå vet jeg ikke hva en proff konspirasjonsteoretiker er for noe. Det eneste jeg forventer er seriøse innslag enten man er skeptiker eller konspirasjonsteoretiker eller hva man mener man selv er for noe. Jeg er en voksen mann og forventer voksne bidrag i alle debatter jeg deltar i. På VGD finnes noe som heter Backstage hvis man ikke er i stand til å være seriøs. Jeg er av den oppfatning at alle kan tilstrebe seg å være seriøs i alle saker uansett hvilken mening man har.

Jeg har respekt for alle meninger. Også de som jeg er uenig i. Jeg har derimot null respekter for wannabe klovner som kun er ute etter å ødelegge debatter med tull og tøys og annen fjortishumor.

Men selvsagt 14 åringer kan bli gravide og om barnimagen er 14 år eller ikke, vet jeg selvsagt ingenting om.

2
barnimagen Så hvorfor reagerer du på det når du tross alt legger opp til det i startinnlegget ditt? Eller forventet du noen seriøse teorier fra "proffe" konspirasjonsteoretikere?

"Proffe" konspirasjonsteoretikere har i større og større grad lukket seg inne på egne forum der alle er enige. (Cluesforum, nyhetsspeilet og lignende)

Der blir "annerledestenkende" slettet så de kan fortsette å leve i sin egen boble og slipper å bli motsagt.

2

Denne tråden er et prakteksemplar på det tilbakevendende holdningsproblemet her inne.

KD ønsker å skape en seriøs debatt rundt dette temaet, men får nesten uten unntak bare useriøst møl tilbake. Jeg vet det kan være fristende å skrive typiske klisjekommentarer om HAARP, UFOer og annet tullball, men man gjør lurt i å se an konteksten først, og her er det tydelig at trådstarter ønsker seriøs tilbakemelding.

Det viser nok en gang at latterliggjøring går foran konstruktiv debatt, og det er skuffende å se at denne "barnehage-mentaliteten" ivaretas.

Jeg synes for øvrig temaet er interessant nok KD, det at NASA permitterer ansatte i stor skala burde være en øyeåpner og åpenbart et egnet spekulasjonsemne, men jeg har dessverre ingen teorier å bidra med her og nå. Etter min mening er det mye bedre å holde tastefingra i sjakk enn å skrive slikt fjås som storparten representerer i denne tråden.

1

Ser at NASA skal annonsere noe 13 Nov som de har fremskyndet til 6/10. Det er vist en nyhet som vil ryste verden og vil bli husket for all fremtid og vil gå inn i historien. Ikke vet jeg hva dette innebærer spennende uansett.....

1

Ingenting ved adressen eller noe annet som tyder på at den siden kommer fra NASA, denne kunne hvem som helst laget.

Og sauene går på limpinnen

2
DYtech Ingenting ved adressen eller noe annet som tyder på at den siden kommer fra NASA, denne kunne hvem som helst laget. Og sauene går på limpinnen

Ingenting ved adressen eller noe annet som tyder på at den siden kommer fra NASA, denne kunne hvem som helst lage

Er veldig klar over det men siden NASA sidene ligger nede tenkte jeg at de har åpnet denne siden for å annonsere dette. Men uansett vet vi jo dette den 6/10, ser også at tids tellingen ikke stemmer helt.....

1
onlyterje Ser at NASA skal annonsere noe 13 Nov som de har fremskyndet til 6/10. Det er vist en nyhet som vil ryste verden og vil bli husket for all fremtid og vil gå inn i historien. Ikke v...

Ser at NASA skal annonsere noe 13 Nov som de har fremskyndet til 6/10. Det er vist en nyhet som vil ryste verden og vil bli husket for all fremtid og vil gå inn i historien.

Interessant Terje, men får umiddelbart assosiasjoner til 2012 hysteriet, - det er mange der ute som nå ser sitt snitt til å skape forvirring og forventninger relatert til NASA, men om det ligger noe sannhet bak akkurat dette aner jeg ikke. Dette er nytt og ukjent for meg, så jeg vil ikke uttale meg verken for eller imot, men velger nok likevel å beholde roen i forhold til morgendagen.

Vet du hvor lenge denne siden har eksistert Terje og om NASA selv har bekreftet noen tilknytning til "remember the 13th"?

1
Raggen_ [sitat…] Interessant Terje, men får umiddelbart assosiasjoner til 2012 hysteriet, - det er mange der ute som nå ser sitt snitt til å skape forvirring og forventninger relatert til...

Vet du hvor lenge denne siden har eksistert Terje og om NASA selv har bekreftet noen tilknytning til "remember the 13th"?

Siden ble opprettet 1. oktober 2013

Den ble registrert hos selskapet namecheap.com av et selskap i Panama som benytter seg av whoisguard protection.

Med tanke på den informasjonen, så virker det lite trolig at NASA står bak. Det er vel en form for hoax eller kanskje en form for markedsføring av et eller annet.

Men visstnok i morgen får vi svaret.

https://www.domeneshop.no/whois.cgi?domainname=rememberthe13th.com

1
Kul_Djevel [sitat…] Siden ble opprettet 1. oktober 2013 Den ble registrert hos selskapet namecheap.com av et selskap i Panama som benytter seg av whoisguard protection. Med tanke på den infor...

Siden ble opprettet 1. oktober 2013 Den ble registrert hos selskapet namecheap.com av et selskap i Panama som benytter seg av whoisguard protection. Med tanke på den informasjonen, så virker det lite trolig at NASA står bak. Det er vel en form for hoax eller kanskje en form for markedsføring av et eller annet.

Takker for info KD.

Ja, jeg tror nok siden er mekket av nerder med fritidsproblemer kun for å skape blest rundt ingenting, og da hovedsakelig for å generere klikk og høy trafikk på nettsiden sin.

But who knows, time will show ;)

1

Dette er useriøst. Nå har de lagt inn en link "Click here for the big discovery"...Og du kommer til en Youtube-musikkvideo...

1
jumpman Dette er useriøst. Nå har de lagt inn en link "Click here for the big discovery"...Og du kommer til en Youtube-musikkvideo...

Dette er useriøst.

Det skremmende er jo at noen her inne faktisk trodde dette kunne være noe NASA stod bak for å annonsere noe som vil ryste en hel verden.

Hvis man skal unngå den latterliggjøringen av teorier og debattanter flere her inne klager på må enkelte debattanter snart innføre en nedre grense for hva man skal bite på og tro på.

Det her er jo så dumt at man seriøst begynner å vurdere om enkelte debattanter er oppegående nok til å fungere i samfunnet.

Beklager språket!

3

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...