Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor tar ikke Trump avstand fra hat?

Noen forstår ikke hvorfor Trump ikke tar tydelig avstand fra rasisme mot minoriteter. Tvert i mot så er han mye mer pågående å kritisere det han kaller for angrep av media på han som person, enn alle angrepene vi ser på minoriteter. 11 bombetrusler mot jøder i USA på en dag? Nei, det gidder han ikke nevne en gang.

La meg forklare dere dette så dere kan forstå at det er DERE her inne som er årsaken til at han ikke gjør det.

Trump er en mann som har samlet Infowars, Drudge report, Breitbart og de fleste andre ekstreme nettsider som spyr hat mot minoriteter og en vrangforestilling av verden. Trump er helt avhengig av disse, og ønsker å snu fokuset fra mainstream media, til at disse I stede skal få makten. I alle fal i så stor grad at han vil få full mediemakt i landet. Derfor kan han ikke snakke om at disse sprer hat og feilinformasjon. Han vil heller ikke si klart med en gjentatt mantra på at alle form for hat mot jøder og muslimer må stoppe. Han gjør dette i motsatt ende, men aldri andre veien. Da er det kun små generaliserende annonseringer. Hallo! Dere må våkne opp! Han gjør det fordi han ikke vil skremme vekk velgerkjernen sin!

Det er en klar strategi fra Trump på dette, og dere er hans nyttige idioter. Som dere selv ville kalt det, en saueflokk.

Så hva har vi da? Jo vi har en stor konspirasjonsbevegelse som betydelige deler av spiller på hat mot minoriteter, og lav toleranse for fascisme om det fremmer deres mål. Det er ikke noe mulighet, slik jeg ser det, for å snu dette nå. Det er riksrett, eller full fascisme vi snakker om som eneste utfall av dette. Trist egentlig, fordi jeg tror de fleste av disse leserne av alternativ media egentlig ønsket noe godt. Slik som nazistene gjorde, men ble altså lurt inn I en felle.

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Tbog

Så det tyder på galskap om noe lager tråd om Trump hver andre uke? Beste argumentet du kunne komme med?

1

Zigzag0040

Dette er din niende tråd, på bare fire mnd som handler om Donald Trump. Du trenger hjelp.

1

Kul_Djevel

11 bombetrusler mot jøder i USA på en dag? Nei, det gidder han ikke nevne en gang.

Det å starte en tråd med feilinformasjon er jo ingen god ide:

http://edition.cnn.com/2017/02/21/politics/donald-trump-anti-semitism/index.html

1

Tbog

Det å starte en tråd med feilinformasjon er jo ingen god ide:

Joda, han gjorde det til slutt etter at hans datter gjorde det først og fikk kommentar på Twitter om at dette burde komme fra hennes far. Deretter kommer han på scenen og LESER opp en kunngjøring, ved å følge med fineren linjene han leser opp!

Jeg lurer meg på. Om mitt barn sier jeg aldri viser at jeg er glad I henne. Etter at hun har mast om at jeg skal si dette i mange måneder, setter jeg meg ned med henne og leser opp en kunngjøring som sier at jeg er glad I henne. Etter dette gidder jeg ikke nevne dette mer. Skulle hun nevne igjen at jeg ikke viser at jeg er glad I henne, viser jeg kun til denne kunngjøringen! Det er nå blitt min buffer!

Altså, du viser din forakt for noe i alt du gjør, ikke i en kunngjøring en gang. Dette gjelder i politikken, og i hjemmet. Om du ikke gjør det er det en eller annen grunn. Trumps grunn vet vi utmerket godt. Skal vi ta et vedde mål? Hvor mange ganger tror du Trump påpeker sin forakt for medier i motsetning til hvor mange ganger han viser forakt for hat mot jøder, muslimer og immigranter?

Du kan gå alle disse, jeg får bare medier. Jeg tror nemlig at vi snakker om at han viser sin forakt for medier rundt 10 ganger så mye. Hva tror du?

1

Kul_Djevel

Joda, han gjorde det til slutt etter at hans datter gjorde det først og fikk kommentar på Twitter om at dette burde komme fra hennes far. Deretter kommer han på scenen og LESER opp en kunngjøring, ved å følge med fineren linjene han leser opp!

Personlig så ser jeg ikke viktigheten av at presidenten skal kommentere alt mulig. Det har vært noen FALSKE bombetrusler mot noen jødiske forretninger osv. Noen har trollet litt på telefon. Høres mer ut som en politisak enn noe presidenten skal behøve å kommentere. Men det er jo min mening. Han har jo uansett gjort. Så å kritisere han for å ikke gjøre noe som han faktisk har gjort blir bare tullete.

USA har jo vært gjennomsyret av rasisme og motsetninger lenge før Trump ble president. Under Obama så har vi jo sett ville hvite politifolk drept svarte mennesker for fote bare pga filleting uten at Obama så mye som løftet en finger for å gjøre noe med det.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...