Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har kommet med en del tanker om hvilke konsekvenser det vil ha at Trump vinner valget. Spørsmålet er når dere her inne vil si at jeg kan ha hatt rett, og at dere tar avstand fra Trump?

1. Vil dere ta avstand fra Trump når han som president sier at mediene som skriver om han, er korrupte?

2. Vil dere ta avstand når han nekter enkelte aviser og medier tilgang til pressekonferanser med regjeringen fordi han ikke liker det de skriver?

3. Vil dere ta avstand om Trump går etter mediene med anklanger om spionasje? Obama har aldri gått lenger enn anklager mot kildene, men hva om Trump går etter avisene??

Dette er nemlig tre punkter jeg er rimelig sikker på vi vil se at Trump vil prøve seg på de neste 4 årene. Han kan trolig ikke i løpet av de 4 første årene gjøre om grunnloven, selv om han i prinsippet setter sammen høyesteretten. Det blir trolig for tidlig. Han må altså strupe mediene til sin fordel for å vinne neste valg. Når dette er gjort og han kanskje har løftet USA frem med vekst på alle områder, vil han i en andre presidentperiode forsøke å rive ned grunnloven. Bare vent og se!

1
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kul_Djevel

1. Vil dere ta avstand fra Trump når han som president sier at mediene som skriver om han, er korrupte?

2. Vil dere ta avstand når han nekter enkelte aviser og medier tilgang til pressekonferanser med regjeringen fordi han ikke liker det de skriver?

3. Vil dere ta avstand om Trump går etter mediene med anklanger om spionasje? Obama har aldri gått lenger enn anklager mot kildene, men hva om Trump går etter avisene??

1. Hvorfor er det så viktig for deg at noen ubetydelige debattanter på VGD, som vi alle er, skal ta avstand fra Trump?

Journalistikken døde for mange år siden. Mainstream media er propagandakanaler og vært i årevis. Det positive med sosiale medier er jo faktisk det faktum at MSM er i ferd med å dø ut. Folk er i ferd med å se gjennom nettet av løgner som MSM er en viktig del av.

Helt uavhengig av Trump, så bør man altså faktisk være kritisk til MSM.

2. Kommer ikke til å skje. Trump er avhengig av MSM, så de får sin plass i det hvite hus. Tror du virkelig han vil f.eks nekte CNN? Det vil føre til så mye rabalder at til og med Trump ikke orker en sånn omgang.

3. De verste angrepene mot ytringsfriheten og pressefriheten har vi hatt her hjemme. Hvor var du da med tordentalene dine? Da PST angrep og beslagla journalistisk materiale fra en filmskaper som lagde film om IS?

Heldigvis for oss alle, så sa høyesterett fra denne gangen om at dette hadde PST ingen rett til. Selv om vi altså hadde noen idiotiske og meget faglig svake avgjørelser i ting og lagmannsretten, så gjorde høyesterett der riktige til slutt.

I England har de politiske korrekte politikerne angrepet ytringsfriheten i årevis nå. Aldri sett deg være her å klage da. Men Trump liksom. Han er den store faren tror du. Da er du plutselig bekymret. Over hva?

Du skal angripe de som faktisk angriper ytrings- og pressefriheten. Det har ikke Trump gjort ennå. Men mange av de du støtter og elsker har gjort det.

Så tips til fremtiden. Døm Trump for hva han gjør og ikke hva du innbiller deg at han skal gjøre.

4

theflucase-com

Så tips til fremtiden. Døm Trump for hva han gjør og ikke hva du innbiller deg at han skal gjøre.

Noen sannhetens ord du kom med her..

1

Kul_Djevel

Min styrke det :) Må bare si at av alle debattanter på VGD, så er du og sjarlenns i særklasse når det kommer til oppegående og gjennomtenkte innlegg. Har veldig sansen for dere begge.

Fortsett.

1

Tbog

2. Kommer ikke til å skje.

Hmmmm..... sa ikke du dette om Trump som president også?

Skal vi vedde? Jeg tipper at Trump vil straffe CNN, MSNBC og New York Times ved å utestenge disse ved flere anledninger. Dette har alt startet.

1

Tbog

Hvorfor er det så viktig for deg at noen ubetydelige debattanter på VGD, som vi alle er, skal ta avstand fra Trump?

Det handler om å stå på rett side av historien. Tydelighet er vesentlig her. Det motsatte av ditt tåkeprat altså.

Jeg er helt ærlig på at jeg mener Trump vil forsøke å bryte ned demokratiet I USA. Faktisk tror jeg det er en god mulighet for at han lykkes også. Kanskje disse konspirasjonsteoriene om FEMA-camps kan ende opp med å bli sanne. Mener ikke at teoriene viste seg å stemme, men at disse leirene kan bli brukt til å samle sammen store mengde mennesker, før de eventuelt blir sendt ut av landet. I verste fall en "endelig løsning" om disse leirene blir fulle og USA havner ut i en storkrig. Da er "enkle" løsninger ofte det beste.

Så ja, jeg frykter at vi er på vei inn i en verden hvor demokratiet står for fall, sammen med de moralske grensene som vil flyttes.

1

Kul_Djevel

Jeg er ikke bekymret og du trenger heller ikke bekymre deg, fordi jeg kommer til å være like kritisk til Trump som jeg er til enhver politiker og kommer til å kritisere alt jeg er uenig i slik jeg alltid har gjort.

Det er mange tullinger i regjeringen han danner allerede ser jeg, som disse idiotiske abortmotstanderne osv.

Så du kan slappe helt av. Jeg tror nok ingen her inne er redd for å si at Trump gjør dumme ting hvis han faktisk gjør det. Noe stort annet kan man ikke gjøre.

1

Raggen_

Infowars og CNN er ikke likestilte, poenget er at verken Hillary eller Donald er interessert i disse kritiske røster, og er tydeligvis villig til å gå langt for å forhindre at de får fri flyt..

Hva er de så redde for?

1

0gg0

Hva er de så redde for?

Inforwars er en side som dumme folk frekventerer. Den saken er det ikke noen tvil om. Og en liten andel av disse dumme menneskene kan finne på å kjenne en trang til å utøve vold for en "god sak".

Og en enda mindre andel av dem igjen er truende til å sette en plan ut i verk. Og det er nok at én gjør det for å forårsake stor skade.

Nå har jeg ikke lest særlig mye mer der inne enn hva som er blitt linket til herfra. Men basert på det så vil jeg anslå at 99% av det som står der er usant.

Og ikke bare usant, men helt hinsides all redelighet og fornuft. Man skal ha en lang og dyp sprekk i hodebunnen for å falle for slikt.

Så vil tippe at deres redsel er basert på voldelige dumme mennesker med en slik sprekk i hodet sitt.

1

Tbog

Hva er de så redde for?

Trump er ikke redd for demokratiet, for at det skal utvikle seg ekstremt hat mot enkeltgrupper i USA. Han er redd for at han ikke skal lykkes med sin visjon. Make America Great Again!

Problemet er at USA er GREAT. Hva mener han med Again? Når mener han at USA var Great? Må vi tilbake til 60-tallet når raseskillet var helt ekstremt? Var USA Great da? Må vi tilbake til 80-tallet når fattigdom og vold i USAs storbyer var helt ekstremt? Hvilken tid viser han egentlig tilbake til med Again?

Nei, Trump er redd for at han ikke skal lykkes med sine visjoner. Derfor vil han stoppe alt og alle som står i hans vei til det målet. Må han bygge en mur for å få det til, så gjør han det. Må han deportere 11 millioner, så gjør han det. Må han bombe en millionby uten å komme med advarsel til sivilbefolkningen så gjør han det. Må han strupe mediene som snakker han i mot for å vinne neste presidentperiode, så gjør han det. Han tenker bare på seg selv..

1

Tbog

Hva er de så redde for?

Clinton er redd for at disse sidene skal få understrømmer i samfunnet til å vokse og styre vannet i retning vekk fra demokrati. Det er nemlig ikke demokrati når et helt folk blir jaget ut av et land på grunn av sin religion. Det er ikke demokrati når meningsmotstandere blir umenneskeliggjort og fremstilt som demoner, avskum, kakerlakker og bakterier. Det er ikke demokrati når et land går for isolering og tenker demokrati kun innenfor sitt eget land. Demokrati er globalt.

Clinton er altså redd for ekstremisme skal rive I stykker demokratiske spilleregler. Dette vil igjen kunne rive ned den globale orden vi har hatt siste 70 årene. En periode hvor verden har hatt en utvikling uten sidestykke innenfor helse, rettigheter, teknologi og økonomi.

Om alle land bare skal gjøre det som er best for seg selv, så slutter globaliseringen. Vil vi tilbake til at de sterkeste landene utnytter de svake? Slik vi har gjort og fremdeles skjer for mye i Afrika?

Det faktum at jobber går til Kina trenger ikke kun være negativt. Det er viktig for Kina, og det er viktig for oss. Ikke bare VI som skal ha jobber! Vi får derimot tilbake billige telefoner osv. Kina får jobber, og blir mer stabil. En stabil verden med en stabil verdensorden er en verdens som beveger seg fremover. Noe vi altså har gjort i 70 år. Vi er kun 20-30 år unna en teknologisk revolusjon som vil ende med at vi kan fikse de fleste sykdommer som alderdom. 3D printing vil kunne 3Dprinte seg selv. Slik at det vil formere seg ut i verden og til Afrika slik at fattigdom vil forsvinne slik vi kjenner det i dag. Vi er helt på grensen til å nå dette med denne verdensorden vi endte med 1900-tallet. DO NOT CHANGE A WINNING TEAM!

1

KansjeD

fluekassen: "Jeg hører Twitter, Feisbukk, Gugel og Jutub er i full gang med sensur for å beskytte de grå massene mot virkeligheten."

Så når ingen andre enn KTere hører om dette så er det selvsagt en bekreftelse på at det er fakta? Ja, det er nok morro med slike selvoppfyllende KT-profetier. :)

1

Raggen_

Synes ikke vi skal legge for mye i det Donald har kvaklet om, som nevnt har jeg vanskelig for å tro at mannen vil skape altfor mye faenskap.

Men enkelte punkter han har utarbeidet er jo faktisk ikke så idiotiske heller, eksempelvis det å deportere ulovlige innvandrere med fokus på kriminelle, gjengmedlemmer og doplangere vil ikke være negativt for USA.. det er en god tanke i det minste, men vil ikke lett la seg praktisk gjennomføre.

FEMA-camps, straffe media, endre grunnloven, bryte ned demokratiet... nei.. har vanskelig for å tro på dette scenarioet..

Han er en mester til å provosere med dumme uttalelser og påstander, men han har det nok mest i kjeften og om han er en handlingens mann gjenstår å se..

Som du selv skriver så spilte han en skitten valgkamp og trykte på alle de rette knappene til sinte politiker-leie amerikanske borgere, men allerede så tyder det på at han vil gå tilbake på en rekke av de store staute påstandene han kom med for å skape entusiasme hos velgerne sine. Blant annet fikk han stående applaus når han truet med å fengsle Hillary, "Hillary for prison" ble jo et slags slagord nr 2, ved siden av "Make America great again", men det kommer jo ikke til å skje. Nå er de jo "great people" som han nødig vil såre. Samme sak med Obama, Obama-care var et håpløst og forjævlig prosjekt som skulle elimineres og erstattes... hva skjer? Jo, det ser ut til at han velger å beholde deler av dette håpløse prosjektet, da det ikke var så forjævlig alikevel..

Tøffe Donald har det altså mest i nebbet.

Vi får se hva som skjer når Donald trår til for fullt, kanskje jeg undervurderer han totalt, men enn så lenge så ville jeg senket skuldrene ett hakk Tbog.

1

Tbog

Tøffe Donald har det altså mest i nebbet.

Hvor hadde Hitler det da???

1

BlackEagle

Men enkelte punkter han har utarbeidet er jo faktisk ikke så idiotiske heller, eksempelvis det å deportere ulovlige innvandrere med fokus på kriminelle, gjengmedlemmer og doplangere vil ikke være negativt for USA..

Spørsmålet er vel hvordan han definerer og sorterer...

Store bokstaver er sjelden egnet for fornuftige betraktninger.

Mvh

BE

1

KansjeD

"Kun morbidfjotter som synes det er OK å juge vandrehistorier oppi hue på deg."

Dette er jo rett og slett komisk, når dette kommer fra en KTer. Det er vel ingen andre enn KTere som gang på gang har blitt tatt på fersk gjerning, når de tar andres uttalelser ut av sin sammengeng, videoklipp som er redigert slik at meningen blir en helt annen, og generell blank løgn for å få støtte for sine idiotiske konspirasjonsteorier. Til og med folkene bak KTernes bibel, Loose Change, har innrømmet at hele filmen var tøv og vas. (Noe KTere flest nekter å forholde seg til) Hvor mange youtub-klipp har dere linket til her, som vi har plukket i småbiter, som rent løgn og oppspinn? Vi har kommet helt ut av telling...

1

theflucase-com

nekter å forholde seg til

Nettopp. Nekte å forholde seg til en løgnaktig media, og i stedet gå i strupen på de som vil bøtelegge løgnaktig media.

Å ikke ville vite sitt eget beste er per definisjon morbid.

1

Tbog

og i stedet gå i strupen på de som vil bøtelegge løgnaktig media.

Så du ville synes det var greit å bøtelegge infowars? Sette de som laget Loose Change I fengsel?

1

BlackEagle

en løgnaktig media

EN løgnaktig mediA??? Jøss...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...