Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skjønner dere at det er neo-fascister dere har hold med?

Har dere endelig forstått at dere har brukt årevis på å sloss for det samme som Hitler? Eliten som medier, forskere, politikere og ikke minst de rike og banker er fienden, og må bekjempes.

1
19 svar

19 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Raggen_

Sjølvaste Joralf Gjerstad er enig med KD her, for hva det er verdt, - han hevder noe vil skje med den påtroppende presidenten.

Trump vil bli skutt.

1

InnocentBystander

Sjølvaste Joralf Gjerstad er enig med KD her

Når to slike autoritetar er eininge, så er det nok bare eit tidsspørsmål før FBI stiller opp for å få fleire detaljar.

4

Kul_Djevel

He he :)

1

sjarlenns

He, he, Joralf Gjerstad har en aliert i dr Paul Craig Roberts tidligere sekretær i det amerikanske finansdepartementet fra 1981-82 under president Reagan. Han var også på 80- og 90- tallet med i den utenrikspolitiske tenketanken "Center for Strategic and International Studies". Han har dr. grad i økonomi fra University of Virginia. Han har også jobbet som redaktør og skribent for Wall Street Journal og BussinessWeek osv.

1

Tbog

Sjølvaste Joralf Gjerstad er enig med KD her

Jeg er ikke uenig i at dette kan være en god mulighet. Hvor sannsynlig det er at Trump blir drept avhenger av hvor ekstrem han er som president. Driver han USA mot fascisme, samtidig som han angriper Kina med handelskrig og setter militære midler mot "one-China" øker muligheten for drap fra nære medarbeidere til drap styrt fra en stat som Kina.

Ikke utenkelig dette, men at det skjer de første 2 månedene? Glem det. Det er ekstremt lite trolig slik jeg ser det.

Vi får se da, hvem som får rett. Jeg eller KD. Jeg tror Trump vil "lykkes" I starten. Slik Hitler lyktes. Han vil skape pleasere, og de som kjemper i mot. Disse vil minoriteten som støtter Trump være villige til å tie og bekjempe med alle de fascistiske virkemidlene du kan tenke deg.

I Norge vil vi nok ikke være i tvil om at USA er på en klar vei mot fascisme om 4 år. Om 8 år vil hele verden erkjenne USA som en fascistisk stat.

Det er nemlig slik at noe MÅ skje i USA nå. Drap på Trump, eller han får gripe verdens viktigste demokrati i skrittet. Dette taket kan han ikke slippe. Det er nemlig slik at når narsissister får slik makt, og har fascistiske tendenser, vil de bryte lover for å nå sine mål.

De kan dermed ikke gå av uten å risikere konsekvensene. Dermed har Trump kun en utvei, fortsette å bryte ned demokratiet ved å bruke fascisme. Sende makten videre til egen utvalgt kandidat som han føler han kan stole på. Trolig nær familie.

Det finnes kun tre veier videre nå:

1. Trump blir drept

2. Trump blir stilt for riksrett

3. Han klarer unngå punkt 1 og 2 og klarer å gjøre USA til en fascistisk stat.

1

Kul_Djevel

Nå er det vel kun du som ser Hitler i Trump.

Tror jeg han blir noen god president? Nei, absolutt ikke. På en annen side så tror jeg heller ikke Clinton hadde blitt noen god president.

1

Tbog

Nå er det vel kun du som ser Hitler i Trump.

Bare jeg? Tror de fleste oppegående gjør det, men velger å ikke si det. Det er ikke politisk korrekt å komme med slike sammenligninger. I USA er det ekstremt tabu, og de fleste andre plasser. En av få som har kommet med sammenligninger med nazismen er faktisk Trump selv, som lurte på om CIA var nazister.

1

Tbog

På en annen side så tror jeg heller ikke Clinton hadde blitt noen god president.

Clinton ville blitt som Obama. Kanskje litt mer konfronterende. Hva har skjedd i tiden med Bill og Barack? 16 år med ekstrem fremgang i verden og i USA. Fantastiske presidenter, og verdensorden vi har hatt siden 1945 som er for frihandel og globalisering er grunnen til den ekstreme velstanden verden ser i dag forhold til 70-80 år siden. Alt kan bli bedre, men denne verdensorden har vært helt genial.

1

kaptklok

KanskjeD skrev :

-"Skal ALLE medier bekjempes, eller har du en opplagsgrense(seer- eller lyttergrense for tv og radio) her?"

------

Tbog skriver så uklart at jeg kunne fort ha misforstått det jeg også.

Men hvis du søker på tidligere poster fra Tbog forstår du hvordan det er ment.

1

Raggen_

Bare av ren nysgjerrighet:

Finnes det et innlegg hvor du ikke nevner Hitler, Tbog?

1

Kul_Djevel

Finnes det et innlegg hvor du ikke nevner Hitler, Tbog?

Det er vel nå kun 4 dager til den nye Hitler (ifølge tbog) innsettes som president i USA :)

1

BlackEagle

Man kan bli religiøs i desperasjon av mindre...

Mvh

BE

1

Tbog

Ja, 3 dager til han skal bli drept, ikke sant? Du nektet jo for at det overhodet var mulig at han kunne bli valgt. Der tok du feil. Så fortsatte du fornektelsen ved å si at han trolig blir likvidert eller kastet til fordel for Pence. Du skrev også at du skulle vurdere hele din virkelighetsoppfattelse om du tok feil og jeg rett. Så langt har jeg altså hatt 100 % rett. Tror du gjør lurt i å ta mine kommentarer seriøst! :)

1

KansjeD

Skal ALLE medier bekjempes, eller har du en opplagsgrense(seer- eller lyttergrense for tv og radio) her?

Skal ALLE forskere bekjempes, også de som forsker på f.eks. kreft?

Skal ALLE politikere bekjempes, også kommunal- og fylkespolitikere, eller er det kun snakk om regjeringen her?

Skal ALLE de rike bekjempes? Og hvor går grensen for å være rik? Holder det at jeg eier huset mitt som er verd et par-tre millioner? Jeg er jo rik i forhold til mange andre....

Skal ALLE banker bekjempes? Inkluderer det min lille lokalbank som stort sett bare har bygdas folk som kunder, og som har holdt ut i 100 år mot storbankene oppkjøp? Hvor går i så fall kapitalgrensen mellom farlige og ufarlige banker?

1

Tbog

Dårlig formulert tråd om du ikke kjenner mine meninger fra før. Så det burde jeg tatt hensyn til.

Poenget er kort og godt at jeg tror mange her inne vil angre på hvilke meninger de har frontet her inne om relativt kort tid. Alt fra dager til 4 år. Om ikke, skal jeg erkjenne at mitt syn på Trump har vært helt feil.

Jeg ser nesten ingen forskjell på det som skjer i USA nå, og det som skjedde på 30 tallet i Tyskland. Folkene her inne som støtter Trump er vår tids nazister. Det er jeg helt overbevist om at historien vil vise, om ikke Trump blir avsatt eller satt i en politisk skvis som begrenser hans armslag betydelig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...