UFO og Alternative Teorier

Kul_Djevel

LAX-skytingen - Spørsmål til debunkere!

Er litt overrasket at ingen har laget en tråd om skytingen igår og gjerningsmannen, siden de angivelig fant en lapp på han hvor det sto NWO og at han hadde sinne mot TSA. TSA er jo som kjent noe Alex Jones har kritisert mye.

Er litt skuffet over debunkere på forumet at de ikke har benyttet denne lille skyteepisoden til å legge skylden på såkalte konspirasjonsteoretikere og Alex Jones. Hva er grunnen til det ?

2
718 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er litt skuffet over debunkere på forumet at de ikke har benyttet denne lille skyteepisoden til å legge skylden på såkalte konspirasjonsteoretikere og Alex Jones. Hva er grunnen til det ?

Berlioz/Imam er ikke her. Han var vel den hardeste når det gjelder AJ.

1
Kul_Djevel Berlioz var litt av en type ja, men imam vet jeg ikke hvem er. Men det er jo flere som har benyttet seg av slike hendelser til å sette såkalte konspirasjonsteoretikere i bås med mo...

Berlioz var litt av en type ja, men imam vet jeg ikke hvem er. Men det er jo flere som har benyttet seg av slike hendelser til å sette såkalte konspirasjonsteoretikere i bås med mordere.

Imam og Berlioz er vel en og samme person? Ja, men det er mange gærninger i konspirasjonsmiljøet har jeg fått inntrykk av. En titt på sjefen deres (AJ) antyder jo bare litt på det. Men et fåtall av dem tyr til dramatiske handlinger da.

1

Er litt skuffet over debunkere på forumet at de ikke har benyttet denne lille skyteepisoden til å legge skylden på såkalte konspirasjonsteoretikere og Alex Jones. Hva er grunnen til det ?

Vi ville bare vente litt til en eller annen KTer lanserte en teori om at denne skyte-episoden ikke hadde funnet sted i det hele tatt, men bare var en dekkoperasjon for å kunne stramme inn sikkerhetskontrollene på flyplassene.

Og jeg er "jupt såra og vornbråten" over at ingen har lansert en slik teori enda. Nivået på dagens KTere er nok synkende... ;)

3
KansjeD [sitat…] Vi ville bare vente litt til en eller annen KTer lanserte en teori om at denne skyte-episoden ikke hadde funnet sted i det hele tatt, men bare var en dekkoperasjon for å k...

Nå kommer de til å bruke den til å gjøre det enda verre å ta fly enn det allerede her over there :) Kanskje de kommer til å bevæpne sikkerhetsvaktene i kontrollen? Det spekulerer ihvertfall Alex Jones om at de vil gjøre.

Nei, dette var et mobbeoffer med drapslyst. Verken noe mer eller noe annet.

1
Kul_Djevel Nå kommer de til å bruke den til å gjøre det enda verre å ta fly enn det allerede her over there :) Kanskje de kommer til å bevæpne sikkerhetsvaktene i kontrollen? Det spekulerer i...

Nei, dette var et mobbeoffer med drapslyst. Verken noe mer eller noe annet.

NEI, NEI, NEI.... dette var for dårlig. Ikke et snev av en liten konspirasjon engang???

Vel, vel... Får satse på at noen andre trår til med en saftig teori snart. ;)

1
Kul_Djevel Jeg har alltid vært en skeptiker. Det er kun dere som har kalt meg konspirasjonsteoretiker av en eller annen merkelig grunn. Jeg er skeptisk til så mye, så skeptiker er greit å kal...

Jeg har alltid vært en skeptiker. Det er kun dere som har kalt meg konspirasjonsteoretiker av en eller annen merkelig grunn.

Det er ikke merkelig i det hele tatt og det vet du :) Ja du er skeptisk til offisielle forklaringer, men forskjellen er at du er det helt automatisk. Så snart du ser muligheten for en konspirasjon, så blir du skeptisk til det offisielle. Og det skal ikke mye til.

Så skeptiker er ikke det jeg vil kalle deg.

2

Det som skjedde der var en bagatell. Det var ett menneskeliv, og det er jo sånn sett uendelig trist, men i den store sammenhengen er denne hendelsen ingenting i forhold til hva høyreekstreme har gjort i USA og ikke minst Norge de siste 10 årene. Både i Norge og USA er det faktisk høyreekstreme som har stått for mest drap. Ikke nok med det, men i USA er høyreekstreme langt mer representert enn venstre orienterte, eller såkalte jihadister når det kommer til arrestasjoner og ikke minst fellende dommer.

I USA erkjente FBI at høyreekstreme var de mest farlige og trolige til å utføre terror i landet. Dette var i alle fall klart i 2010, og alt i 2008 før Obama kom til makten ble det advart om denne utviklingen her inne av Imam/Berlioz. Spesielt om Obama ville komme til makten. Hva skjedde? Jo når grunnstrømmene i USA var så høyreekstreme, og de på toppen av dette får en svart president, trenger en ikke være rakettforsker for å skjønne at nå vil vi få ett skifte i trusselbildet i landet.

Her har altså alle spådommer slått til. Ingen Jihadister i USA har blitt dømt for å forsøke eller å for å ha klart å få tak i kjemisk, biologisk eller radioaktivt matriale i relasjon til terror. Hele 11 høyreekstreme i USA har nettopp blitt sømt for dette siden 2001.

Ser vi til terror av jihadister har vi fort Hood skytingen som er den eneste ""vellykkede" aksjonen. Mange tenker nok på denne maratonbombingen, men her var en av de minst like oppslukt i høyreekstreme ideologi som i jihadistiske. En av de skal vel også ha vært en hyppig lytter av Alex Jones sies det.

Ser vi på tallene har 17 mennesker blitt drept av jihadister i USA siden 911, og 29 er drept av høyre ekstreme. Det er også slik at nesten alle terrorister etter 911 som har blitt avslørt har vært høyre ekstreme. Og flere av plottene har vært grusomme med opp til flere tusen potensielle drepte. I ett tilfelle ble en høyre ekstrem avslørt med en bombe med over en kilo cyanid og andre kjemiske substanser som kunne drept en liten amerikansk by!

Det er ingen tvil, høyre ekstreme er på fremmarsj, og det i hovedsak pga at slike som AJ får lov til å fremme sitt hat. Hvor han sier at Hillary er en vaskeekte heks som tilber det onde, drikker blod i ritualer og kjøper jevnlig sex av kvinnelige prostituerte.

Han starter også ofte showene sine med beskjeden "Resistance to tyranny is obedience to god" som jo henviser til motstand mot staten og President Obama. Han videreformidler hver dag hele tiden hvor onde disse er, at de som jobber i TSA er sexovergripere, og ja til og med pedofile, ettersom han selv har sett at de "nyter" så "beføle" barn i sine sikkerhetskontroller. Han sier også at Obama er det som tilsvarer satan og må bekjempes. Eller at situasjonen vi er i nå er som om noen har en pistol plassert mot hodet ditt. Noen vil kanskje forsøke å snakke seg unna en slik situasjon, men bevares, mange vil jo finne det legitimt å ta til vold mot en slik trussel! Det sier liksom seg selv, og AJ trenger ikke å si dette. Folk forstår det selv! ! AJ er altså ikke dum, og vet utmerket godt hva han kan si for å ikke havne i fengsel i USA, men i Norge tror jeg nok han fort ville havnet i fengsel, og psykiatrisk klinikk. Samme om han bodde i Frankrike.

1

AJ fremstår som en retard, og det er skremmende at jeg synes det uten å ha sett et eneste program.. Det virker på meg (som observatør) at det er flere såkalte dbunkere som ser programmet en såkalte kteorister! Det er like skremmende.. Just saying..

1
TheAvenger Det som skjedde der var en bagatell. Det var ett menneskeliv, og det er jo sånn sett uendelig trist, men i den store sammenhengen er denne hendelsen ingenting i forhold til hva høy...

en i Norge tror jeg nok han fort ville havnet i fengsel, og psykiatrisk klinikk. Samme om han bodde i Frankrike.

Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger. Til og med jeg har vært til avhør for å ha benyttet meg av ytringsfriheten. Skremmende utvikling.

Frankrike som du nevner er jo helt på bærtur om dagen. Politistatene er på fremmarsj.

Når det gjelder kritikk av TSA, så er jo mye av kritikken veldig balansert og saklig. Ja og det er helt forkastelig at de beføler små barn i skrittet. Det har ingenting med sikkerhet å gjøre. Kontrollene er sinnsyke og sterkt overdreven.

Har man stoppet mange terrorister ved å beføle små barn? Riktig ingen. Disse overdrevne kontrollene har dessuten ingenting med sikkerhet å gjøre heller, men med opplæring av folket.

2
Kul_Djevel [sitat…] Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger. Til og med jeg har vært til avhør for å ha benyttet meg av ytrin...

Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger.

Vel om jeg MENER at du burde bli drept og er selveste satan, så er jo det kun en mening. Jeg har ikke gitt en belønning på hodet ditt, eller oppfordret noen til å gjøre det. Kun min mening at du burde blitt det. Er dette greit? Du kan jo pakke inn det faktum at noen burde drepes, med å si at du vet de har gjort handlinger som i det landet det gjelder vil bety dødstraff. Slik som i USA. Når du sier du vet noen dreper barn, og barnevernet i USA er de som egentlig kidnapper alle de forsvunnede barna som Madeleine osv for å ha de i sine pedoringer før de dumper de i veigrøfta hvor de etter noen uker blir funnet med mark kravlende ut av øynene deres.

Om du samtidig er en sterk forkjemper av dødstraff, og beskylder og sier du vet at folk har begått handlinger som vil bety dødstraff, så trenger du ikke si direkte at du mener de burde bli drept. Det er underforstått. Det er dette som ligger i "meningene" til AJ. Slik ytring er lov i USA, men jeg tror du ville fått problemer med å formulere deg slik i Norge.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger. Til og med jeg har vært til avhør for å ha benyttet meg av ytrin...

Når det gjelder kritikk av TSA, så er jo mye av kritikken veldig balansert og saklig.

Ikke hørt et eneste saklig argument fra AJ på dette. Forresten hadde sikkert Hitler også noen saklige argumenter, men det betyr ikke at han hadde rett av den grunn. Så påstanden din er meningsløs..

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger. Til og med jeg har vært til avhør for å ha benyttet meg av ytrin...

Disse overdrevne kontrollene har dessuten ingenting med sikkerhet å gjøre heller, men med opplæring av folket.

Jada, standard konspirasjonsteoripåstand. Det er en stor skummel agenda fra eliten til å lære oss opp til å bli underdanige og la oss bli styrt med. Alt dette for at de skal ta over verden. Påstanden er lik Breivik, bare han tror eliten forsøker å lære oss opp til at muslimer og innvandring er nødvendig og bra for landet, og at de forsøker lure oss helt bevisst for å ta over landet.

Dere tror begge på en elite, og er i så måte svært like på det intellektuelle plan. Nei, jeg sammenligner ikke hans handlinger, men hans ideologi og paranoia.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, er det ikke skremmende at man faktisk kan bli truet med fengsel eller fengslet for å si sine meninger. Til og med jeg har vært til avhør for å ha benyttet meg av ytrin...

Har man stoppet mange terrorister ved å beføle små barn?

Ikke vet jeg, men det var minst 9 dokumenterte tilfeller av barn som var selvmordsbombere mot israel mellom 2000 og 2004. Og i følge israels forsvarsdepartement var det minst 29 selvmordsangrep mot Israel på kun 3 år, mellom 2000 og 2003. I samme periode var det 40 tilfeller hvor de fikk stoppet disse angrepene. I snakker altså her om nesten 70 forsøk hvor rett under 30 forsøk var vellykket. Ganske ekstremt.

Så vi vet at spesielt i den arabiske verden så mangler mange normal forståelse av rett og galt. Mye fordi de har lært at dette er rett, og at barna kommer til Allah og får seg tidlig 77 jomfruer mens andre igjen kun lurer barna til å tro dette.

Spiller liksom ikke noe rolle, fordi om det var ulovlig å sikkerhetssjekke barn, ville dette vært et hull i sikkerheten som garantert hadde blitt utnyttet. Sier liksom seg selv dette. Sjekken må selvsagt foregå på en skikkelig måte, og til tider er nok den ikke gjort på en riktig måte. Men det betyr ikke at en sikkerhetssjekk av barn ikke er nødvendig.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...