Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På tide å velge rett side av historien

Siden rundt 2003-2006 har jeg debattert her inne. Jeg har kjempet en kamp mot det jeg har definert som farlige konspirasjonsteorier. Det som jeg har fryktet er oppbyggingen av høyreekstreme i USA, men da i hovedsak deres evner og vilje til terroraksjoner. Jeg hadde ikke drømt om at det så plutselig skulle bli mainstream. Vi står ovenfor en mulig oppbygging av en ny form for nazisme i USA. De som ikke ser dette, vil trolig være en del av den drivkraften de trenger for å komme til makt. De som tier, eller de som tilfredsstiller og ikke sier imot.

Når selv Obama snakker om Alex Jones, og Clinton lager en egen kampanjevideo dedikert til Alex Jones, så skjønner vi hvor farlig dette har blitt.

For deres egen del, og for alle andre sin del. Stå nå på rett side av historien. Det er ikke å vase bort kritikken av Trump med svada om at Clinton ikke er bedre. Hun er en million ganger bedre. Hun fører i det minste til stabilitet, selv om det toget kanskje alt har gått med tanke på hvor langt vi har latt Trump gå med sin propaganda.

2
211 svar

211 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Raggen_

Hun er en million ganger bedre. Hun fører i det minste til stabilitet,

Stabilitet? Hva får deg til å tro det?

Det frøken Clinton er kjent for er å være stabilt inkonsekvent noe hun har vist gang på gang. Eksempelvis var hun i mot homofilt ekteskap før hun forsto at det var riktig å snu på flisa for å få tilliten tilbake, hun forsvarte Obamas immigrasjonspolitikk men nå mener hun plutselig at den er for streng, hun roste handelsavtalene hans oppi skyene tidligere men nå er hun i mot dem, hun har vinglet vilt i henhold til NAFTA osv osv. Joda, som politiker har man lov til å skifte meninger med åra, men i frøken Clinton sitt tilfelle er det jo faktisk komplett umulig å vite hva hun egentlig mener. Null troverdighet. Når hun blir konfrontert med flere av disse sakene så presterer hun faktisk å le dem vekk istedet for å forsvare sine synspunkt, og hun hevder til stadighet at hun har vært konsekvent i sin tid i politikken.. ren løgn, og det er hun jo heller ikke fremmed for. Hun har vært i hardt vær grunnet sine mange løgnhistorier og nettopp det må aldri bagatelliseres, men likevel får hun fortsette år ut og år inn.. Uærligheten vil ingen ende ta.

Jeg har en del slekt i statene, og de har store problemer med valgsituasjonen, ikke liker de Trump og ikke har de sansen for Clinton.. Verste valget noensinne mener de. For mange handler ikke valget om å støtte en av dem, men heller det å sverte en av dem da ingen av kandidatene har gjort det lett for seg selv.. "I don't like the liar Clinton, but I sure do hate Trump so I will vote for Hillary".. det er på det nivået.

Saken er at folk flest, i hvertfall de som er nogenlunde våkne, har innsett at vi har med to uegnede kandidater å gjøre. Den ene er en irrasjonell pompøs dott, mens den andre er en kynisk løgner som riktignok oppfører seg som en politiker, men sier hva som helst for å bli valgt. Uansett hvem som blir neste president av the US of A, og jeg føler meg ganske sikker på at det blir dama til Bill, så vil det få stygge konsekvenser i en eller annen form.

Jeg for min del "heier" ikke på noen av dem. Helt umulig. Trump med sine mindre gjennomtenkte idiotkommentarer og generelle cowboy-fremtoning vil selvsagt være krise på veldig mange måter, og Clinton på sin side vil helt sikkert lage mye faenskap i det "skjulte" med iskaldt løgn og bedrag. Så ikke kom her å fortell meg at den ene er "en million ganger bedre", INGEN av dem burde bli USAs neste president. Men den gang ei..

Godspeed people.

5

Tbog

Jeg for min del "heier" ikke på noen av dem. Helt umulig.

Hvorfor skal det bli noe spesielt annerledes med Clinton enn med Obama?

1

Raggen_

De er da ikke en og samme person etter hva jeg har fått med meg..

Hvis du har kjennskap til Hillary Clinton sin historie i rampelyset/politikken, så burde du også være en smule kritisk til henne som president. I likhet med sin motkandidat så er det er nok å ta av..

Flaks for Hillary at det er Donald Duck hun "kjemper" mot, og ikke en reell president-kandidat. Men det at såpass mange faktisk ønsker DONALD TRUMP fremfor henne burde sende et ytterst alarmerende signal herfra til månen..

Dog ironisk nok er det ikke Trumpen som rører i gryta som kan skape et "helvete på jord" akkurat nå, det er frøken Clinton og Vladimir er langt ifra imponert..

1

BlackEagle

Stabilitet?

Hei, Raggen!? Er du våken, ôg? Long time, no see!

Mvh

BE

1

Raggen_

Hei, Raggen!? Er du våken, ôg? Long time, no see!

Yes sir, still alive and kicking ;)

1

sjarlenns

Jeg for min del "heier" ikke på noen av dem. Helt umulig. Trump med sine mindre gjennomtenkte idiotkommentarer og generelle cowboy-fremtoning vil selvsagt være krise på veldig mange måter, og Clinton på sin side vil helt sikkert lage mye faenskap i det "skjulte" med iskaldt løgn og bedrag. Så ikke kom her å fortell meg at den ene er "en million ganger bedre", INGEN av dem burde bli USAs neste president. Men den gang ei..

Godt innlegg Raggen.. Jeg har også slekt der borte som fortviler over situasjonen. Mye som foregår der borte som ikke nødvendigvis er dagsaktuelle nyheter.

1

KansjeD

"Du tror det ikke har noen betydning for resten av verden , i så fall er du kjempe naiv."

Har jeg hevdet at det har noen betydning? Men om du tror at en "valgkamp" på vgd.no påvirker valget i USA så er ihvertfall DU naiv...

2

sanila

Men om du tror at en "valgkamp" på vgd.no påvirker valget i USA så er ihvertfall DU naiv...

Nå ser jeg ikke dette som en valg kamp, men en debatt. Det er du der ser det som en valgkamp.

Liker du ikke teamet?

1

sanila

Har jeg hevdet at det har noen betydning? Men om du tror at en "valgkamp" på vgd.no påvirker valget i USA så er ihvertfall DU naiv

Du skjønner det er neppe valgkamp siden den ligger på dette forum, Det er i alle fall ikke valgkamp, som i politisk valgkamp.

Liker du ikke tema`?

Støtter du trumf???

1

Tbog

Støtter du trumf???

Jeg støtter trippel trumf!

1

Raggen_

Så skjedde vel det som måtte skje for å unngå global katastrofe i nær framtid.

Amerikaneren overrasket alle under valget og stemte frem selveste Donald den Store - som landets 45 president, til verdens store amazement. Blandede reaksjoner blant verdens ledere må man anta, Merkel spretter ikke sjampanjen mens Putin tar noen ekstra vodkadråper i nattdrinken sin - noe i den dur.

Hvor skal man begynne?..

Media har drite på draget så det holder, og ført befolkningen bak lyset nok en gang. Men Donald selv visste jo dette hele tiden, da at han hadde systemet mot seg, mediene drev en løgnkampanje, propaganda og alt som hører med. Hans sønn, Eric Trump", var også klar i sin tale, mediene feilinformerte folket og "merk mine ord; vi vil overraske alle", var vel hans direkte ord. "We've got some stuff up our sleeve", ikke sant?.. modig proklamert, og hvem hadde trodd at de satt på de beste korta?

Hva som skjer nå? Vel, de som håper på en "hard-ass businessmann" som vil pælme Hillary i buret, gi Kina og Saudi Arabia deng, gjerde inn statene, hive millioner av mennesker på hue og ræva ut av landet, luke ut "eliten" og det som verre er blir nok skuffet. Donald vil fremstå diplomatisk og redelig, til og med rosende og ydmyk ovenfor Clinton & co, samtidig vil han invitere verden - i sin helhet må vite - til et storslagent harmonisk samarbeid på kryss og tvers. Med andre ord så forsøker Donald å samle et splittet folk ved å male det reneste kunstverk med sine overfladiske superlativer.

Det er jo vel og bra, mannen har angivelig et sunt bilde på fremtidens USA, så det er et godt utgangspunkt.

Personlig tror jeg ikke han får gjort så mye sprell om han overlever en tid som president, han vil ha et profesjonelt team rundt seg med rådgivere som vil nudge han i riktig retning, og de vil holde han i tøylene om han hisser seg for mye opp. Folk må skjønne at han ikke kommer til å sitte med en katt på fanget sitt og veive med fingeren over denne mye omtalte atomknappen.

Jeg aner ikke hvordan han vil takle rollen, håper han vil stå opp for seg selv, folket og rettferdighet, men jeg har en følelse av at han i stor grad vil ende opp - ironisk nok - som en "puppet" når det drar seg til. Det er stor forskjell på business og internasjonal politikk, så spørsmålet er om han egentlig har karisma og politisk styrke til å virkeliggjøre sine visjoner?.. vel, jeg har ikke svaret, tid vil vise..

Uansett, en sjokkert klode sitter tilbake med en "kvinnehatende rasistisk narsissist" i verdens mektigste posisjon.. so let's make America great again!

2

sjarlenns

Personlig tror jeg ikke han får gjort så mye sprell om han overlever en tid som president, han vil ha et profesjonelt team rundt seg med rådgivere som vil nudge han i riktig retning, og de vil holde han i tøylene om han hisser seg for mye opp.

Nettopp dette er da også min konklusjon på mysteriet Trump.

1

Tbog

I retrospekt, hadde ikke denne tråden helt rett? Den ble laget en måned FØR Trump kom til makten..

1

sanila

Velge rett side av historien?

Tja om man har en ark, så har den to sider i mellom de der er en kant.

1

Tbog

Tja om man har en ark, så har den to sider i mellom de der er en kant.

Tror du skal passe deg for papirkutt om du holder for mye på med den kanten.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...