UFO og Alternative Teorier

SIRJ4MES

Planet X - kommer snart til jordas solsystem?

https://www.youtube.com/watch?v=FNacqZYLl40

http://www.tv2.no/a/7961424/

Vi går kanskje vanskelige tider i møte. Forskere mener og ha funnet en kjempe planet som går i en stor eliptisk bane rundt sola. Som bruker noen tusen år på runden er på vei inn mot oss igjen. Om det stemmer kan dens tiltrekningskraft påvirke klimaet på jorda vesentlig.

Oversvømmelser av jorda har skjedd før, og vi har hatt istider.

Er det neste syklus som kommer nå?

1
116 svar
sjarlenns Det er vel Baba Vanga du mener. Her er en liste over hennes spådommer for 2016 og videre.

Vil du si Baba Vanga er et dyptransemedium?

Og siden du propaganderer for dette meheets vrøvl regner jeg det som overveiende sannsynlig at du som vanlig sluker dette tøvet helt ukritisk?

Europa vil altså opphøre å eksistere i 2016, og bli et tomt, knust og ødelagt ødeland?

Likevel vil muslimer invadere og spre død og ødeleggelse i mange år framover...... Du ser ikke en aldri så liten selvmotsigelse i dette?

Og Obama begynner vel å få litt dårlig tid med å knuse USAs økonomi? Om tre måneder er det nytt valg der borte. Ser du noen tegn på at det skal bli avlyst?

Hva med den nye borgerkrigen mellom nord- og sørstatene mens Obama sitter ved makta? Noen umiddelbar og/eller overhengende fare, synes du?

Hva med dette nye muslimske kalifatet som skal opprettes i Europa, som allerede er et knust og ødelagt ødeland, som resultat av kjemiske og biologiske stridsvåpen?

Og hvordan ser du for deg at USA går til krig mot disse europeiske muslimene samtidig med at de har en borgerkrig gående på eget kontinent?

Det er kanskje amerikanerne som innfører kommunisme for muslimene i Europa og resten av verden i 2076?

Jeg regner med at du ser det som naturlig at menneskene oppretter kolonier på Venus. Der er det jo bare knapt 470 grader C, så det går nok greit.

At vi i 2050 vil kunne reise 10 ganger fortere enn lysets hastighet finner vel også god jord hos en allvitende erkeengel som deg?

Har du noen fagfolk å snakke med?

4
sjarlenns Hennes spådommer er forøvrig gjengitt og kommentert flere steder de senere år. http://sosialnytt.com/blinde-damen-forutsa-911-dannelsen-isis-proklamert-grusomt-syn-2016/ http://www...

Hennes spådommer er forøvrig gjengitt og kommentert flere steder de senere år.

Du har visst rent glemt å kommentere det jeg skreiv til deg.

Jeg er spesielt interessert i å få vite litt mer om denne koloniseringa av Venus.

Der er det som sagt 470 grader C, og det regner batterisyre.

Det er vel problemfritt og lett som en plett å opprette kolonier et slikt sted for en erkeengel?

De andre punktene kan du også gjerne gå gjennom, før du selvsagt til slutt forteller oss litt om din og elektroingeniørens gjøren og laden mht til Vidundermaskinene deres. Både Keshe og du var jo så uendelig positive til dette.

Hvordan har det gått? Er juleribba ferdig snart?

3
0gg0 Du er antakelig ikke helt inne på det med hva en ateist er for noe. En ateist er en uten gudstro. Altså, han/hun tror ikke på noen guder. En ateist kan godt likevel tro på eventyr...

Du er antakelig ikke helt inne på det med hva en ateist er for noe. En ateist er en uten gudstro. Altså, han/hun tror ikke på noen guder.

Skal gjerne gå så langt som å skille mellom de som bare dyrker annet/andre enn gud, og politisk ateisme. Eller moderate og ekstreme om du vil.

De med fanatiske tilbøyeligheter ser ut å ha en tendens til å forville seg i skeptiker/debunker miljø og oppfører seg prikklikt bygdeprestene i gamle dager.

Men sålangt spøk&avsporing. Det handler visstnok om at Nibiru har fått plass innenfor mainstream astronomien. Og vi får nå se om det å ikke tro på noen gud kan være basert på vranglære enda mer enn feks kristendommen slik det har blitt forstått opp gjennom tidene..

2
theflucase-com [sitat…] Skal gjerne gå så langt som å skille mellom de som bare dyrker annet/andre enn gud, og politisk ateisme. Eller moderate og ekstreme om du vil. De med fanatiske tilbøyeligh...

Det handler visstnok om at Nibiru har fått plass innenfor mainstream astronomien.

Akkurat. Og idet Nibiru havner der, så slutter jo dere å tro på det. For mainstream astronomi/arkeologi/generell vitenskap og nyheter er jo bare tull ifølge dere.

Men du kan ta det med ro. Nibiru slik dere har framstiller den, vil aldri komme under seriøs astronomi, så du kan fortsatt få lov å lev i troen.

2
sjarlenns [sitat…] Nyere vitenskapelige oppdagelser åpner for at ateismen i bestefall er tuftet på en misforståelse. Noen, som Ervin Lazlo, sier ateismen er vranglære tuftet på Darvins evolu...

Nyere vitenskapelige oppdagelser åpner for at ateismen i bestefall er tuftet på en misforståelse.

For noe tilbakestående fyllaprat. Men at du beundrer en gammel tøvpeis som Ervin Lazlo kom jo ikke som noen Tsar-bombe.

Kom heller til hektene med en kjapp innføring hva religion er, med en mer edruelig James Randi.

Jo, værsågod.

2
sjarlenns Med bakgrunn i nyere vitenskapelige oppdagelser er ateismen å regne som en dogme (trsosystem) uten vitenskapelig fundament. Og ved å vise til en idiot som Randi er du egen diskvali...

Med bakgrunn i nyere vitenskapelige oppdagelser er ateismen å regne som en dogme (trsosystem) uten vitenskapelig fundament.

Haha, sier hvem? Ervin Lazlo? Rupert Sheldrake? "Dr." Melba S. Ketchum? David Icke? Erich von Däniken? Frank Drebin?

Alle disse har det til felles at de har like lite peiling på vitenskap som sistnevnte her har.

Så det er snarere tvert imot. James Randi har mer vett i skallen enn samtlige disse her til sammen, og familiene deres.

Så gjerne vis meg den seriøse vitenskapelige forskningen som konkluderer med at å ikke tro på noen guder ikke er vitenskapelig fundamentert.

Eventuelt kan du kreste ut en link der seriøs forskning konkluderer med at det finnes guder rundt omkring. Må vel bli det samme det.

Scenen er din. Go a head :)

2

http://www.tv2.no/a/7961424/

Fra linken din: "To astronomer ved California Institute of Technology (Caltech) mener de har funnet overbevisende tegn på at det finnes en planet med en masse ti ganger så stor som jorda, som følger en «merkelig, svært avlang bane i utkanten av solsystemet»"

Interessant.

...Om dette stemmer så er det sannsynligvis den planeten som de gamle Sumererne avbildte her på denne artefakten.

Det ville da være prikken like til venstre for midten, og forholdsvis langt unna vårt solsystem avbildet mellom 2 skikkelser mot venstre.

1

Vi går kanskje vanskelige tider i møte. Forskere mener og ha funnet en kjempe planet som går i en stor eliptisk bane rundt sola. Som bruker noen tusen år på runden er på vei inn mot oss igjen. Om det stemmer kan dens tiltrekningskraft påvirke klimaet på jorda vesentlig.

Oversvømmelser av jorda har skjedd før, og vi har hatt istider.

Er det neste syklus som kommer nå?

Jeg er ikke i tvil om at det finnes flere planter lengre ute. Men at de skal snitte jorden og få den ut av likevekt har jeg svært liten tro på.

Angående klima så er solen den største driveren. Solen er mer en variabel stjerne og den er nok hovedårsaken til miniistiden vi hadde i årene 1400-1800. Det ser ut som den har mange sykluser en på 1000 år som er svært synlig, så om noen hundre år kan vi forvente en kaldere periode. På lengre sikt (millioner av år) vil den ta oss ut av istiden vi lever i.

Ja vi lever i en varmere periode i en større istid. Siden den ligger i vippepunktet har jorden bane stor betydning for periodene du ser. Du kan lese mer om Milankovitch syklusene her. Endringene i den eksentriske banen er årsaken til at det blir varmere på den nordlige halvkule og samtidig som det blir kaldere på den sørlige.

Edit:

Jeg regner med om 10000 år så ligger Norge under en tykk iskappe, det basert på syklusene.

1
la1goa [sitat…] Jeg er ikke i tvil om at det finnes flere planter lengre ute. Men at de skal snitte jorden og få den ut av likevekt har jeg svært liten tro på. Angående klima så er solen...

Jeg er ikke i tvil om at det finnes flere planter lengre ute. Men at de skal snitte jorden og få den ut av likevekt har jeg svært liten tro på.

Samme her..

I videoen SirJ4mes la ved hevdes det at denne "9. planeten" er 5 x lengre borte fra oss enn vi er fra Pluto, men at sola vår likevel kontrollerer dens bane. Men det finnes en annen forklaring om en ser bort fra hvordan mekanikken i vårt solsystem forklares til vanlig:

The Helical Model

Sjekk også ut hvordan vårt solsystem beveger seg i bane rundt Melkeveiens sentrum, og forestill deg så den 9. planeten som beveger seg i parallel bane med oss, muligens som del av et selvstendig planetært system ved siden av vårt solsystem.

Altså 2 vortekser ved siden av hverandre og der ytterkantene "berører" hverandre med jevne melomrom?

Fordi er den heliske modellen korrekt, noe jeg mener den er, så tror jeg den 9. planet, i en såpass svær elliptisk bane, vil havne for langt unna til å kunne ta igjen vårt solsystem hver 1000-vis av år. Sola ville mistet taket for å si det slik?

Legger ved oppdatering The Helical Model 2.0

1
theflucase-com [sitat…] Fra linken din: "To astronomer ved California Institute of Technology (Caltech) mener de har funnet overbevisende tegn på at det finnes en planet med en masse ti ganger så...

Hvis det var "forholdsvis langt unna" vårt solsystem for noen tusen år siden, så kan du være "forholdsvis" bomsikker på at det ikke var den sumererne tenkte på...

Eller... du ser kanskje Neptun med det blotte øye, du?

Tilleggsspørsmål: hva er det som sitter på toppen av kroppen din, virus - mellom skuldrene?

1
la1goa [sitat…] Jeg er ikke i tvil om at det finnes flere planter lengre ute. Men at de skal snitte jorden og få den ut av likevekt har jeg svært liten tro på. Angående klima så er solen...

Ja vi lever i en varmere periode i en større istid. Siden den ligger i vippepunktet har jorden bane stor betydning for periodene du ser.

Bortsett fra at det er marginalt uklart hva du mener (om noe i det hele tatt) med at "den ligger i vippepunktet", kan du lese hva klimarealistene.com skriver om din kilde (som er climate4you.com - og Ole Brumm... nei nei nei, Humlum var det visst):

"Humlum arbeider etter prinsippet «Nullius in Verba» og har designet denne siden for de som kan tenke selv og er interessert i å analysere klimaproblematikken basert på den foreliggende informasjonen, fremfor å akseptere den offisielle propagandaen kritikkløst."

Åhoi, så betryggende. Professor og allting.

Jeg gjør oppmerksom på at det ikke er Ole Brumms opponering mot stort sett resten av det akademiske miljø som får meg til å le av ham -

men at han fronter nettsteder som ved sin blotte URL/nettadresse roper "BLØFF! MEN VI ER PR-KÅTE!".

1
Olgundo Ser det har vært diskutert her inne før... http://vgd.no/kultur-og-fritid/ufo-og-alternative-teorier/tema/1438474/tittel/planet-x-nibiru-2012-hva-skjer/innlegg/42355055?xtmc=planet...

Ser det har vært diskutert her inne før..

"Diskutert" er å ta litt hardt i - fra det stadiet i tråden der grønnsaksrådet godsnakker med seg selv :)

Det vesentlige er at Planet X / Nibiru / den 9. planet, holder på å bli et stuerent konsept innenfor mainstream astronomi. Ikke dårlig det etter hva Sitchin har fått gjennomgå av ateistisk angst og politisert dogmatisk "vitenskapelig" hold.

1
theflucase-com [sitat…] "Diskutert" er å ta litt hardt i - fra det stadiet i tråden der grønnsaksrådet godsnakker med seg selv :) Det vesentlige er at Planet X / Nibiru / den 9. planet, holder på...

Det vesentlige er at Planet X / Nibiru / den 9. planet, holder på å bli et stuerent konsept innenfor mainstream astronomi. Ikke dårlig det etter hva Sitchin har fått gjennomgå av ateistisk angst og politisert dogmatisk "vitenskapelig" hold.

Og han fikk kunnskapen ut av de sumeriske tekstene. Hvor fikk DE kunnskapen fra? :-)

Nasa hevder å ha funnet "etter eller annet".

http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/science/nasa-speaks-out-planet-9-7223625

http://clapway.com/2016/06/03/astronomers-planet-9-aliens-nasa/

"Perhaps there was more than Planet 9 that came along for the ride. NASA hopes to find out the details and explore the possibility of aliens". Ikke verst :-)

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3639247/Planet-Nine-not-Astronomers-suggest-hidden-worlds-solar-system.html . Ikke verst det heler :-)

1
theflucase-com [sitat…] "Diskutert" er å ta litt hardt i - fra det stadiet i tråden der grønnsaksrådet godsnakker med seg selv :) Det vesentlige er at Planet X / Nibiru / den 9. planet, holder på...

Det vesentlige er at Planet X / Nibiru / den 9. planet, holder på å bli et stuerent konsept innenfor mainstream astronomi. Ikke dårlig det etter hva Sitchin har fått gjennomgå av ateistisk angst og politisert dogmatisk "vitenskapelig" hold.

Er det Nibiru som er årsaken til at Tyske myndigheter anmoder tyske borgere å hamstre mat og vann og kontanter?

Den tyske forbundsregjeringa har vedtatt en serie med krisetiltak som tar sikte på å forberede landet på en alvorlig krise. I tillegg til å oppfordre innbyggerne til å ha kriselagre av mat, vann og kontanter, er det nå lagd planer for rasjonering i tilfelle krise og man drøfter å gjeninnføre verneplikten.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

1
sjarlenns [sitat…] Og han fikk kunnskapen ut av de sumeriske tekstene. Hvor fikk DE kunnskapen fra? :-) Nasa hevder å ha funnet "etter eller annet". http://www.mirror.co.uk/news/technology-s...

Og han fikk kunnskapen ut av de sumeriske tekstene. Hvor fikk DE kunnskapen fra? :-)

Det blir jo et stadig mer aktuelt spørsmål som vil føre til betydelìg mer sengevæte og nattlige runder med mareritt blant ateister ettersom tiden bringer Nibiru nærmere vårt solsystem :)

1
sjarlenns [sitat…] Er det Nibiru som er årsaken til at Tyske myndigheter anmoder tyske borgere å hamstre mat og vann og kontanter? Den tyske forbundsregjeringa har vedtatt en serie med krise...

Den tyske forbundsregjeringa har vedtatt en serie med krisetiltak som tar sikte på å forberede landet på en alvorlig krise. I tillegg til å oppfordre innbyggerne til å ha kriselagre av mat, vann og kontanter, er det nå lagd planer for rasjonering i tilfelle krise og man drøfter å gjeninnføre verneplikten.

Deutsche Wirtschafts Nachrichten som skriver dette.

Ja se der. Så har det blitt stuerent å preppe også...

1
theflucase-com [sitat…] Det blir jo et stadig mer aktuelt spørsmål som vil føre til betydelìg mer sengevæte og nattlige runder med mareritt blant ateister ettersom tiden bringer Nibiru nærmere vå...

Du er antakelig ikke helt inne på det med hva en ateist er for noe. En ateist er en uten gudstro. Altså, han/hun tror ikke på noen guder.

En ateist kan godt likevel tro på eventyr på samme måte som du og erke-engelen gjør.

Så da tenker jeg du fikk oppklart misforståelsen din.

1
sjarlenns [sitat…] Er det Nibiru som er årsaken til at Tyske myndigheter anmoder tyske borgere å hamstre mat og vann og kontanter? Den tyske forbundsregjeringa har vedtatt en serie med krise...

Er det Nibiru som er årsaken til at Tyske myndigheter anmoder tyske borgere å hamstre mat og vann og kontanter?

Selvsagt er det det. De er også i gang med å bygge lasersikre bunkere, samt gått i gang med å lære alien-språk i grunnskolen.

De forskjellige dialektene kan tas som valgfag.

1
theflucase-com [sitat…] Ja se der. Så har det blitt stuerent å preppe også...

Også BBC hadde meldingen om at Tyskerne bør lagre mat og vann. http://www.bbc.com/news/world-europe-37155060

Også NRK nevner dette: https://www.nrk.no/urix/ber-tyskerne-lagre-vann-og-mat-for-minst-fem-dager-1.13101670

Innbyggerne rådes til å lagre nok mat for ti dager, og nok vann for fem dager, cirka to liter hver dag, i tilfelle de nasjonale nødetatene ikke når ut til folket i en nødssituasjon. De ber også tyskerne om å lagre kontanter.

I beredskapsdokumentet på 69 sider, står det blant annet at en stor sikkerhetstrussel mot nasjonen ikke kan utelukkes i framtiden, derfor er nye sikkerhetstiltak er nødvendig.

Det nevnes imidlertid ikke hva denne sikkerhetstrusselen skulle være.

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Vinter i øst

Hva stoppet Napoleon og Hitler i øst.? Russere er noen kynikere. Nato har gitt Ukraina enorme mengder våpen . Hva med å sende bøtter med strøm? Europa er igjen i krig med Russland. Når går EU land og...
1
2 svar
Laster...