UFO og Alternative Teorier

Premonition

Nostradamus spådde tredje verdenskrig

Astrologer og profeter hevdet at 2010 ville bli et svært konfliktfylt år. Tolkere av Nostradamus mener at en katastrofe mot slutten av 2010 vil sette i gang den tredje verdenskrigen, skriver nettsiden Codru.eu. Spådommene skal varsle om en «hensynsløs og blodtørstig» leder som knyttes til uttrykket «sverd av ild» - som noen mener i moderne oversettelser kan henvise til ballistiske missiler.

Startskuddet for den tredje verdenskrigen skal ifølge spådommene starte i november og involvere biokjemiske våpen. Konflikter mellom USA og Vest-Europa, Storbritannia og Frankrike, en væpnet konflikt på Krim-halvøya og store problemer i verdensøkonomien er de eksplosive ingrediensene de Nostredame mikser for å komme fram til sine spådommer. http://www.side3.no/3034904.html

I dag

Tror tredje verdenskrig er i ferd med å bryte ut

- Jeg tror ikke det er en overdrivelse å si at det kan bringe oss farlig nær en atomkrig.

«Dypt inne i de flate og pregløse landskapet i Ukraina er det svært mulig at tredje verdenskrig begynner og ta form (…) Snart står vi overfor et vanskelig valg. Vi kan velge å se bort ifra ansvaret for å beskytte Ukraina og Baltikum – nesten garantert Putins neste mål – fra russisk aggresjon, eller så kan vi gjøre et siste forsøk på å forhindre Russland i å gå videre med sine imperialistiske ambisjoner.»

http://www.nettavisen.no/nyheter/tror-tredje-verdenskrig-er-i-ferd-med-a-bryte-ut/5429708.html

Nostradamus spådde også lengre frem i tid, det fantes en Norsk bok der det stod om hans spådommer, tror det gikk så langt frem i tid mot år 3000.

Ja hva tror du, vil han få rett, blir en ny verdenskrig, isåfall er jo spådommen sann, da kan man le av tvilerne istedet.

Spåmannen har jo fått rett når det gjelder verdensøkonomien og krim-halvøya...

1
149 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi kan vel konkludere med at 3.verdenskrig ikke startet i 2010, så der tok han feil.

Malacay

2

Nostradamus eller Snåsamannen - samme ulla - tar vel det med en klype salt og ser ting ann. En kan vel ikke endre på noe som kommer uansett - ei heller bygge livet sitt på hva som om hvis skulle skje?

Har sett noen amrikanere på tv som lever sånn - bygger huler og hamstrer mat i påvente av en eller annen undergang - for et liv de må ha?

Tror dessuten både Putin og Obama har vett nok til å ikke krige.

2

Ja hva tror du, vil han få rett, blir en ny verdenskrig, isåfall er jo spådommen sann, da kan man le av tvilerne istedet.

Lenge siden jeg leste Nostradamus fra perm til perm, men mener å huske at tredje verdenskrig skulle utløses av en "karismatisk" leder fra øst. En som ingen på forhånd ville trodd dette om. Det var litt uklart om trusselen kom fra Kina eller Russland.

Nå skal det sies at Putin kun er karismatisk for russerne, vil jeg tro.

2

Ja hva tror du, vil han få rett, blir en ny verdenskrig, isåfall er jo spådommen sann, da kan man le av tvilerne istedet.

NEI.

En bestemt tolkning av én av hans angivelige spådommer har muligens i så fall vist seg å stemme.

Samtidig er da SAMTLIGE ANDRE TOLKNINGER av samme spådom bevist å være feil.

Om jeg kan dokumentere at det finnes andre tolkninger av den? Nei - jeg gidder ikke.

Mvh

BE

1

Tror nok at hvis man ofte gjetter på relativt vanlige hendelser i menneskesamfunnet (krig for eksempel) så vil man før eller senere få rett.

Mange bruker dette til å skaffe seg popularitet ,overfor/fra lettlurte mennesker.

1

Spåmannen har jo fått rett når det gjelder

Er det ikke pussig at han KUN får rett i sine spådommer ETTER AT DE HAR SLÅTT TIL? Aldri har noen kommet med hans spådommer FØR en hendelse har skjedd, KUN etterpå.

Jeg kan også spå ting ETTER at de har skjedd...

3

Et annet poeng er jo at alle vil jo befinne seg øst for noe.

Og ikke minst at man fint kan reise til Washington ved å reise østover. Det tar bare litt lenger tid.

Men skulle han ikke bruke blå turban også? Fram til enten Obama eller Putin setter på seg blå turban tror jeg vi kan ta det med ro.

1

Reglene sier man må være født i USA for å være president.

Han har innrømmet at han er muslim, mange amerikanere ville nok ikke stemt på han om de visste det.

1
FrP-medlem Reglene sier man må være født i USA for å være president. Han har innrømmet at han er muslim, mange amerikanere ville nok ikke stemt på han om de visste det.

Reglene sier man må være født i USA for å være president.

Reglene sier man må være født i USA for å være president.

Wikipedia: Some opponents of Obama's presidential eligibility claim that he was born in Kenya, and was therefore not born a United States citizen.

Whether Obama having been born outside the U.S. would have invalidated his U.S. citizenship at birth is debated. Political commentator Andrew Malcolm, of the Los Angeles Times, wrote that Obama would still be eligible for the presidency, regardless of where he was born, because his mother was an American citizen, saying that Obama's mother "could have been on Mars when wee Barry emerged and he'd still be American.

Nå har dette heller lite betydning, da han forlengst har dokumentert at han BLE født i USA.

1

Astrologer og profeter hevdet at 2010 ville bli et svært konfliktfylt år. Tolkere av Nostradamus mener at en katastrofe mot slutten av 2010 vil sette i gang den tredje verdenskrigen, skriver nettsiden Codru.eu. Spådommene skal varsle om en «hensynsløs og blodtørstig» leder som knyttes til uttrykket «sverd av ild» - som noen mener i moderne oversettelser kan henvise til ballistiske missiler. Startskuddet for den tredje verdenskrigen skal ifølge spådommene starte i november og involvere biokjemiske våpen. Konflikter mellom USA og Vest-Europa, Storbritannia og Frankrike, en væpnet konflikt på Krim-halvøya og store problemer i verdensøkonomien er de eksplosive ingrediensene de Nostredame

Nå hadde jeg boka en gang selv,og jeg kan ikke huske noe årstall.Det jeg husker er at det skulle starte på begynnelsen av året,og den syvende måned skulle den store katastrofen skje.Så ville det stige ned i fra himmelen en i den gode saks tjeneste,men det ville ikke føre til noe godt for menneskene.Han avsluttet med at menneskeheten ville overleve.Han så nok antikrist tenker jeg,for han trer frem før Jesus.

Her er nok en profeti,der det er bare en ting som ikke har gått i oppfyllelse.

Synet til den 90 år gamle kvinnen i Valdres Tilrettelagt innledning og kommentarer av Lisa Kristiansen

Dette synet som den 90 år gamle kvinnen i Valdes hadde fått av Gud, - ble fortalt til Emanuel Minos i 1968.

Her blir det gjengitt som det ble nedtegnet (av Emanuel Minos). Og det blir delt inn i fire avsnitt eller bolker.

Synet Den gamle kvinnen fortalte:

- Det var som et kart ble rullet opp foran meg. Jeg så det med mine naturlige øyne. På kartet var alle verdensdeler nedtegnet. Jeg merket meg Europa, Skandinavia og Norge. Det jeg fikk se var foreteelser som gjaldt tiden før Jesus kommer igjen, og den tredje verdenskrig bryter ut.

I Før Jesus kommer igjen og den tredje verdenskrig bryter ut, blir det avspenning. Det blir en lang fredsperiode mellom stormaktene (+ Minos tilleggskommentar under en forkynnelse til dette punkt, - som jeg har hørt på en kassett: husk på at dette var i 1968 når den kalde krigen var på sitt høyeste). Folk kommer til å legge langsiktige planer. I vårt land blir det nedrustning, og vi blir igjen uforberedt som 9. april 1940. Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold.

II

Det blir et frafall uten sidestykke fra sann og ekte kristendom. Det blir stor lunkenhet blant de troende. De blir ikke lenger åpne og mottakelige for ransakende, budskap. Folk vil ikke så gjerne høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. En ny slags forkynnelse overtar talestolene. Det er å søke lykke, fremgang og materiell velstand. En slags lykkeforkynnelse griper om seg. Kirkene begynner å stå tomme. Det samme skjer med bedehusene og vekkelseslokalene. De troende vil ikke etterfølge Jesus på den smale Korsvegen. Underholdning, kunst og kulturaktiviteter overtar mer og mer plassen for vekkelse, nød, anger og botsmøter.

III

Det blir moraloppløsning som vi ikke har opplevd tidligere. Folk lever som gifte uten å være gift. (+ Minos sin kommentar: Den gang hadde vi ikke begrepet samboer. Så kvinnen uttrykte det på sin måte). Det blir stor urenhet før ekteskapet. Og det blir veldig utroskap i ekteskapet. Ja, selv i de kristne ekteskapene gjør utroskapen seg gjeldende, og blir oppløst. Perverse synder begynner også å gripe om seg. Og det blir til og med godtatt i kristne kretser.

Tven kommer til å spille stor rolle. Det blir mange tv-stasjoner (+ Minos sin tilleggskommentar: Den gang hadde vi ikke ordet kanaler og tven var akkurat kommet til Norge, - så den gamle kvinnen brukte ordet stasjoner, - etter det som ble brukt om radio). Tv`en blir full av vold. Volden blir underholdning for menneskene på denne tiden. Og den volden som folk ser på Tv, kommer til slutt å prege byer og bygder. Det blir også vist intime samlivsscener. De mest intime forhold som tilhører ekteskapet kommer åpenlyst til å bli vist på Tv. ( + Minos sin tilleggskommentar: Da bet ble sagt sa jeg et dette ikke var tillatt i offentlige sendinger. Vi hadde den gangen en varsomhetsplakat, som ikke tillot obscøne scener. Da sa hun med hevet røst: ”Den kommer de ikke til å bry seg om, når tiden er inne.”)

IV

Folk fra fattige land strømmer til de rike landene. De kommer til Europa, til Skandinavia, og også til Norge. Det blir mange av dem. Og folk begynner å mislike dem, og de blir hårde imot dem. (+ Minos sin tilleggskommentar: Da hun sa det begynte hun å gråte). De blir mer og mer behandlet som jødene under krigen. Da er målet for våre synder fullt. Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt. Men den slutter ikke. Den tiltar og brer seg. Til slutt utvikler det seg til en stor krig. Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, bl.a. atomvåpen. Luft, jord og vann blir forgiftet og ødelagt. Folk fra de industrialiserte land, Amerika, Europa, Australia, Japan og andre liknende områder, må flykte. De kan ikke bo der lenger. De forsøker å komme til de fattigste land som har unngått det verste. Men de vil ikke være villige til å ta imot dem.

Her er hva Jesus sa om de siste tider.

Evangeliet etter Matteus Kapittel 24 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Forrige kapittel Neste kapittel JESUS TALER OM DE TIDER SOM SKAL KOMME (Kap. 24–25) Tempelet skal ødelegges 24 Jesus forlot nå tempelet. Da han var på vei ut, kom disiplene til ham og pekte på tempelbygningene. <a id="ref1_4_2link" name="2"></a>2 Men han sa: «Ja, ser dere alt dette? Sannelig, jeg sier dere: Her skal det ikke bli stein tilbake på stein, alt skal rives ned.» Trengselstiden begynner 3 Da han satt på Oljeberget og disiplene var alene med ham, kom de og spurte: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt komme og verdens ende?» 4 Jesus tok til orde og sa: «Pass på at ikke noen fører dere vill! <a id="ref1_4_5link" name="5"></a>5 For mange skal komme i mitt navn og si: ‘Jeg er Messias!’ Og de skal villede mange. 6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. <a id="ref1_4_7link" name="7"></a>7 Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød,pest,og jordskjelv mange steder. 8 Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene. <a id="ref1_4_9link" name="9"></a>9 Da skal de utlevere dere til forfølgelse og slå dere i hjel; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. <a id="ref1_4_10link" name="10"></a>10 Da skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre. 11 Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill. <a id="ref1_4_12link" name="12"></a>12 Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. <a id="ref1_4_13link" name="13"></a>13 Men den som holder ut til enden, skal bli frelst. <a id="ref1_4_14link" name="14"></a>14 Og dette evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme. <a id="ref1_4_15link" name="15"></a>Den store trengsel <a id="ref1_4_15link" name="15"></a>15 Når dere ser stygdommen som legger øde, det som profeten Daniel har talt om, står på hellig sted – la den som leser opp, tyde det! 16 – da må de som er i Judea, flykte opp i fjellene. <a id="ref1_4_17link" name="17"></a>17 Den som er på taket, må ikke gå ned for å ta med seg noe i huset, 18 og den som er ute på markene, må ikke vende hjem for å hente kappen sin. 19 Ve dem som venter barn og dem som gir bryst i de dager! 20 Men be om at dere slipper å flykte om vinteren eller på sabbaten. <a id="ref1_4_21link" name="21"></a>21 For da skal det komme en trengselstid så stor som det aldri har vært fra verdens begynnelse og til nå, og som det heller aldri skal bli. 22 Om disse dagene ikke ble forkortet, ville ikke noe menneske bli frelst. Men for de utvalgtes skyld skal disse dagene forkortes.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
3 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
2 svar
Laster...