Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vanskelig å bli tatt seriøst med en slik kommentar, men det er noe som har slått meg de siste ukene. Jeg skal innrømme at jeg ikke kan mye om spørreundersøkelser og meningsmålinger, derfor er det fint om noen kan overvise meg om at jeg har feil.

Så her kommer forklaringen min, som jeg ønsker å ha tilbakevist. Når de utfører slike meningsmålinger så er det jo ikke mulig å glemme å stemme for de som blir spurt. De kan ikke la være å stemme fordi det regner osv. Eller hvordan blir denne faktoren utregnet??

Jeg tror nemlig at Trump ville tapt om allevar pliktige til å stemme. Problemet er at de ikke er pliktige til å stemme. Trump sine tilhengere er motiverte, og jeg tror at nesten alle som vil stemme på Trump, også veldig motiverte. De VIL stemme.

Dette tror ikke jeg gjelder Clinton. Hun vil miste mange velgere som ikke gidder. Trump har uansett ikke en mulighet til å vinne, tenker nok mange. Tidsklemmen for mange ender med at de ikke tar seg tid. Spesielt ikke på en så kjedelige og standard politikere som Clinton. Dette fenomenet tror jeg vil bli såpass tydelig at vi snakker mange prosentpoeng. Jeg kan heller ikke se hvordan en meningsmåling kan fange opp denne faktoren. Igjen, jeg håper på informasjon her som kan hjelpe meg til å forstå.

Var ikke umotiverte hjemmesittere noe av årsaken til Brexit også? De som stemte NEI var mye mer motiverte til å stemme. Så selv om flertallet ville si JA, så var ikke det flertallet av de som gikk å stemte som sa JA.

Dette fenomenet tror jeg er enda mer tydelig i USA nå, og det vil gi Trump de ekstra poengene han trenger. Dere kan takke meg for denne analysen etter 8. november. Eller latterliggjøre den nå, slik at dere ser dumme ut når den tid kommer.

2
837 svar

837 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Hermanator

Sovnet jeg og våknet i en synonymordbok?

3

Tbog

Dere kan takke meg for denne analysen etter 8. november

Bare å begynne å takke meg! :)

3

Luna_mendax

Endelig har denne debatten kommet på rett spor.

Jeg kommer tilbake med mitt tall så snart jeg finner et langt nok målebånd :)

2

Kul_Djevel

Endelig et godt svar tenker jeg :)

1

Solvgutt1

Haha, nå har konspirasjonsteoretikerne vært overbevist om at Hillary skulle vinne valget og at det var forhåndsbestemt av eliten. Så vinner Trump og da klarer man å rasjonalisere seg fram til at dette også er styrt av eliten.

2

Kul_Djevel

Det er den som ler sist som ler best sier man :)

Og Trump er ikke president ennå.

1

0gg0

Og Trump er ikke president ennå.

Hvor lenge må han sitte som president før du setter deg i tenkeboksen og tar den selvransakelsen du snakket om?

1

Solvgutt1

Så hvis Trump blir innsatt, styrer landet i fire år og taper påføglende valg uten noen økonomisk kollaps eller verdensregjering, vil konspirasjonsteoretikerne som står bak og støtter denne ville teorien da omsider erkjenne at de egentlig ikke har peiling, bare gjetter og tilpasser alt som skjer til sine ville teorier?

Eller vil det komme nye teorier, om hvordan eliten styret Trump og hvordan det er den nye presidenten som skal innføre verdensregjeringen?

1

0gg0

Akkurat som forventet. Det ble også nevnt i god tid før valget. Tankegangen til en vaskeekte KTer er enkel samt lett å forutse, men like morsomt å lese likevel.

1

theflucase-com

overbevist om at Hillary skulle vinne

Poenget med artikkelen til Matt Brandon er at han var overbevist om at Trump skulle vinne.

1

Kul_Djevel

Ja, det er en av mine store feil når jeg tolket det dithen allerede for 4 år siden at Hillary ble den neste presidenten, men spennende artikkel.

Det er helt klart noe som skurrer og man må revurdere et eller annet. Eliten kontrollerer det meste allerede, så hvis de tillater at Trump blir president, så har de muligens noe i kikkerten. Alternativt er min likvideringsteori der han blir tatt av dage enten før han blir president eller innen en måned etter innsettelsen. Pence er en god nummer 2 for eliten. En som samarbeider. Derfor et overraskende valg som visepresidentkandidat av Trump

1

Raggen_

Trump har spilt et spill hele veien. Vært overstadig kritisk mot eliten og spesielt Clinton og Obama. Nå er hele røkla "fantastic people", og han bevarer deler av et system han har banna opp og ned i mente siste årene. På toppen av det vurderer han visstnok Bill Clinton, en mann han har spytta på like ofte som dama hans under denne valgkampen, som rådgiver da han er "great and intelligent".

Bevares, det er jo bra at han ikke er så blåst som han har fremstått, men han må jo pisse-off en haug av de som har stemt på ham med denne helomvendinga han kjører på nå..

Så joda, noen bør føle seg jævlig lurt.

2

sjarlenns

Bevares, det er jo bra at han ikke er så blåst som han har fremstått, men han må jo pisse-off en haug av de som har stemt på ham med denne helomvendinga han kjører på nå..

Så joda, noen bør føle seg jævlig lurt.

Nettopp.. har tenkt i de samme banene som deg her. Ser ut for at han har snakket et språk som går hjem hos de sinte arbeidsløse menneskene som bor i "rustbeltet". Nå er det forretninger "as usual"

Pilger sier dette:

"Noe av det mest avslørende med hele valgkampen har vært journalismens eksponering av seg selv som en forlengelse av den etablerte makten. De er ikke uavhengige, de er ekko-kammer… Og de mest respekterte er de verste. New York Times har blitt en slags Kald-krigs propaganda blekke".

Pilger er også kritiserte til taktikken med å skylde på Russland og Julian Assanges Wikileaks, for å legge frem ekte e-poster som var knyttet til Hillary Clinton.

Jeg tenker at selv om pressen var entydig støttende til Hillary som presidentkandidat, gikk ikke det inn hos de som stemte for Trump. Det må bety at de slett ikke leser og ser mainstream media, eller de støtter seg til alternative kanaler.

1

Kul_Djevel

Nettopp.. har tenkt i de samme banene som deg her.

Det kan vise seg at ALLE er lurt og ikke minst såkalte konspirasjonsteorister har blitt lurt mest av alle. Det kan vise seg at Trump var elitens mann hele veien. Han var kandidaten de ønsket, men denne gangen spilte de på lag med de høyeste røstene. En falsk profet om du vil.

Dette kortspillet som kalles the illuminati card game som ble laget i 1995 og som man mener angivelig forutså både 911 og andre hendelser, har faktisk Trumpkortet som sitt siste. Nok er nok kortet :) og kanskje det er trumfkortet de har spilt nå :)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...