Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Donald Trump vil avsløre hva og hvem som fikk WTC til å kollapse. Det må ha vært bomber også, flyene var ikke nok, sier han...

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=140731

2
34 svar

34 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

dinslask

Trump var altså første "truther" i 9-11 saken, on the very day.

Donald Trump was the first 9/11 Truther to speak out, challenging the official story, and saying bombs must have been used, on the very same day, years before Architects & Engineers for 9/11 Truth was founded, from the perspective of people how know buildings are built to stand strong, even against planes.

Og her en avskrift for den som får urolig mage av youtube-videoer.

http://aneta.org/Trump/transcript/

2

theflucase-com

Trump var altså første "truther" i 9-11 saken, on the very day.

Bildemateriale er blitt forklippet/limt underveis ser det ut for. Første intervju på selve dagen spekulerte Trump i retning av den senere offisielle forklaringen. Først senere (dager/uker?) begynte han å spekulere i retning av alternativ forklaring, og det har han holdt fast ved til dagen i dag.

Trump er 911 truther, og en "konspirarasjonsteoretiker". USAs nye president er som oss! :)

1

VenstreVingen

Trump er 911 truther, og en "konspirarasjonsteoretiker". USAs nye president er som oss! :)

[Slettet]

1

sjarlenns

He, he.. Så videoen også, og Trump har naturligvis rett. Enhver med ørlite vett i knotten forstår dette. Ja, med unntak av kjøttetende, melkedrikkende og filipenser befengte noviser i journaliststanden og deres kjøttetende tilbedere. At politikerstanden også er befengt av det samme syndromet vises ved at skattebetalere har brukt milliarder i årenes løp i form av pressestøtte til stenografene og kopistene.

En ting er imidlertid sikkert. Donald Trump er IKKE en dele av det etablerte systemet som gradvis gjennom 80- tallet og frem til nå har foretatt politisk kupp i USA (egentlig helt tilbake fra 1913). Kuppmakerne vil på ingen måte tillate at han kommer i en posisjon som truer den korporative elitens maktsfære. Hillary Clinton er derimot en godkjent kandidat av de samme kreftene, men WikiLeaks vil sørge for at fortiden innhenter henne. Det vil medføre at hun er nærmere et fengsel enn presidentboligen, og dermed uaktuell som president. Et scenario som kuppmakerne ikke hadde sett for seg, nemlig to kandidater, den ene godkjent av dem og den andre uaktuell selv om han skulle få flest stemmer. Som kjent er det elektroniske tellesystemet rigget til slik at den kandidaten som mest foretrekkes av kuppmakerne, vinner.

Et scenario som meget vel kan medføre at Obama fortsetter som president.

2

InnocentBystander

Trump har naturligvis rett

Jøss. Trump og "naturligvis rett" i same setninga. Snakk om alternativ virkelighet.

3

BlackEagle

*ler meg i hjel*

Mvh

BE

1

VenstreVingen

to kandidater, den ene godkjent av dem og den andre uaktuell selv om han skulle få flest stemmer.

Også ble det altså motsatt :)

1

VenstreVingen

Som kjent er det elektroniske tellesystemet rigget til slik at den kandidaten som mest foretrekkes av kuppmakerne, vinner.

Og hvis stemmegivingen tilfeldigvis stemmer bra overens med de hundrevis av meningsmålingene forut for valget - så beviser jo dette bare hvor dypt konspirasjonen sitter..!!!!!??!!

MAGA!

1

theflucase-com

tilfeldigvis stemmer bra overens med de hundrevis av meningsmålingene forut for valget

Meningsmålinger låll. Psyke folk ut av stemmehumør heter det.

1

BlackEagle

Ja, vi venter i spenning alle sammen. Det kommer sikkert flere glupe ord ut av den munnen der. Helt sikkert. Helt, helt sikkert. Helt, helt, helt sikkert.

Mvh

BE

...og en nettadresse som inneholder "sannhetssøkeren" borger jo for kvaliteten på innholdet, selvsagt.

2

dinslask

Det Trump-opptaket går tydeligvis i ørten varianter og er naturligvis blitt mer aktuelle nå med T som president.

Noen som har lyst til å lese kommentarene på videoen :)

https://www.youtube.com/watch?v=cSSwXvsEX_c

1

Kul_Djevel

og er naturligvis blitt mer aktuelle nå med T som president.

Ja, det er utvilsomt spesielt at en som muligens nå blir satt inn som president 20 januar neste år faktisk er helt på linje med såkalte konspirasjonsteorister når det gjelder wtc.

Og hvis han er slik som folk nå tror han er, så vil han selvsagt aldri bli president. Hvis det er slik som enkelte tror at man greide å orkestrere 911, så er det en dråpe i havet å kvitte seg med Trump.

Det bør alle ha i bakhodet. Unngå å havne i noe hylekor. Hylle Trump kan kanskje vise seg å være alt fra det riktige man gjør til noe av det dummeste man gjør. Man må la dette spille seg ut før man hopper på konklusjoner.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...