UFO og Alternative Teorier

zetta

Sjømonstre

I følge CNN er det skylt opp to kjempesvære dypvannsfisk i California de siste dagene. Noen linker dette til et forestående jordskjelv.

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

protus Var ikke akkurat dette jeg tenkte på da jeg så på tråden, men...

Du håpet på litt action fra Seljord eller Loch Ness ja? ;)

Angående denne saken så har faktisk noen forskere valgt å koble det opp mot en japansk myte. Og denne myten forteller altså om at strandede Sildekonger bør anses som et forvarsel i henhold til jordskjelv. Kanskje er det seismisk aktivitet på havbunnen som har forårsaket dette?

En annen teori som er blitt luftet er at dypvannsfiskene kan ha blitt påvirka av kullos som frigjøres i forkant av jordskjelv.

Nå er egentlig ikke dette noe nytt, det er blitt meldt om døde Sildekonger før jordskjelv i flere tilfeller, - deriblant i Haiti og Chile samt skjelvet i Japan i 2011. Observasjonene er da vitterlig blitt gjort så kanskje ligger det en kjerne av sannhet i denne japanske myten.

Det skal samtidig understrekes at jordskjelv i California er alt annet enn spesielt, på grunn av sin beliggenhet er dette stedet utsatt for skjelv støtt og stadig. I ekte "dommedags-ånd" velger dog noen å tro at det nå handler om et monsterskjelv som skal trigge litt av hvert på andre siden av dammen, - "hysteriet" styrkes av tilsynelatende aktive solstormer og vulkaner i disse dager.. for meg virker det som om at noen ser sitt snitt til å rulle i gang et katastrofe-scenario så fort det byr seg. What's up with that then?

For all del.. hvem vet hva som vil skje? Kanskje kommer et skjelv, men tror nok amerikaneren består likevel ;)

1

Mye snakk om ufo og slik tullball men det er havbunnen som er det virkelige spennende. Her har vi mye godsaker i vente, mange rare vesener som vil bli funnet fremover..

2

Veldig praktisk å linke uforklarlige eller spesielle hendelser sammen. Spesielt når den ene hendelsen enda ikke har skjedd..

1

I følge CNN er det skylt opp to kjempesvære dypvannsfisk i California de siste dagene.

Helvete, så de fant de 2 purkene fra pøbben jeg dumpa i fjorden. Må slutte å ha ølbriller på.

Faen

1
FabioBorini Mye snakk om ufo og slik tullball men det er havbunnen som er det virkelige spennende. Her har vi mye godsaker i vente, mange rare vesener som vil bli funnet fremover..

Sannsynligvis vil det også på havbunnen finnes ukjente objekter som kan gi ny forståelse ang hva som har skjedd her på jorden i en ukjent fortid. Ut i fra hvor stort areal dette er av jorden. Samtidig som jordens regjeringer ennå ikke har klart å få kloa i alt som kan skjules og sensureres bort i fra offentligheten, så på havbunnen kan det være mye interessant.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
37 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Laster...