Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Chilenske myndigheter har sluppet dette klippet.

Hva er det? For noen så er det fake laget av ungdommer over noen ølflasker og lastet den opp på youtube, men for de fleste av oss som ser på snutten så har Chilenske myndigheter filmet objektet fra et helikopter.

Jeg kan se en intelligent styring.

1
74 svar

74 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

KansjeD

"Hvilken konspirasjonsteori diskuteres? Jeg ser ingen.”

Hvor har jeg påstått at en konspirasjonsteori diskuteres?

"Hva mener du selv at film-snutten viser?"

Les lengre opp i tråden. Der er det allerede avslørt hvilket fly det er, og det inkluderer flightnummer også. Men det var jo en AAAAALLLLT for enkel forklarklaring for dere KTere.

Men påstår noen at det er et hemmelig UFO-prosjekt som er laget av nord-koreanske aliens i samarbeid med Trumph-hatende amerikanere på en hemmelig base i Umbunti-fjellene så vil dere nikke anerkjennende på hode alle sammen.

3

la1goa

Du snakker over deg og neppe belegg for noe av det du sier.

1. Du drar inn ordet KTere hvilket jeg oppfatter som konspirasjonsteoretikere. Det betyr at en eller annen konspirasjonsteoretiker har satt ut en konspirasjonsteori. Hvilken?

2. Hvilken konspirasjonsteoretiker evnt. annen har sagt at forklaringen ovenfor er en alt for enkel forklaring? Jeg er av den oppfatning at jeg finner den ulogisk og dermed syltynn, grunner jeg har forklart ovenfor. Hvis du oppfatter grunnene ovenfor syltynn så angrip dem i stedet for uvesentlig flåsing.

3. Hvilke er de "dere" som du drar inn, som vil nikke anerkjennende på hodet hvis noen hevder at et hemmelig UFO-prosjekt er laget av nord-koreanske aliens i samarbeid med Trumph-hatende amerikanere på en hemmelig base i Umbunti-fjellene?

---

Det er i alle fall et realt svar at du anerkjenner svaret til InnocentBystander med linkene. Jeg godtar at du mener at dette har sine flightnummer. Jeg skal ikke spekulere på om du selv har sjekket disse om det er sant at de eksisterer. Jeg selv er svært skeptisk til det svaret.

1

Boas_Slange

Jei trur på hållåw ørt'h jei azzå! SERR.

Mvh

Sr71c Mongolizer (Høytsvevende)

2

tray358

Gjenstanden har tydeligvis den egenskapen, eller innretningen, som gjør at alle fotografier eller videoer blir uklare. Dette er jo noe alle utenjordiske flyvende objekter har og det må derfor anses som bevist at dette er et besøk fra det ytre rom. Kanskje til og med fra en annen galakse.

2

la1goa

Gjenstanden har tydeligvis den egenskapen, eller innretningen, som gjør at alle fotografier eller videoer blir uklare.

Nå ser det ut som objektet er kraftig zoomet på snutten. I den forbindelse så har ting en tendens til å bli uklar.

1

tray358

Litt som avataren din altså. ;-)

1

Raggen_

Ut fra klippet kan det minne om et fly, men verdt å stusse litt over en slik forklaring når myndighetene har valgt å holde videomateriale hemmelig over flere år.

Rimelig å anta at eksperter har undersøkt den opp og ned og hit og dit, og om det er et fly kamera viser, så hadde vel disse ekspertene sett det rimelig kjapt og offentliggjort klippet etter kort tid.

Hva ligger til grunn for at myndighetene ikke har sluppet den før nå, bør man spørre seg - om ikke annet..

2

la1goa

Hva ligger til grunn for at myndighetene ikke har sluppet den før nå, bør man spørre seg - om ikke annet..

En kan lurer på hvorfor denne ble hemmeligholdt i flere år. Kanskje de er redd for en makt som er langt større enn dem selv?

1

InnocentBystander

Hva ligger til grunn for at myndighetene ikke har sluppet den før nå, bør man spørre seg - om ikke annet..

Og det enkle svaret er at det ikkje er normalt å offentliggjøra denne typen informasjon. Den einaste grunnen til at den har blitt offentliggjort er at den er såpass spesiell.

1

la1goa

Hm.... det fant jeg litt uklart. Sier du at vanligvis så blir ikke snutter av uindentifiserte objekter offentliggjort? Men fordi at denne var så spesiell så ble den det? Og hva er det som gjør denne så spesiell? Har du noe informasjon om håndteringa av denne typer saker?

1

KansjeD

"Dette beviser bare lite du diskutere sak."

Hørt sånn tull. Når TEMA som diskuteres mange ganger er hva KTere tror og mener så blir ordet selvsagt nevnt. Det blir som å klage på at ordet OFFSIDE brukes for mye i fotballforumene. :D

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...