Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det flere som nå ser at MSM er i ferd med å miste tilitten blandt folk? Bare se på Donald Trump. Han bruker sosiale medier også nå etter valget for å komme med kunngjøringer til folket. Da blir det ikke redigert slik MSM vil ha det.

Personlig tror jeg mainstream media faller sammen snart, hvis ikke det blir store endringer da.

Her er en link så man kan se hvordan Trump går utenom MSM for å kunngjøre til det amerikanske folk.

https://www.youtube.com/watch?v=m7-9-\_zQPoE

2
42 svar

42 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kul_Djevel

Personlig tror jeg mainstream media faller sammen snart, hvis ikke det blir store endringer da.

Tror nok og da mye takket være sosiale medier, at folk har blitt mer våken på propagandaen som kommer gjennom MSM. Det er fortsatt en lang vei, men man ser jo at MSM sliter mer og mer med troverdigheten.

2

InnocentBystander

Tror nok og da mye takket være sosiale medier, at folk har blitt mer våken på propagandaen som kommer gjennom MSM.

Det paradoksale er at det er MSM som må til for å avsløra alle løgner og svindel i sosiale medier, for folk klikkar jo ukritisk "like" på kva som helst av sludder og vås.

2

0gg0

Poeng!

1

Kul_Djevel

Det ene utelukker selvsagt ikke det andre. Det er mye vås som kommer strømmende fra sosiale medier samtidig som MSM er ikke bare propaganda. De har jo sin del ekte nyheter fortsatt.

1

sjarlenns

Det paradoksale er at det er sosiale medier som må til for å avsløre alle løgnene og svindel i MSM, for folk leser og klikker jo ukritisk på hva som helst av sludder og vås. For en gangs skyld har du rett, men du formulerte det uriktig. :-)

1

kaptklok

[Slettet]

1

OOTSP

Det er kanskje på tide å begynne å se at media selv er styrt av visse folk som eier over 90% av alt av media eller banker som gjør hva de kan for å få oss til å følge deres tankegang slik de skulle ønske...

1

EventHorizon

Det media serverer, må alltid tas med et kilo salt eller fem.

1

0gg0

Det holder med en klype nå og da. Det er bare sunn skepsis. Tar du det derimot alltid med 5 kilo, så snakker vi om ren skjær benektelse.

1

KingKong5

Alle burde bare gjøre seg opp sin egen mening om hvordan verden er og utelukkende stole på informasjon som bekrefter det set en alt tror på. Hvis store medier f.eks. skriver negativt om homøopati så er det de mediene det er noe feil med, ikke homøopati. Og tilsvarende hvis de skriver noe positivt, så er de å anse som svært troverdige.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...