Nye VGD er lansert! Mer informasjon

( fortsettelse fra diskusjon på annen tråd )

Det er ingenting som "faller ned fra månen". Hvis en kunne se alle faktorene som spiller inn, så kunne man beskrevet hvordan Obama-perioden "fødte" Trump-perioden like presist som man kunne beskrevet hvordan et åpningsstøt i billiard gjorde at hver enkelt kule endte opp akkurat der.

John Pilger har kjempet mot fascisme hver eneste dag de siste åtte årene. Han skriver :

"The Issue Is Not Trump, It’s Us"

https://straightlinelogic.com/2017/01/18/the-issue-is-not-trump-its-us-by-john-pilger/

Så, som sagt, det er oppløftende at folk våkner. Det hadde vært enda mer oppløftende om en i tillegg fikk selvinnsikt nok til å se at man har sovet.

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tbog

Hvis en kunne se alle faktorene som spiller inn, så kunne man beskrevet hvordan Obama-perioden "fødte" Trump-perioden like presist som man kunne beskrevet hvordan et åpningsstøt i billiard gjorde at hver enkelt kule endte opp akkurat der.

Obama-perioden var en del av pendelen. Jeg advarte her inne om at folks oppgitthet over Bush kunne føre til at pendelen gikk for langt til venstre. Dette skjedde med Obama.

Jeg var ikke redd for Obama som president, men jeg var redd for pendelens retning mot høyre når Obama skulle slutte. Her fikk jeg altså rett. Pendelen sprengte fullstendig den politiske skalaen.

Dette er altså ikke en trend vi har sett som går sakte mot fascisme. Det er en pendel som går frem og tilbake og plutselig tipper over. Det er det vi har vært vitne til.

Du kan ikke sammenligne Trump og si at han er en fortsettelse av tidligere presidenter som var. Trump er en KONSEKVENS!!!!! Den forskjellen er faktisk veldig viktig å få med seg.

Du har rett i en ting likevel. Problemet er ikke Trump, det er oss. Samme med Hitler. Problemet var ikke Hitler, men de rundt han. De jeg kaller for pleasere. De journalistene som ikke stiller opp for hverandre og sier de gir sitt spørsmål til den journalisten som nettopp ble nektet å stille spørsmålet ferdig. Folk tenker for mye på seg selv, og det gir Trump makt. Han er ingenting uten oss, og vi er den som gir han makt til å fullføre sin syke visjon.

Det vi er vitne til i USA nå er ganske likt det du kan se I en skoleklasse. Hvordan en person kan kjøre på og bryte alle regler og de rundt blir pleasere. De sier ikke i fra fordi de synes kanskje han er morsom, den som blir hakket på er litt kjip og de er redde for å bli rammet selv. Typisk dysfunksjonell utvikling i en klasse hvor enkeltpersoner kan manipulere til seg full makt i en klasse.

Jeg har faktisk ikke noe i mot disse personene, men jeg har veldig mye i mot klassen som helhet som ikke sto i mot og stod sammen mot dette. De er DISSE som har syndet. Vi vil alltid bli utsatt for slike mennesker, og de er kun et vanlig menneske som alle andre. Det er makten VI gir dem som er problemet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...