UFO og Alternative Teorier

Birken2013

Hitler forfattet sin ideologi i

Alle som ville kunne lese hva han mente om jøder og kommunister.

Chamberlain kunne bare få en oversettelse på "min kamp" og han kunne forutsett hva som ville skje hvis Hitler fikk frie tøyler, hva som ville skje hvis England og Europa ga etter.

Oppskriften sto i "min kamp"

ja, hva har så dette å gjøre på "politisk Norsk"? Jo, våre egne politikere kan faktisk bare også lese medina i koreanen og hva Allas profet Muhammed har skrevet.

Det står i tekstene hva Islam ønsker og hva som forventes av en troende muslim. Det står klart og tydelig at vi skal prate med 2 tunger inntil vi er sterke nok til å få gjennomslag for vår ideologi.

Det står klart og tydelig at tekstene ikke kan tilpasses tiden man lever i.. Det er også grunnen til at islam ikke tilpasser seg opplysningstiden.

Islam er ikke forenelig med demokratiet, og det mener jeg norskeog europeiske politikere snart må ta på alvor. Altfor mange troende muslimer mener alvor!

Og man kan ikke sammenligne en harnløs kristendom som er grunnlaget for opplysningstiden og demokratiet.

Islam er politikk og ikke religion!

5
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Islam er ikke forenelig med demokratiet, og det mener jeg norskeog europeiske politikere snart må ta på alvor. Altfor mange troende muslimer mener alvor!

Ja det er nok sant - likevel tror jeg det er et lite mindretall som mener alvor. Muslimer som lever her i vesten får smaken på det frie gode liv og ønsker seg ikke noen totalitær stat igjen - de tilpasser seg og er fornøyd med samfunnet som det er med små tilpasninger.

Dog er det et mindretall mørkemenn som prøver og skru tiden tilbake og være totalitære. Disse ødelegger bare for flertallet av troende muslimer som ønsker fred og frihet til å leve sine egen liv.

1

Det står klart og tydelig

Da kan du kanskje sitere disse klare og tydelige tekstene - ta med sure og vers, så man også kan se det du siterer i sammenheng.

For som alle andre større religioner, ser man i praksis at islam har mange svært ulike tolkninger. En del av disse tolkningene kommer i klar konflikt med vestlige verdier, en rekke andre tolkninger ser ut til å gli fint inn i et vestlig verdisyn.

1

ja, hva har så dette å gjøre på "politisk Norsk"? Jo, våre egne politikere kan faktisk bare også lese medina i koreanen og hva Allas profet Muhammed har skrevet.

Om vi skal late som at det du skriver stemmer, hva skal politikerne gjøre med denne informasjonen? ønsker du å forby en bok? å forby folk å være religiøse? det er faktisk tillatt å være båda nazist og å lese min kamp i Norge.

1

Alle som ville kunne lese hva han mente om jøder og kommunister. Chamberlain kunne bare få en oversettelse på "min kamp" og han kunne forutsett hva som ville skje hvis Hitler fikk frie tøyler, hva som ville skje hvis England og Europa ga etter. Oppskriften sto i "min kamp" ja, hva har så dette å gjøre på "politisk Norsk"? Jo, våre egne politikere kan faktisk bare også lese medina i koreanen og hva Allas profet Muhammed har skrevet.

Det er fortsatt uklart hva dette har å gjøre på Politikk-Norsk. Vil du diskutere Hitler har de et historieforum. Vil du diskutere islam har de et religionsforum.

Men det er en interessant ting med Mein Kampf: Bytter du ut ordet "jøder" med "muslimer" eller "islam", minner det veldig om diverse høyreradikale uttalelser som vi sikkert får se mye av i denne tråden.

1
Kallevindskeiven [sitat…] Hitling er når du trekker paralleller mellom en debattants meninger og Hitlers meninger for å bringe ham til taushet, en ganske mye brukt teknikk fra multikultifantastene...

Hitling er når du trekker paralleller mellom en debattants meninger og Hitlers meninger for å bringe ham til taushet, en ganske mye brukt teknikk fra multikultifantastene på VGD.

Er det virkelig så?

Min erfaring er at det oftest blir brukt som en forsvarsmekanisme for å parere angrep fra venstresiden mot f.eks FrP.

Eller ser du på forsvarere av FrP som multikulturfantaster?

1

Og man kan ikke sammenligne en harnløs kristendom som er grunnlaget for opplysningstiden og demokratiet.

Kristendommens skrifter, såvel som jødedommens skrifter, kan sammenlignes og brukes på samme måte som du her gjør. Det er ingen forskjell.

De Abrahamittiske religioner brukes politisk av alle grupper. Like mye i vesten, som i østen. Du har visst glemt ABB´s begrunnelse for sine grusomme handlinger. Han legitimerte dem som forsvar av vestlige kristne verdier.

At religion brukes for å legitimere politiske handlinger er på ingen måte en islamistisk spesialitet. Det brukes av alle ekstremister for alt det er verdt. Helt uavhengig av hvilken religion de selv hører til kulturelt, eller politisk.

1

Og man kan ikke sammenligne en harnløs kristendom som er grunnlaget for opplysningstiden og demokratiet.

Du bør spole tilbake til opplysningstiden og vurdere om kristendommen dengang var harmløs og ufarlig.

Kristendommen har, som andre religioner, alltid vært en brems i utviklingen av demokrati. Dine forsøk på å skrive om historie og fakta er patetiske.

1
GGråstein [sitat…] Det er fortsatt uklart hva dette har å gjøre på Politikk-Norsk. Vil du diskutere Hitler har de et historieforum. Vil du diskutere islam har de et religionsforum. Men det e...

Det er fortsatt uklart hva dette har å gjøre på Politikk-Norsk. Vil du diskutere Hitler har de et historieforum. Vil du diskutere islam har de et religionsforum.

Nå har det seg slik at Islam er en politisk ideologi, og hvor koreanen i stor grad er en lovsamling.

Og det at troende muslimer i europa og Norge er moderate, er også svært kunnskapsløst, da de muslimer som har reist til Norge og Europa ifra Egypt, Libya Syria, etc. er primært de som følger medina og Muhammed, da det er disse som er blitt forfulgt i de fleste regimer. De har blitt forfulgt fordi de ønsker sharia som utgangspunkt for styresettet.

Derfor er de også blitt definert som politiske flyktninger og fått opphold i Europa og Norge.

Allikevel forsøker politikere og media å skape et bilde av at det er de morderate som har flyktet? Det er vel primært Iranere som er moderate sekulære muslimer som har flyktet til Europa.

Det er også svært graverende at sosialistene i sin iver for å dra opp rasismekortet blander kortene, og likestiller muslimer med Islam. Man er født muslim, men man er ikke født til å følge Islam. Og hvis det her i landet ikke skal være mulig å kritisere en politisk Ideologi som Islam er vi på ville veier.

1
Korrigereren Men det er jo DU som kommer med, etter min mening, en idiotisk påstand hvor du mener Koranen har elementer som fører islam inn i demokrati. Hva har religiøse forestillinger med dem...

Nå ser du ut til å tolke deg fram til noe jeg slettes ikke har påstått.

Det jeg påstår er at det finnes tolkninger av islam som ser ut til å gli fint inn i et vestlig verdisyn. Videre mener jeg at dette kan vises ved at mange muslimer støtter demokrati og vestlige verdier, og at disse dermed må ha en tolking av sin tro som passer overens med disse verdiene.

Enkelte av disse igjen, f.eks. politikere som Hadja Tajik og Abid Raja, er såpass kjente at de av og til blir omtalt i mediene. Dette førte til at jeg antok at selv de som bor under en stein kanskje muligens kunne ha hørt om dem. Denne siste antagelsen er jeg dog ikke så sikker på lenger...

1

Det står klart og tydelig at tekstene ikke kan tilpasses tiden man lever i.. Det er også grunnen til at islam ikke tilpasser seg opplysningstiden.

Opplsyningstiden? Nå hadde de islamske samfunn sin opplysningstid forut, mens deres samfunn var særdeles godt utviklet. Men dette raknet, og samfunn falt helt sammen. Dette brøt islam opp i mindre grupperinger, og førte nok med seg en radikalisering som vi idag ennå ser.

1
Birken2013 [sitat…] Nå har det seg slik at Islam er en politisk ideologi, og hvor koreanen i stor grad er en lovsamling. Og det at troende muslimer i europa og Norge er moderate, er også svær...

Man er født muslim

På hvilken måte er man født muslim? er du født kristen?

du svarte heller ikke på mitt spørsmål lenger opp om hva du mente politikerne skulle gjøre med denne informasjonen.

"Om vi skal late som at det du skriver stemmer, hva skal politikerne gjøre med denne informasjonen? ønsker du å forby en bok? å forby folk å være religiøse? det er faktisk tillatt å være båda nazist og å lese min kamp i Norge."

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...