Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Wikileaks lekket jo private e-poster til og fra John Podesta, som var sentral i Hillary Clintons valgkamp.

Nå er det spekulasjoner på nettet om at Podesta er pedofil, og del av et pedofilt nettverk, fordi i e-postene hans dukker det stadig opp meldinger der det snakkes om "pizza" på helt ulogiske måter.

Og det hevdes at "pizza" er kode blant pedofile for jentunger. ( "Hotdog" for guttunger. )

http://www.thedailysheeple.com/the-disturbing-disgusting-pedophile-code-hidden-in-the-john-podesta-emails_112016

Hva skal man tro om dette?

http://beforeitsnews.com/politics/2016/11/wikileaks-data-pizzagate-real-hillary-clinton-is-deplorable_david-seaman-2861226.html

3
679 svar

679 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Fpladdden

Vet ikke hva jeg synes er mest skremmende av Podesta-familiens malerier av barne-tortur og overgrep og kannibalisme og den erotiske draps-skulpturen med avkappet hode basert på "kunsten" til Jeff Dahmer, eller medias respons siden saken lekket.

Den massive introduskjonen og fokuseringen på "fake news" rett etter at saken blåste opp virker så lite tilfeldig at det burde få alle til å heve øyenbrynene. Absolutt alle kanaler innen massemedia avfeier og latterliggjør pizza gate some fake news. Ingen nevner ett ord utenom at det er falske nyheter. Der ender dypdykket. Og her snakker vi ett fulstendig samstemt mediekor over hele linja. CNN, MSNBC, Fox News og Russia Today. Når man tenker på all galskapen Fox har liret av seg opp igjennom virker pizzagate som en perfekt annledning til å "føre agendaen sin", men nei, de avfeier det. Så dukker denne suspekte skyeepisoden med en "gal" konspirasjonteoretiker opp. En merkelig hendelse tenkte jeg da jeg først hørte det, men når det viser seg at gjerningsmannen ble pågrepet av politiet for en måned siden etter å ha kjørt ned ett barn med bilen sin, skurrer det mer. Når han også er sønnen til en person som jobber for Clinton Foundation på Haiti setter jeg ett digert spørsmålstegn ved hele hendelsen. Det virker iscenesatt og lite troverdig. For meg ser det heller ut som en hendelse som skulle bære frem denne velorganiserte "fake news" bandwagonen.

Problemet her er ikke at pizzagate blir stemplet som en falsk nyhet, men at det aldri på noe tidspunkt blir gjort noe for å forklare hvorfor det er falske nyheter. Media gjør ikke noe annet enn å stå oppå saken og nekter å titte på den. Det er helt åpenbart at det ønskes å si så lite som mulig, samtidig som den brukes som eksempel på hvorfor nettet må sensureres og "endres". Faktum er at det finnes hundrevis av bilder, emailer, instagram-bilder, twittermeldinger, videoer og andre ting som jeg og veldig mange mennesker reagerer sterkt på. Mengden av "indisier" er ganske overveldende og jeg må si jeg fikk fysisk vondt av endel av det jeg så. Om det noen gang finnes en grunn til å undersøke og grave er det i denne saken. Folk forlanger svar og en forklaring på hva dette dreier seg om.

En spesielt interessant ting i denne saken er at det starter ved en tilfeldighet. Det var ingen som lette, det var ingen heksejakt. Men det ballet på seg og plutselig gravde hundrevis av unike brukere i saken. Det faktum at felleskapet verifiserte hverandres funn gjør at vi kan stole på at funnene er reelle i mye, mye større grad enn vi har tradisjon for i dagens samfunn. Vi si det er nært så godt som det blir. I tilegg er mye av den orginale informasjonen lagret, selv om det har blitt gjort store forsøk i å slette data og tråder i de store forumene.

Har mange tanker rundt dette og ville bare skrive noen ned. Følger kotinuerlig med på saken. Så takk til alle med innspill her og velsignet være denne tråden som holder troll ute:)

4

Kul_Djevel

Vet ikke hva jeg synes er mest skremmende av Podesta-familiens malerier av barne-tortur og overgrep og kannibalisme og den erotiske draps-skulpturen med avkappet hode basert på "kunsten" til Jeff Dahmer, eller medias respons siden saken lekket.

Kunsten osv er saklig forklart her:

https://www.youtube.com/watch?v=rpgzDizSt1k

1

kaptklok

De debunkerne som er verdt å ta alvorlig holder klokelig hodet lavt i denne saken.

De forstår nok at det ikke er et spørsmål om det finnes pedofile grupperinger innen eliten i USA, spørsmålet er hvor omfattende det er.

De som ikke er helt innelåst i et patetisk "sånn går no dagan"-mantra, kan ta en titt på dette videoklippet fra MSM tidlig i 2016, før "pizzagate", som ser på pedo-symbolikk på barneleker :

https://m.youtube.com/watch?v=hzjUAxZTpHM

3

Kul_Djevel

De debunkerne som er verdt å ta alvorlig holder klokelig hodet lavt i denne saken.

Tja.

Her er ihvertfall en person som forklarer på sin måte mailer og bilder og såkalte "bevis" for pizzagate på en troverdig og ikke minst saklig måte. Lang video, men kanskje verdt en titt for de aller mest ihuga pizzagate-beliverne.

videoen gir i det minste synspunktet til en som har valgt å se på mailer og bilder på en måte som også er troverdig.

Se på filmen. Gi meg tilbakemelding.

Edit:

Her er linken :)

https://www.youtube.com/watch?v=rpgzDizSt1k

1

Fpladdden

Se på filmen. Gi meg tilbakemelding.

Jeg sluttet å se etter første forklaring. Han hevded at logoen med disse to ping-pong racketene som skal ligne på en sommerfugl var det sterkeste beviset i hele saken. Det er rett og slett bevisst løgn. Min tanke har hele tiden vært at dette er en av de svakeste og minst holdbare "indisiene" av de flere hundre som finnes. De andre logoene som den lille hånden i en stor hånd i ett lite hjerte inni ett større hjerte, samt denne innover spiral trekanten er mye tydeligere og helt åpenbare etterligninger av kjente internasjonal pedo-symbolikk. Disse hoppet han enkelt over og gikk videre.

Ikke bra.

1

kaptklok

Dette sto hos Huffington Post noen måneder før pizzagate :

"If I told you that Democratic Party lobbyist Tony Podesta, whose brother John Podesta chairs Hillary Clinton’s presidential campaign, is a registered foreign agent on the Saudi government’s payroll, you’d probably think I was a Trump-thumping, conspiratorial nutcase.

But it’s true. The lobby firm created by both Tony and John Podesta in 1988 receives $140,000 a month from the Saudi government ...."

https://archive.is/na44j

Og mens jeg snakker om Saudi Arabia.

"Islamic State auctions 3,000 female sex slaves for $12,500 using apps."

http://www.ibtimes.com.au/islamic-state-auctions-3000-female-sex-slaves-12500-using-apps-1520936

3

Salamandra75

(Får av en eller annen grunn ikke sitert)

Og hvordan vet du at det er funnet på?

Podestas e-poster er ekte og innholdet i dem antar jeg du er kjent med? Det samme med bildene og taggene på IG'en til Alefantis? Pedo-kunsten og spirit-cookingen deres? Vennskapene med kjente pedofile som Dennis Hastert, Jeffrey Epstein og Clement Freud? Symbolbruken? Mysteriet om hvorfor Alefantis er ranket 49 mest innflytelsesrrike i Washington med flere private møter med Obama i det hvite hus og at han gir motstridende forklaringer om det finnes kjeller eller ei under Comet Ping Pong? Hvordan Clintons fikk Laura Silsby av kroken for barnekidnapping?

Dette er bare en brøkdel, dette handler først og fremst heller ikke om den teite pizzasjappa til Alefantis eller John Podestas eskapader med mindreårige men om et internasjonalt pedofilt nettverk som kidnapper, selger, voldtar, torturerer og dreper barn og unge, det burde politiet ta seg tid til å prioritere.

3

Kul_Djevel

Jeffrey Epstein

Han er vel ikke pedofil. Han ble vel riktignok dømt for å ha hatt sex med en tenåringsjente på 14-15 eller noe i den dur, men det gjør han vel ikke til pedofil. Greit å ha korrekt fakta på bordet.

1

0gg0

dette handler først og fremst heller ikke om den teite pizzasjappa til Alefantis eller John Podestas eskapader med mindreårige men om et internasjonalt pedofilt nettverk som kidnapper, selger, voldtar, torturerer og dreper barn og unge

Oki. Ikke fått med meg den avsporingen. Trodde det handlet om den såkalte pizzagate.

Men det sier seg selv at om et slikt nettverk beviselig finnes, så burde det selvsagt avsløres og slås ned på med livstid-dommer.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...